Ligging t.o.v. pistes
17-7-2011
mooi nieuw hotel uit 2007, het hotel is met veel stijl ingericht. Het eten was gewoon heel lekker. Vanaf het moment dat we aangekomen zijn tot op het moment van vertrek hebben we ons direct thuis gevoeld. Zeer vriendelijke eigenaars en heel vriendelijk personeel. E-bike te huur in het hotel, een leuk buitenzwembad en een mooi zonneterras.
het hotel ligt midden in Flachau en toch zeer rustig. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Elke avond een heerlijk viergangenmenu voor minder dan 50 euro in halfpension. Eeen lekker uitgebreid ontbijt en goede bedden voor de nacht. Dit samen met een gezellige babbel aan de bar en een heerlijke wijn bij het eten, dat is vakantie. Het is onbegrijpelijk dat iemand dit hotel beoordeelt met een score van 1 of 3. Ik vind dat zulke scores niet realistisch zijn en daarom ook zouden verwijderd moeten worden. Dit zou de betrouwbaarheid van de beoordelingen gewoon ten goede komen. Voor ons is dit hotel gewoon een 10 waard.
Ligging t.o.v. pistes
21-3-2011
ein schönes Hotel, liebevoll geführt, es hat wirklich alles gepasst. Super nettes und zuvorkommendes Personal, sauber und neue Hotelausstattung, gute Matratzen, schöner wellnessbereich, shuttle zur Piste. Das Abendessen war ein Traum, eine echte Geschmacksexplosion einfach traumhaft lecker. Vielen Dank hierbei nochmal für den leckeren Geburtstagskuchen.
Wir kommen wieder zum skifahren.
Britta & Matthias O.