Hotel Sporthotel Ellmau**** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Oostenrijk 8.2 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Sporthotel Ellmau**** Saalbach / Hinterglemm / Leogang

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Sporthotel elmau saalbach/hinterglimm"
sabine steyaert
Ligging t.o.v. pistes
26-2-2012 wij komen juist terug van ons ski verlof en we waren zeer tevreden over ons hotel ,mooie nette kamer wel niet zo groot voor 4personen maar toch plaats genoeg ,het eten was zeer lekker ,zelden zo goed gegeten in oostenrijk ,zeker voor herhaling vatbaar ook het skigebied is zeer goed en mooi met veel lekkere en toffe stopplaatsen het was gewoon zalig
groetjes uit oostkamp gunther,sabine,laua en arne

met oudere kinderen, Juli 2011
"Een minder goed gelegen, degelijk ingericht hotel"
firmin serré
1-8-2011 Dit hotel is te voet moeilijk bereikbaar wegens een steile klim.
Afspraken worden niet steeds nagekomen (fakkeltocht, Karaoke)
Wij waren met 4 volwassenen en 4 kinderen, waarvan 2 fysisch gehandicapt.
Er werd ons een ronde tafel toegewezen waarbij het onmogelijk was de tafel te verlaten zonder dat een zijde van de tafel diende recht te staan en de tafel even te verlaten. Zeer galant en erg practisch voor kinderen met een handicap...
De weliswaar gratis wijnen waren van een minderwaardige kwaliteit.
Het meubilair op de kamer is verouders en de badkamers op de 3de verdieping zijn te klein. Het onderhoud van de kamer verliep te snel zodat wel voor handdoeken en bedopmaak werd gezorgd maar daar bleef het ook bij.
Tussen de bazin en het vrouwelijk personeel vlotte het blijkbaar niet steeds goed.

met een groep, Jan. 2011
"Niet voor herhaling vatbaar"
gunter
Ligging t.o.v. pistes
9-1-2011 Sporthotel Ellmau is niet wat we van een 4 sterren hotel verwachten.Patron is niet echt vriendelijk.Bij aankomst kan je zelf met je koffers naar boven,de meisjes aan het onthaal zijn vriendelijk.De meisjes in het restaurant zijn heel vriendelijk.Het apres ski buffet in de namiddag stelt niks voor.S'avonds in het restaurant moet je best bij de eerste zijn wil je nog kunnen kiezen vooral voor de kinderen moet je echt vlug zijn.Het eten is gewoon goed maar niet super.De borden waren niet altijd net in het restaurant er plakte nog resten aan van het vorige eten,dit kan niet voor een 4 sterren hotel dit moet beter nagekeken worden.Hotelkamer was mooi en groot alleen onder het bed lag nog snoepzakjes van de vorige reizigers,vergeten te poetsen onder het bed.

met vrienden, Aug. 2010
"Waarschijnlijk de 1ste en de laatste keer."
roby wouters
29-8-2010 zeer verouderde kamers(toch zeker de onze en die van onze 2 buren). patron is niet echt vriendelijk. namiddagbuffet stelt niks voor. op tijd gaan eten want de bufetten worden niet of nauwelijks bijgevuld. weinig parkeerplaats als het hotel volgeboekt is

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Geen 4 sterren hotel!"
Wittemans
13-9-2010 De belgen krijgen de oudste kamers van het hotel. De buffetten worden zeer traag aangevuld.Vaak heb je weinig of geen keuze.Wanneer het eten aan tafel w geserveerd meestal wel goed. Manager Rudy, geen aangenaam persoon. Niet echt een kindvriendelijk hotel.De duitsers krijgen hier op alles de 1e plaats(mooiste plaatsen a tafel,mooie kamers..... Voor ons maar 3 sterren w.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Een hotel om zeker naar terug te gaan."
Fam. Mahieu-Vanmier...
Ligging t.o.v. pistes
26-9-2009 Een zeer goed hotel qua gastronomie. Keuze uit 5 verschillende soorten witte en rode wijn. Zeer vlotte bediening. Mooi terras.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Wij gaan terug"
kurt
27-7-2009 vorig jaar tijdens de zomer dit hotel aangedaan. Bij onze terugkomst waren we unaniem : volgend jaar (2009 dus) komen we terug. En voila, nog 3 weken en we zitten terug in dit geweldig hotel.

Familie, Juli 2008
"Zeer goed meegevallen en voor herhaling vatbaar !"
carine vandendriess...
Ligging t.o.v. pistes
7-9-2008 na 20 jaar vakanties in oostenrijk vinden wij dit toch één van de beste hotels die wij ooit boekten , eten : niet zo zeer oostenrijks maar eerder gastronomie ,bediening : zeer vriendelijk; s'avonds beter niet efkes voor 10 u bestellen of het wordt aangerekend.
kamer : zeer in orde; wandelgebied : uitstekend, dicht bij kabelliften
kortom : een aanrader !

met partner, Juli 2008
"Wij zullen er niet meer gaan"
jurgen
15-8-2008 toelichting bij mijn punten

over het wellnesgedeelte en restaurantgedeelte valt niet veel te zeggen dit was gewoon top, alleen de hoeveelheid eten was op sommigge dagen wat aan de weinige kant maar goed.
all inclusive werkt maar half. opassen met bestellingen net voor 22 uur, hun kassa staat 10 minuten voor op de officiele tijd (toegegeven daar an een discutie hierover). overdag niet altijd iemand aan die bar te vinden en namiddagbuffet is om 16 uur al uitgeput van taart
de kamer is bij ons jammer genoeg helemaal tegengevallen. wij hadden een veel te kleine en volledig afgeleefde kamer gekregen terwijl we een dure betaald hebben. de balkons liepen gewoon door naar de buurkamer, de matras was verstleten en het ergste van al in de douche zaten af en toe wormen (hier heb ik ook foto's van).
ook met parking moet je opassen er is zo goed als geen parking. voor ons is dit dus al bji al tegengevallen

met vrienden, Juli 2008
"Fantastisch"
bervoets
13-7-2008 Prima hotel, vriendelijk personeel, eten echt uitmuntend, kamers waren wel wat verouderd, maar in orde. Mooi zonneterras.Minpuntje was de steile klim naar het hotel.