3-4-2012
Verrast over hotelkamer, deze was ruim en voorzien van alle gemakken. Ligging naast piste ok alleen jammer dat er weinig vertier in het hotel of directe omgeving was. Ook erg vervelend dat er gerookt mag worden bij de bar. Personeel erg onvriendelijk. Met name receptionist had weinig zin in zijn werk. Toch een gemiste kans. Blijft namelijk hangen in je gedachte. Eigenaren waren daarintegen heel gastvrij en vrolijk. Tip aan hun neem geschikter personeel aan en het wordt een 4,5*
3-4-2012
We hadden een hele mooie suite met alles erop en eraan.
parkeren voor de deur.
Verwarmde houders voor de skischoenen en handschoenen in de skistal.
Het hotel ligt ver buiten Saalbach wat apres skiën niet gemakkelijk maakt.
De bereikbaarheid van de piste is goed, te voet, de bus en de auto zijn prima opties.
Het buffet bij het ontbijt is uitgebreid
Het buffet bij het avondeten vond ik persoonlijk een beetje ' uitgekookt'
Het personeel is niet echt service gericht. alleen een oudere man en de eigenaar hebben mij een keer persoonlijk bejegend.
Toen we de laatste avond om 20.00 vroegen naar een ontbijtpakketje en de hotelrekening was de meneer aan de receptie niet echt aardig omdat hij al afgewerkt was. Toch jammer dat we dat als herinnering mee nemen.
Ik kan het hotel zeker aanbevelen qua prijs & prestatie. stel je verwachting van het personeel laag in dan valt het mee!
18-3-2012
Eerste indruk is zeer goed,schoon hotel,vriendelijke ontvangst.Vóór hotel stopt skibus die je naar de dichtsbijzijnde lift of Saalbach brengt. De bus gaat om de 20 min.Laatste bus terug,vanuit Saalbach,gaat al om 17 uur.Dus na het skiën borrelen?Dan taxi nemen.Omgeving hotel is geen vertier.In hotel hangt geen sfeer,personeel zeer afstandelijk.Niet één keer is ons gevraagd of we het naar ons zin hebben,of we lekker geskied hebben of wat dan ook.In de bar ook geen gezelligheid,bovendien een bijdehante barkeeper zonder sociale vaardigheden.Elke avond daarom om 21.30 uur maar weer naar de kamer.Het diner is gavarieerd en veel maar mist de juiste fijne smaak. Ontbijt is goed. Saunaruimte leuk opgezet maar te klein. je zit al gauw bil aan bil, bovendien één sauna buiten werking.Géén zwembad maar wel grote fitnessruimte waar we de hele week niemand hebben gezien! Al met al geen hotel om naar terug te gaan.Wij gaan altijd naar 4 sterren hotels maar dit hotel is beslist geen 4 sterren waard.