Kies een internationale website Zoover.at Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Site en Francais Home Bestemmingen Accommodaties Awards Review toevoegen Review toevoegen Foto's toevoegen Video's toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Home Review toevoegen Oostenrijk Karinthië Turracherhöhe Reviews Turracherhöhe Reviews (20) Foto's & video's (23) Accommodaties (9) Bezienswaardigheden (5) Weer Plattegrond Tips (0) Meer Vraag en Antwoord (0) 8,9 20 reviews Bekijk alle reviews Bekijk alle reviews Vind Hotel Deals Vanaf € 102 Vind de beste deal Bekijk alle foto's 20 Nederlandse reviews over Turracherhöhe 8,9 20 reviews Waardering 8,9 Uitgaansleven 7,4 Cultuur 7,8 Omgeving 9,4 Sfeer 9,2 Zorg voor natuur 9,4 Taal: Nederlands (20) Alle (20) ------------ Duits (1) Gezelschap: Alle (20) ------------ Zakelijk (1) Met partner (4) Met oudere kinderen (6) Met jonge kinderen (5) Met vrienden (4) Sorteren: Reisdatum Datum review Heerlijk overzichtelijk skigebied 9 ad, 10 maart 2015 Uitgaansleven 7 Cultuur 7 Omgeving 9 Sfeer 9 Zorg voor natuur 9 Door de hoge ligging sneeuwzeker en releatief onbekend geen wachttijden Prachtig gebied 9 Jolanda Wessel, 29 december 2014 Uitgaansleven 8 Cultuur 8 Omgeving 10 Sfeer 10 Zorg voor natuur 10 Een heerlijk ski-oord, waar het super goed toeven is door de sneeuwzekerheid en gelukkig niet zo druk. Voor iedereen is er vermaak zowel op de piste als in het dal. Voor herhaling vatbaar. Mooie plek om heen te rijden en te relaxen 9 Ben, 10 augustus 2014 Uitgaansleven 7 Cultuur 7 Omgeving 10 Sfeer 9 Zorg voor natuur 9 veel toerisme, veel mensen bij de restaurants (we waren er in de zomer). Leuk wandelen langs de meertjes.We zijn iets doorgereden (vanuit radenthein) door het dorp turracher höhe en daarna was een leuk resteaurant, rustig, zuiver en goede sfeer. Prima familie skigebied 9 anneliesruis, 28 maart 2014 Uitgaansleven 8 Cultuur - Omgeving 10 Sfeer 10 Zorg voor natuur 10 Ook in de derde week van maart nog voldoende sneeuw. Prima skigebied. Top plek 9 Erna, 27 januari 2014 Uitgaansleven 9 Cultuur 9 Omgeving 9 Sfeer 9 Zorg voor natuur 9 Uitstekende bestemming voor families. Prachtig! 9 Stefan, 04 oktober 2013 Uitgaansleven 8 Cultuur 10 Omgeving 10 Sfeer 9 Zorg voor natuur - Super plek om lekker te ontspannen en te genieten van het uitzicht! Fantastische plek 8 Erna, 05 november 2013 Uitgaansleven 5 Cultuur - Omgeving 10 Sfeer 9 Zorg voor natuur 10 Uitstekende winter en zomersport omgeving Een mooi bestemming 8 Francine, 28 januari 2013 Uitgaansleven - Cultuur 7 Omgeving 8 Sfeer 8 Zorg voor natuur - aangezien we fmet kinderen waren zijn we niet op zoek gegaan naar het uitgaansleven. Er is wel een hele leuyke apres ski hut, waar we veel lol hebben gehad. Skie gebied was veel leuker dan we dachten, vooral het funpark was een groot succes! heerlijke omgeving 9 ad, 20 februari 2013 Uitgaansleven 7 Cultuur 7 Omgeving 9 Sfeer 9 Zorg voor natuur - ver weg van de drukte, ook een heerlijke omgeving om te wandelen of te langlaufen Heerlijk rustig skidorpje 9 Wilco, 12 februari 2013 Uitgaansleven 7 Cultuur 8 Omgeving 9 Sfeer 10 Zorg voor natuur - Uitstekend voor vriendengroep, maar ook ideaal voor gezinnen met ( jonge) kinderen. 1 2 volgende Acties voor Turracherhöhe Review toevoegen Foto's toevoegen Video's toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Print reviews Informatie over Turracherhöhe Weer Turracherhöhe Kaart Turracherhöhe Foto's Turracherhöhe Video's Turracherhöhe Vraag en Antwoord Turracherhöhe Bestemmingen in de buurt Innerkrems Bad Kleinkirchheim Arriach Hochrindl Predlitz Winkl Falkert Plaats Zoover op je website! Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.