Chalet Joseph in Neukirchen am G. / Bramberg Salzburg | Zoover

2 juni 2012

Chalet Joseph Neukirchen am G. /  Bramberg

Beoordelingen Chalet Joseph

Kirchenstrasse, 5733, Neukirchen am G. / Bramberg
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Joseph gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Joseph achterlaten.

2 beoordelingen over Joseph

9,5
7,5
met een groep, Feb. 2010
"Fantastisch chalet; nabij dalafdaling"
fam hofstede
Ligging t.o.v. pistes
22-7-2010 Het chalet is modern en smaakvol. Zeer ruim en luxe ingericht. Door zijn ruime slaapkamers, keuken en zitgedeelte is het chalet ons als familie-onderkomen al enkele jaren zeer goed bevallen. De skigebieden Wildkogel en Kitzbuhler Alpen (via panoramabaan) zijn vlakbij en via greatis skibus bereikbaar (5 minuten). De dalafdaling naar Bramberg komt uit op ca 400m van het chalet en is goed te lopen met skiuitrusting. Deze dalafdaling is heel lang en kruist voortdurend met de rodelbaan. Enkele leuke restaurants en bars aan deze dalafdaling (als je niet oppast blijf je lekker hangen in het restaurant onder aan de piste).
Wil je meer ski-uitdaging dan is Gerlos een goed alternatief vanuit Bramberg.

met oudere kinderen, Jan. 2010
"Echt een geweldig huis"
B. Gagel
Ligging t.o.v. pistes
11-2-2010 Toen wij binnen kwamen, keken wij onze ogen uit. Wat een sfeervol, gezellig, mooi huis. We voelden ons er helemaal thuis. Alles wat je je kunt wensen, is daar aanwezig. Het dorp zelf stelt niet veel voor. Maar de ligging van het huis is schitterend. Als wij weer terug zouden gaan naar dat skigebied, kies ik zonder twijfel voor dit huis.