4-3-2012
We hebben al diverse hotels geboekt doch dit tart alle verbeelding.
Zeer kindonvriendelijke hoteleigenaar. De rest van het personeel was wel zeer vriendelijk.
Hoteleigenaar heeft GEEN communicatieve vaardigheden en zou best alleen op een onbewoond eiland vertoeven waar hij geen mensen ziet!!
Gelukkig hadden we PERFECTE SNEEUW!!!
7-3-2012
1 en laatste maal in dit hotel. Hoteleigenaar houdt er een strenge en onvriendelijke houding op na, vooral als je pubers mee hebt. In het kort : ongepaste antwoorden, zelfs choquerend, twijfelt niet gasten op een hardhandige manier zijn mening op te dringen, en ervoor te zorgen dat je eigenlijk een paar dagen verliest door enkel maar te praten over zijn gedrag, waardoor een stuk van het verlof niet echt als verlof aanvoelt. Verplicht bvb ook kinderen naakt te gaan in de sauna, borstelt haast de klanten van zijn stoep af, opdringerige houding als hij er geld aan kan verdienen (zoals bvb skipassen,...).
Hoe slechter de band met de hoteleigenaar, hoe beter wel zijn vrouw haar best doet om het de hotelgasten toch aangenaam te maken, waarvoor dank.
Desalniettemin blijft een slecht gevoel over, en ook al zijn er gasten tevreden, u weze gewaarschuwd...
4-3-2012
Om positief te starten, Eten van goede kwaliteit maar dessert was met weinig inspiratie. Alle avonden wel ander dessert maar steeds uit blik. Dan eens peer, dan peche, annanas..... als kers op de taart appelmoes met slagroom!!
Hotelbaas ZEER ONVRIENDELIJK!!! En opdringerig voor de verkoop van skipassen; (personeel was wel vriendelijk!)
zeer ontaktvol man, die niet met mensen kan omgaan.
Voor mij geen tweede keer.
Ik had dit hotel gekozen omdat er toch wel + reacties te vinden waren, maar volgens mij hebben deze mensen hun reactie op een verkeerd hotel gepost.