22-8-2011
Onze kinderen (7 en 9 jaar) wilden heel graag deze zomervakantie weer naar camping Erlengrund. In 2010 hebben we hier 3 weken gestaan en dat was ons alle 4 zeer goed bevallen. Het is een schitterende camping met ruime plaatsen het sanitair is schitterend, schoon en heerlijk warm. Voor de kinderen is er geen animatie, onze jongens missen dat totaal niet. Aan het einde van de middag ,als iedereen weer terug is op de camping, zoeken de kinderen elkaar op bij het zwembad of in de speeltuin en wisselen hun belevenissen van de dag aan elkaar uit. Echt leuk om te horen hoe enthousiast kinderen zijn over het wandelen, klimmen en klauteren in de bergen en elkaar enthousiast maken om ergens heen te gaan!
Een aantal gasten schrijven eerder dat het bij de receptie/binnenkomst een rommeltje is, wat wil je als er gebouwd wordt, ik heb er alle vertrouwen in dat het een sfeervolle entree gaat worden!
18-8-2011
Kleine camping. Erg leuk met kleine kinderen. Erg veel te doen in omgeving, niet op de camping maar dat vonden wij prettig. Heerlijk zonder animatie e.d. Salzburger pas zeker aan te raden!! Vriendelijke mensen en schoon. Ik zag dat iemand schreef dat receptie in container was. Dat klopt, maar heeft niemand last van. Nieuwe receptie is in aanbouw, dus wat moet je dan...
15-8-2011
grote, vlakke, plaatsen met kraan, afvoer en kabel aansl. grandioos sanitair. de camping zelf is geschikt voor kleinere kinderen. de grotere kinderen kan je meenemen om lekkere wandelingen in de omgeving te maken. spa/sauna's in de dorpen rondom zijn heerlijk.
de salzburgerland-pas moet je zeker nemen !