Ligging t.o.v. pistes
26-2-2012
wij komen juist terug van ons ski verlof en we waren zeer tevreden over ons hotel ,mooie nette kamer wel niet zo groot voor 4personen maar toch plaats genoeg ,het eten was zeer lekker ,zelden zo goed gegeten in oostenrijk ,zeker voor herhaling vatbaar ook het skigebied is zeer goed en mooi met veel lekkere en toffe stopplaatsen het was gewoon zalig
groetjes uit oostkamp gunther,sabine,laua en arne
Ligging t.o.v. pistes
9-1-2011
Sporthotel Ellmau is niet wat we van een 4 sterren hotel verwachten.Patron is niet echt vriendelijk.Bij aankomst kan je zelf met je koffers naar boven,de meisjes aan het onthaal zijn vriendelijk.De meisjes in het restaurant zijn heel vriendelijk.Het apres ski buffet in de namiddag stelt niks voor.S'avonds in het restaurant moet je best bij de eerste zijn wil je nog kunnen kiezen vooral voor de kinderen moet je echt vlug zijn.Het eten is gewoon goed maar niet super.De borden waren niet altijd net in het restaurant er plakte nog resten aan van het vorige eten,dit kan niet voor een 4 sterren hotel dit moet beter nagekeken worden.Hotelkamer was mooi en groot alleen onder het bed lag nog snoepzakjes van de vorige reizigers,vergeten te poetsen onder het bed.