Appartement Kitz Residenz**** in Kaprun Salzburg | Zoover
Appartement Kitz Residenz**** Kaprun

Beoordelingen Appartement Kitz Residenz****

Nikolaus-Gassner-Straße 318, 5710, Kaprun
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Kitz Residenz**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Kitz Residenz**** achterlaten.

28 beoordelingen over Kitz Residenz****

met vrienden, Mrt. 2012
"Wintersport"
A. Grootenhuis
Ligging t.o.v. pistes
12-3-2012 Mooie accomodatie 3 ruime slaapkamers met prima bedden voldoende bedlinnen en handdoeken. 2 badkamers met heerlijke douche. Schitterende omgeving. Met de gratis bus binnen Kaprun snel bij de skiliften en evensnel in het centrum. Personeel was vriendelijk en behulpzaam, maar gingen niet mee naar het appartement. Jammer want er waren wel enkele puntjes van kritiek nl. de bank had grote vlekken en brandgaten, de gordijnrails van beide gordijnen vielen er steeds af. handoekenrekje op badkamer was gammel. Er lage vieze sokken en reispapieren in een nachtkastje.Je wilt niet graag dat ze dat van jou borgsom gaan repareren. Voor die prijs verwacht je wel dat het oke is. Heerlijk gegeten in de Dorfkrugg en de Dorfstadl. Gezellig personeel en prima keuken.

met vrienden, Jan. 2012
"Mooi, maar je moet wel altijd met de bus"
M. Hogetoorn
Ligging t.o.v. pistes
3-2-2012 Wij zijn hier 2 weken geleden met 4 vriendinnen met het vliegtuig (via Salzburg) gekomen. Prima verblijf (keukengerei is niet heel uitgebreid), maar een avondje in Zell am See blijven hangen is lastig, want de skibussen gaan maar tot uiterlijk zes uur. Een ander puntje is dat er onverwacht 100 euro schoonmaakkosten bijkwamen; stond blijkbaar in de kleine lettertjes van de reisorganisatie, maar we vonden het een overdreven hoog bedrag voor een 3-kamer appartement, dat maar 4 nachten was gebruikt!

met vrienden, Juni 2011
"Prachtige ligging, zalige rust, aanrader!!"
Stefan Neuser
Hoeveelheid ruimte
13-6-2011 Voor wie graag een aktieve vakantie onderneemt, is dit "the place to be". Wij zijn in juni geweest met 6 vw en 2 kids. Super zalige ligging, zeer verzorgd en proper. Alle voorzieningen. Wij zaten op de gelijkvloerse verdieping en hadden een terras en tuintje (jammer genoeg niet omheind, dus kids in de gaten houden). Zicht op de Kitzsteinhorn. In de omgeving zijn er enorm veel mogelijkheden. De wandelpaden zijn super goed aangeduid. Bezoekerstips: De Sigmund-Thun klam (op 2min), de Krimll-watervallen (neem de trein vanuit Zell am See), de klam in Taxenbach, verschillende bergliften binnen een straal van 45 min met de wagen, het dierenpark Ferleiten, de Grossglockner-hochalpenstrasse, thermale zwembaden,etc... Indien je voordeel wilt doen koop dan de Hohe Tauern kaart in het VVV-kantoor, kost 46 € en je kan overal(indien verbonden aan de kaart) gratis binnen, onze uitstappen hadden ons anders 138€ p.p gekost. vb de Grossglockner strasse kost anders 29€, kabelliften kosten 17 à 23€.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Kitz Residenz**** bij...

met vrienden, Jan. 2011
"Ruimte, vriendelijkheid en topacco!"
Anouk
Ligging t.o.v. pistes
7-2-2011 Het appartement type 4 is in 1 woord samen te vatten: Geweldig!
Wij zijn afgelopen week met een groep van 8 personen op wintersport geweest in Kaprun en alles klopte. Ruimte, afstand tot de piste(met de bus) en de liggen van Zell am See en zelfs Saalbach Hinterglemm is prima voor zowel beginners als gevordenen.

Wij raden dit appartement zeker aan en de broodjesservice was een welkome extra als je graag vroeg op de latten wilt staan!

met partner, Nov. 2010
"Geweldige plaats!"
Ilse
Ligging t.o.v. pistes
15-11-2010 Erg mooi appartement. Mooi skigebied voor zowel beginners en gevorderde skiërs/snowboarders. Door de gletsjers nu al kunnen skiën. Ook fijn kunnen wandelen en genieten van de natuur. Erg vriendelijk personeel met een fijne ontvangt en goede begeleiding van en naar appartement. Faciliteiten waren erg fijn. We gaan hier volgend jaar zeker weer heen!

met een groep, Mrt. 2010
"Geweldig appartement!"
michelle
Ligging t.o.v. pistes
14-4-2010 Kitz Residenz is een prachtig gelegen appartement in het mooie Kaprun. Het appartement is gelegen in een overweldigende natuur van Kaprun met een magnifieke ambiance.

Bij aankomst was het appartement goed gereinigd, de bedden waren opgemaakt en er waren genoeg handdoeken per persoon. Elke ochtend werden verse broodjes bij het appartement geleverd door de bakker.

In het appartement is alles aanwezig wat je nodig hebt. Het is erg fijn dat er een aparte ruimte is waar ik mijn ski's kon plaatsen en 's ochtends waren de schoenen heerlijk verwarmd! De skibus is naast het appartementencomplex gelegen, wat ideaal was.

Al bij al ben ik super tevreden over mijn verblijf in Kitz Residenz.

met vrienden, Feb. 2010
"Volgend jaar weer !"
renehameleers_89
Ligging t.o.v. pistes
20-4-2010 gelegen in een prachtige omgeving vlakbij de verschillende piste's in Kaprun.
Verder mooi ingericht, voorzien van alle luxe en op loop afstand van het gezellige centrum van Kaprun. Ook het plaatsje Zell am see ligt vlakbij. dit is zeker een bezoekje waard.

met oudere kinderen, Feb. 2010
"Brilliant apartment, with fantastic view from no 6"
R Bulmer
Ligging t.o.v. pistes
1-6-2010 owners very helpful with plenty of information given before my holiday. The apartment was like home from home with everything you could need for a very comfortable stay.

met oudere kinderen, Apr. 2009
"Het is geweldig daar in het Kitz residenz no 10"
Harrie en Truus Kro...
26-5-2009 Gast Harrie en Truus: Fijne vakantie gehad
Het appartement lag in een hele mooie omgeving. Een schoon bergbeekje langs de inrit. Fijn voor de kinderen om in te spelen. Een grote rivier aan de andere kant waar je ook nog kan vissen. Mooie wandelroutes en winkels op loopafstand. Veel gezellige eetgelegenheden. Het appartement is gezellig ingericht. Alles was aanwezig. We hoefden zelf niet eens af te wassen. De oven was gemakkelijk in te stellen. We hebben er goed gebruik van gemaakt. Ons bed was heel goed. Fijn matras, zonder gleuf! en niet doorgezakt. We hebben er lekker geslapen. De kamers zijn niet gehorig. We hebben ons geen minuut verveeld.

groetjes Harrie & Truus

April 2009

met vrienden, Mrt. 2009
"Super appartement!"
Babette Melis
Ligging t.o.v. pistes
26-3-2009 We hebben echt een heerlijke week gehad in de Kitzresidenz. Het is allemaal super ingericht en goed onderhouden. Door de broodjesservice hadden we sochtends verse Oostenrijkse broodjes en onze skispulllen stonden veilig in de kelder (met schoenverwarming! :-))
De bussen voor de liften stoppen vlak voor de deur, maar zijn ook makkelijk bereikbaar met de auto. Ik hoorde trouwens dat er binnenkort een lift gebouwd wordt recht voor de deur!!! En de kroegen zijn op loopafstand.