2-4-2012
Heerlijke vakantie gehad. Direct aan de lift. Een fantastisch uitzicht op de bergen. Alles bij de hand. Restaurantjes op 100m, sauna onder het appartement, skiverhuur op 100m.
Appartement (op de hoek) was lekker ruim met open haard en keuken met kook eiland. Alle ruimtes waren verwarmd met vloerverwarming. Echt genieten. Vriendelijk personeel en alles goed schoon. Volgend jaar is er ook een zwembad wist men mij te vertellen.
Skigebied was ook prima. Dorp ligt op 800m volgens mij en je stapt uit op 2000 meter dacht ik. Beneden hadden we +12 graden en boven net 2x verse sneeuw en -2 graden. Gebied helemaal prima voor de kinderen. Goed overzichtelijk. Zelf vond ik het leuk om tochten te maken, dus stapte ik op de skibus (100 meter vanaf de deur) richting Hollersbach (5 minuten) en daar kon je direct in het hele Kitzbuhler Alpen gebied skien. Ook een dag met de bus (20 min) naar Zillertal Arena skigebied geweest, dan stap je op bij Krimml.
Al met al helemaal top en wij komen terug :-)
16-2-2012
Wat een schitterend appartement! voldeed aan onze stoutste dromen en zelfs met een onfortuinlijke gebroken sleutelbeen hebben we een heerlijke winter(sport) vakantie gehad! Appartementen zijn gloednieuw en zeer recent opgeleverd. Het wordt bijzonder netjes gehouden waardoor het leek alsof we de eerste gasten waren. Zeer luxueus, modern en compleet afgewerkt. Daarnaast ook bijzonder gastvrij ontvangen en gedurende de week goed geholpen. De locatie is super, direct naast de skilift naar het skigebied en onderaan de piste en de grootste rodelbaan van Europa. Wij waren met twee kinderen van 2 en 1,5 jaar en die hadden alle ruimte om zich te vermaken! Natuurlijk ontbrak het ook niet de nodige spullen zoals kinderstoelen en ledikanten! Een aanrader, dit is de toekomst voor nieuwe luxe Oostenrijkse appartementen en resorts! Volgend jaar het penthouse? Kan niet wachten!
9-1-2012
Super accommodatie! Ruim, sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.
Jammer dat het hoofdgebouw nog niet gereed was.
Vriendelijke mensen, circa 100 m van de mooie nieuwe skilift, leuke restaurants, kortom top!