Camping Terrassencamping Ossiacher See***** in Ossiach Oostenrijk 7.8 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Camping Terrassencamping Ossiacher See*****

met partner, Aug. 2011
"Fantastische omgeving"
Jody
Staat van het sanitair
25-8-2011 Wij zijn net terug van onze vakantie en we hebben het geweldig naar ons zin gehad. Het was twee weken lang heerlijk weer (rond 30 graden), het was dan ook erg lekker om in het meer, dat wordt omringt door bergen, te zwemmen. De temperatuur van het water was lekker.

In de omgeving was super veel te doen. Wij hebben een Kaernten kaart gekocht. Met die kaart is vanalles gratis of met korting te doen zoals: bergbanen bestijgen, porsche museum, kasteel, apenberg, boottocht, gletscher, enz. In de omgeving kun je goed wandelen en fietsen.

De camping was prima, wij hadden voldoende ruimte rondom onze tent. Het sanitair was misschien wat verouderd, maar wel schoon. De mensen van de receptie en de winkel waren wel vriendelijk. Wij mochten zelf onze staplaats uitzoeken. De prijzen in de campingwinkel waren vrij hoog, zo kost 1 croissant 2 euro. Maar zoals al vaker genoemd er zijn genoeg goedkope winkels in de buurt.

Wij hebben een super vakantie gehad en komen hier vast nog eens terug!