Pension Unterkrämerhof*** in Fusch an der Großglocknerstraße Oostenrijk 7.2 vakantie beoordelingen | Zoover
Vanaf -

7,1
5,2
4,4
met een groep, Feb. 2012
"Zeer slechte ervaring met gedrag van hoteleigenaar"
wim
Ligging t.o.v. pistes
4-3-2012 We hebben al diverse hotels geboekt doch dit tart alle verbeelding.
Zeer kindonvriendelijke hoteleigenaar. De rest van het personeel was wel zeer vriendelijk.
Hoteleigenaar heeft GEEN communicatieve vaardigheden en zou best alleen op een onbewoond eiland vertoeven waar hij geen mensen ziet!!
Gelukkig hadden we PERFECTE SNEEUW!!!

met oudere kinderen, Feb. 2012
"GEZINNEN MET KINDEREN => OPGELET!!!! NIET DOEN"
Guido Lemeer
Ligging t.o.v. pistes
7-3-2012 1 en laatste maal in dit hotel. Hoteleigenaar houdt er een strenge en onvriendelijke houding op na, vooral als je pubers mee hebt. In het kort : ongepaste antwoorden, zelfs choquerend, twijfelt niet gasten op een hardhandige manier zijn mening op te dringen, en ervoor te zorgen dat je eigenlijk een paar dagen verliest door enkel maar te praten over zijn gedrag, waardoor een stuk van het verlof niet echt als verlof aanvoelt. Verplicht bvb ook kinderen naakt te gaan in de sauna, borstelt haast de klanten van zijn stoep af, opdringerige houding als hij er geld aan kan verdienen (zoals bvb skipassen,...).
Hoe slechter de band met de hoteleigenaar, hoe beter wel zijn vrouw haar best doet om het de hotelgasten toch aangenaam te maken, waarvoor dank.
Desalniettemin blijft een slecht gevoel over, en ook al zijn er gasten tevreden, u weze gewaarschuwd...

met vrienden, Feb. 2012
"Dit hotel geen 2 de keer"
kristine
Ligging t.o.v. pistes
4-3-2012 Om positief te starten, Eten van goede kwaliteit maar dessert was met weinig inspiratie. Alle avonden wel ander dessert maar steeds uit blik. Dan eens peer, dan peche, annanas..... als kers op de taart appelmoes met slagroom!!
Hotelbaas ZEER ONVRIENDELIJK!!! En opdringerig voor de verkoop van skipassen; (personeel was wel vriendelijk!)
zeer ontaktvol man, die niet met mensen kan omgaan.
Voor mij geen tweede keer.
Ik had dit hotel gekozen omdat er toch wel + reacties te vinden waren, maar volgens mij hebben deze mensen hun reactie op een verkeerd hotel gepost.

De beste prijzen en lastminutes voor Pension Unterkrämerhof*** bij:

met een groep, Jan. 2012
"Dit hotel nooit meer"
Struyven Annelore
Ligging t.o.v. pistes
10-3-2012 Zeer onvriendelijke en onbeschofte hoteleigenaar.
Ik begrijp niet goed waarom er zoveel goede beoordelingen zijn voor dit hotel??

met vrienden, Aug. 2010
"Zeer goed pension"
De Saedeleer
Ligging t.o.v. pistes
7-9-2010 zeer lekker eten zowel het ontbijt als het avondeten met veel afwisseling. zeer vriendelijke eigenaars. De vrouw des huizes dient zelf op en is super vriendelijk. een echt aangenaam pensionnetje en heel gezellig

met vrienden, Aug. 2010
"Zeer goed pension"
De Saedeleer
7-9-2010 het eten was er zeer lekker zowel het ontbijt als het avondeten en zeer afwisselend. zeer vriendelijke eigenaars en zeer behulpzaam. De vrouw des huizes helpt zelf op te dienen en is super vriendelijk.
de omgeving is er prachtig en men kan er veel excursies maken.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Voor herhaling vatbaar"
Sels-Jacobs, België
3-8-2009 zeer vriendelijke en behulpzame gastheer en -vrouw!
eenvoudig maar lekker eten
ruime kamer

met vrienden, Feb. 2009
"Zeer goede prijs kwaliteit"
donckers
Ligging t.o.v. pistes
1-3-2009 een echte aanrader voor wie van rust houd,eten is simpel maar heel goed .Ernst de hotelbaas is heel bereid om u informatie te geven over allerhande zaken die hier te beleven zijn .

met jonge kinderen, Dec. 2008
"Prijs/kwaliteit ok"
joeri k
Ligging t.o.v. pistes
6-1-2009 We zijn hier geweest tijdens de nieuwjaarsperiode, en dit viel wat tegen.Het "feest"menu liet te wensen over.1 uur later terug van tafel...Geen kleine attenties, wellness is mooi en pas vernieuwd.
Onze kamer was oud en was niet zoals in de huis folder voorgesteld.Als je van eenvoud houd lijkt dit ons wel ok!!

met vrienden, Dec. 2006
Marc Degevy
Ligging t.o.v. pistes
25-2-2007 Dit is nu al negen keer dat ik hier kom. Het is een gezellig pension met vriendelijke eigenaars. Het dorpje heeft een mooie waterval en zelfs een museum over hout. Het is er zowel in de zomer of winter steeds aangenaam om er te verblijven. Een aanrader voor mensen die liever wat rustiger zitten. Voor de wintersport is er een degelijke verbinding naar de verschillende skipistes. De skibus stopt vlak bij het pension.