Hotel Bergzeit**** in Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf Salzburg | Zoover
Hotel Bergzeit**** Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf

Beoordelingen Hotel Bergzeit****

Stahlhammergasse 236, 5542, Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Bergzeit**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Bergzeit**** achterlaten.

35 beoordelingen over Bergzeit****

7,5
6,9
met partner, 2012
"Bergzeit"
naam naam
24-2-2012 Bergzeit is een heerlijk hotel, goede sfeer en heerlijk eten!
helaas geen gebruik gemaakt van sauna dus kan er niets over zeggen.

met oudere kinderen, Jan. 2012
"Perfekt hotel"
dijkman
Ligging t.o.v. pistes
2-2-2012 een perfekt hotel met perfekte bediening, ruime schone kamers, grandioos ontbijt en het avondeten om van te watertanden.
De piste op loopafstand of met de ski bus.
Het hotel kan je ook naar de piste brengen.
Een geweldige sauna en een buiten zwembad welke op 31 grade wordt gehouden.

met partner, Jan. 2012
"Hotel Bergzeit"
Hidding
Ligging t.o.v. pistes
29-1-2012 Het hotel wil doen voorkomen als 4 sterren, echter dient er nog wel aan een aantal punten te worden gewerkt.

Het hotel bestaat uit twee delen te weten het hotel en appartement gedeelte dit is niet duidelijk vermeld.
De junior kamer/appartementen zijn ook echt klein met een balkon met uitzicht op een binnenplaatsje.
Daarnaast zijn ze erg gehorig en er zijn nogal een aantal gebreken waaronder kapotte gordijnen, appartementdeur en douche cabine welke niet goed sluiten.
Indien je van vlees met een vet randje houdt zit je bij dit hotel prima, de voorstelling op de website van vis uit de eigen vijver is wat voorbarig.
Er is wel geteld 1x keer vis in de week en dat is een stukje zalm!

Wellness is eenvoudig maar prima verzorgd met thee en water, helaas moet je voor het zwembad naar buiten en dat is niet echt prettig.

Een pluspunt is wel de skibus service en je kan bellen wanneer je weer terug wil. Daarnaast is er een parkeergarage wat erg prettig is.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijk oostenrijks hotel"
Judith
6-9-2011 Hotel Bergzeit in Flachau is een zeer verzorgd en gezellig hotel.
Wij zijn hier in de zomer geweest na twee weken kamperen in Kroatie en we hebben genoten. Van de luxe en het heerlijke eten. Vriendelijke eigenaren. Lekker zwembadje buiten. Hotel Bergzeit is wat je van een 4 sterren oostenrijks hotel verwacht. En gratis internet. Binnen geen speelmogelijkheden voor de kinderen, buiten wel, trampoline, zwembadje, speelruimte genoeg. Keurig welness gedeelte en het zwembad is ook in de winter geopend ;-)

met partner, Aug. 2011
"Fantastisch Hotel"
Fam. Jessen
20-8-2011 Dit hotel is een echte aanrader. De hotelmedewerkers zijn zeer vriendelijk. Iedere ochtend een super ontbijt en s`avonds een heerlijk 4-gangen diner. De gastvrouw geeft iedere dag tips voor uistapjes in de omgeving. Het hotel beschikt over een nette sauna, een heerlijk zwembad met ligstoelen en heeft voldoende gratis fietsen en mountainbikes voor de gasten. Een super, gastvrij Oostenrijks familie hotel.
Wij komen hier zeker terug. Fam. Jessen

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Geweldig, een echte vakantie gehad"
A. Japink
Ligging t.o.v. pistes
13-9-2011 Zeer goed hotel met vriendelijk personeel. Heerlijke sauna en zwembad erbij.
Het eten was voortreffelijk ook voor de kinderen. Een aanrader.

"Fantastisch."
M. Wolterink
4-8-2011 Dit hotel is erg goed. Een zeer uitgebreid ontbijt, een goed en lekker vier-gangen diner en lekkere wijn.
De familie Obereiter en de medewerkers zijn ontzettend gastvrij.

We kijken terug op een hele fijne week en we komen zeker nog een keer terug!

met partner, Juli 2011
"Trotz schlechtem Wetter supper Urlaub"
Stucki
13-8-2011 Freundliches Personal, Familiäre Behandlung und sehr gutes Essen. Es gibt sehr vieleSehenswürdigkeiten.

"Wij gaan zeker terug"
Rik en Josée
Ligging t.o.v. pistes
17-7-2011 mooi nieuw hotel uit 2007, het hotel is met veel stijl ingericht. Het eten was gewoon heel lekker. Vanaf het moment dat we aangekomen zijn tot op het moment van vertrek hebben we ons direct thuis gevoeld. Zeer vriendelijke eigenaars en heel vriendelijk personeel. E-bike te huur in het hotel, een leuk buitenzwembad en een mooi zonneterras.
het hotel ligt midden in Flachau en toch zeer rustig. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Elke avond een heerlijk viergangenmenu voor minder dan 50 euro in halfpension. Eeen lekker uitgebreid ontbijt en goede bedden voor de nacht. Dit samen met een gezellige babbel aan de bar en een heerlijke wijn bij het eten, dat is vakantie. Het is onbegrijpelijk dat iemand dit hotel beoordeelt met een score van 1 of 3. Ik vind dat zulke scores niet realistisch zijn en daarom ook zouden verwijderd moeten worden. Dit zou de betrouwbaarheid van de beoordelingen gewoon ten goede komen. Voor ons is dit hotel gewoon een 10 waard.

met partner, Feb. 2011
"So muss Urlaub sein! alles perfekt!"
Britta & Matthias O...
Ligging t.o.v. pistes
21-3-2011 ein schönes Hotel, liebevoll geführt, es hat wirklich alles gepasst. Super nettes und zuvorkommendes Personal, sauber und neue Hotelausstattung, gute Matratzen, schöner wellnessbereich, shuttle zur Piste. Das Abendessen war ein Traum, eine echte Geschmacksexplosion einfach traumhaft lecker. Vielen Dank hierbei nochmal für den leckeren Geburtstagskuchen.
Wir kommen wieder zum skifahren.

Britta & Matthias O.