Ligging t.o.v. pistes
12-3-2012
Mooie accomodatie 3 ruime slaapkamers met prima bedden voldoende bedlinnen en handdoeken. 2 badkamers met heerlijke douche. Schitterende omgeving. Met de gratis bus binnen Kaprun snel bij de skiliften en evensnel in het centrum. Personeel was vriendelijk en behulpzaam, maar gingen niet mee naar het appartement. Jammer want er waren wel enkele puntjes van kritiek nl. de bank had grote vlekken en brandgaten, de gordijnrails van beide gordijnen vielen er steeds af. handoekenrekje op badkamer was gammel. Er lage vieze sokken en reispapieren in een nachtkastje.Je wilt niet graag dat ze dat van jou borgsom gaan repareren. Voor die prijs verwacht je wel dat het oke is. Heerlijk gegeten in de Dorfkrugg en de Dorfstadl. Gezellig personeel en prima keuken.
Ligging t.o.v. pistes
3-2-2012
Wij zijn hier 2 weken geleden met 4 vriendinnen met het vliegtuig (via Salzburg) gekomen. Prima verblijf (keukengerei is niet heel uitgebreid), maar een avondje in Zell am See blijven hangen is lastig, want de skibussen gaan maar tot uiterlijk zes uur. Een ander puntje is dat er onverwacht 100 euro schoonmaakkosten bijkwamen; stond blijkbaar in de kleine lettertjes van de reisorganisatie, maar we vonden het een overdreven hoog bedrag voor een 3-kamer appartement, dat maar 4 nachten was gebruikt!
13-6-2011
Voor wie graag een aktieve vakantie onderneemt, is dit "the place to be". Wij zijn in juni geweest met 6 vw en 2 kids. Super zalige ligging, zeer verzorgd en proper. Alle voorzieningen. Wij zaten op de gelijkvloerse verdieping en hadden een terras en tuintje (jammer genoeg niet omheind, dus kids in de gaten houden). Zicht op de Kitzsteinhorn. In de omgeving zijn er enorm veel mogelijkheden. De wandelpaden zijn super goed aangeduid. Bezoekerstips: De Sigmund-Thun klam (op 2min), de Krimll-watervallen (neem de trein vanuit Zell am See), de klam in Taxenbach, verschillende bergliften binnen een straal van 45 min met de wagen, het dierenpark Ferleiten, de Grossglockner-hochalpenstrasse, thermale zwembaden,etc... Indien je voordeel wilt doen koop dan de Hohe Tauern kaart in het VVV-kantoor, kost 46 € en je kan overal(indien verbonden aan de kaart) gratis binnen, onze uitstappen hadden ons anders 138€ p.p gekost. vb de Grossglockner strasse kost anders 29€, kabelliften kosten 17 à 23€.