Aparthotel Sporthotel Kogler**** in Mittersill Salzburg | Zoover
Aparthotel Sporthotel Kogler**** Mittersill

Beoordelingen Aparthotel Sporthotel Kogler****

Hallenbadstrasse 1, 5730, Mittersill
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Sporthotel Kogler**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Sporthotel Kogler**** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

79 beoordelingen over Sporthotel Kogler****

7,9
7,4
7,3
6,5
met vrienden, Mei 2012
"Verdiend géén vier sterren"
marinus
15-5-2012 Oud en niet meer van deze tijd betreffende kamer en toilet gedeelte
eten of koffie in de thermos kannen soms niet warm, een matig ontbijt buffet waar jezelf de eieren moet koken en een ander er met je ei vandoor gaat is géén vier sterren waard.
Vieze kit randen aan het bad en als de wc was doorgespoeld moest de volgende wel 10 minuten wachten voor de stortbak weer vol was voor de volgende spoeling.
Personeel was erg behulpzaam en vriendelijk.
Prijs kwaliteit verhouding kan er mee door.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Goed hotel voor 3 *"
Globetrotter
5-3-2012 Het hotel oogt rommelig. Hier en daar wat achterstallig onderhoud.
De kamers zijn groot. Het Eten was gevarieert maar wat gewoon. Veel gerechten waren uit een pakje, blikje en slordig gepresenteerd. Zaken werden teruggelegd en opnieuw gepresenteerd. We moesten lang wachten op de bediening bij het ontbijt en vaak misten we iets. Dan weer de lepels dan weer de suiker. Bij zwembad en sauna misten we handdoeken. Het was absoluut geen slecht hotel maar of het nu 4* waard is dat betwijfel ik.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Matig"
maurizio
Ligging t.o.v. pistes
3-3-2012 De panorama baan ligt op een paar km afstand (maar goed dit wisten we van te voren)
de kamers zijn gedateerd, het zwembad is groot met een leuke glijbaan voor de kids jammer dat de stukken plafond naar beneden vielen.
De sauna is ook niet wat ik had verwacht daarbij komt ook nog het feit dat de sauna en zwembad tegen betaling ook voor niet hotel gasten toegankelijk is, hier door zat ik in een sauna waar normaal gesproken 5 tot 8 mensen lekker kunnen zweten met 15 mensen tegen elkaar aan geplakt.
het eten is dramatisch zels de patat die in verschillende varianten 4 maal in de week geserveerd werd verpesten ze.
het ontbijt is ook zeer zeker niet oostenrijks waardig.
oke 1800 euro voor 2 volwassenen en 1 kind incl. skipas is niet duur .....

met vrienden, Feb. 2012
"Geweldig"
Jimmy B
23-2-2012 Kom er nu al totaal 8jaar achter elkaar laatste paar x alleen met vrienden het hotel is gewoon heel gezellig ''Een thuis gevoel''
echt een aanrader

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Eerste keer Mittersill"
Fam. Meijer
Ligging t.o.v. pistes
26-2-2012 We zijn met 2 kinderen 14 en 17 jaar voor het eerst daar geweest.
De ontvangst aan de receptie was niet vriendelijk te noemen, de rest van het personeel was daarentegen uiterst vriendelijk.
Familiekamer was ruim maar erg gedateerd en vies toen we kwamen.
Dit werd wel opgelost en de rest van de week was het prima.
Eten was goed, keus genoeg.
Ze doen er wel alles aan om het de gasten naar de zin te maken.

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Een goed familiehotel"
Patricia
Ligging t.o.v. pistes
8-2-2012 Wij (6 volw.en 1 kind van 5 jr) zijn van 28 jan t/m 4 feb. in Hotel Kogler geweest en het is ons uitstekend bevallen. Grote kamers met goeie bedden, prettig dat de wc apart van de badkamer is, alleen het douchen was iets lastig voor iemand van 1.90, de douchekop hing erg laag. Faciliteiten uitstekend in het hotel, voor iederen wat wils. Het zwembadwater is wat aan de koude kant, maar ach. 's morgens een goed ontbijtbuffet met voor ieder wat wils. 's avonds had het eten iets minder zout gemogen en voor de kinderen was er niet iets aparts. Een gratis skibus die vlak voor het hotel stopt en die je naar de panaromabaan brengt. Wij hebben een heerlijke week vakantie gehad en overwegen zeker om nog een keer terug te gaan.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Gezellig familiehotel ideaal met kinderen"
Saskia
Ligging t.o.v. pistes
13-8-2011 Grote familiekamers, eigenlijk compleet apartement. Zeer vriendelijk personeel, doen er alles aan om je het naar je zin te maken. Kinderen kunnen er gewoon rondrennen zonder dat er kwaad gekeken wordt. Super zwembad. Glijbaan is apart, geen toezicht. Alles is er zoals tennisbanen, klimmuur, fitnessruimte, sauna. Er is al veel opgeknapt in de tuin en in het hotel. Bij de speeltuin, midgetgolf en kinderboerderij mag nog wat gebeuren. Het is er rommelig. Maar dit heeft zo ook wel iets, alsof je bij de boer logeert. Kinderen vinden dit erg leuk, voor hun hoeft het niet zo opgeruimd en steriel te zijn. Genoeg parkeerruimte voor het hotel. Mittersill ligt centraal, je hebt wel een auto nodig om naar de gondel te gaan. De hohe tauern card is een aanrader. Je koopt de kaart en hebt veel entrees en gondels gratis of korting. Het is jammer dat de kaart niet geldig is voor de dichtsbijzijnde gondel in Hollersbach. Het buitenzwembad is erg leuk. Familieglijbaan, stroomversnelling en duikplanken.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Groot ruim hotel met veel faciliteiten"
Fam. Reijnders
20-8-2011 Met twee kinderen ( 13 en 8 jaar) 5 nachten verbleven in een driekamerappartement, alleen logies dus. Appartement super netjes, ruim en schoon. 1 keer gegeten in restaurant (buffet). Prijs/kwaliteit was prima, maar voor ons niet voor herhaling vatbaar. Plaatselijk binnenbad bevond zich in hotel. Groot zwembad dus met leuke zitjes aan zijkant. Ook gebruik gemaakt van overdekte tennisbaan (tegen betaling). Faciliteiten die van pas komen als het weer een dagje minder is. Mittersill zelf is een hele leuke plaats met een centrale ligging voor uitstapjes.

met jonge kinderen, Juli 2011
"Fijn hotel!"
W. Leuring
9-8-2011 Fijn hotel! Heerlijk gegeten, iedere dag weer een verrassing, 's ochtends en 's middags.
Wel wordt het hotel overgewaardeerd wat kindvriendelijkheid betreft.
Zwembad is prima, glijbaan uit het zicht van de ouders, dus moet je altijd mee,( op loopaftstand is er een geweldig buitenzwembad ). Animatie was maar zo zo... minigolf stamt uit de jaren 80, om te huilen, maar voor de lol toch maar gedaan. de speeltuin is ook niet meer van de deze tijd, en de kinderboerderij, tja wat zal ik daar over zeggen, leuk die paarden en 2 konijnen. Onze meiden hebben evengoed genoten daar, dus aan hun zal het niet liggen. Wij hadden een een familiekamer, deze was zeer netjes en ruim.

met partner, Juli 2011
"Zeer vriendelijk personeel en perfecte ligging"
yvonne
5-8-2011 Het hotel had geen goede reviews, maar het was een erg goed hotel met alleen maar positieve indrukken.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende