Appartement Vorderriedhof in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Salzburg | Zoover
Appartement Vorderriedhof Saalbach / Hinterglemm / Leogang

Beoordelingen Appartement Vorderriedhof

Hirnreit 6, 5771, Saalbach / Hinterglemm / Leogang
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Vorderriedhof gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Vorderriedhof achterlaten.

23 beoordelingen over Vorderriedhof

9,1
9,1
met partner, Mrt. 2012
"Traumhafter Urlaub im Vorderriedhof"
Fiedler
Ligging t.o.v. pistes
12-3-2012 Super Hotel, fantastisches Essen, schöne, saubere Zimmer, nettes Personal, einfach traumhaft!!

met partner, Feb. 2012
"Angenehme Überaschung im Vorderriedhof"
Christian Huber
Ligging t.o.v. pistes
4-3-2012 Wir kannten das Haus nicht, waren schon am ersten Tag vom Galadiner (Haubenverdächtig) begeistert. Das ausgezeichnete Essen setzte sich während des geamten Aufenthaltes fort. Die Hausleute sowie das Personal waren sehr freundlich. Ruhige Lage, Unterkunft sehr sauber.
Preis- Leistungsverhältnis absolut in Ordnung.
Danke für die schönen Tage!

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Ruime appartementen, super gegeten!"
jacqueline Wetsteij...
Ligging t.o.v. pistes
9-3-2012 Appartement Vorderriedhof is ons heel erg goed bevallen! Schoon, ruime appartementen en de chef maakte er iedere avond een feestje van. Mooie gerechten en ook heel mooi opgemaakt op de borden. Wij waren met 4 grote kinderen die niet zo makkelijk zijn met eten. Iedere avond waren alle borden leeg, complimenten aan de kok! Appartement was ruim, schoon, veel kastruimte en een super balkon! Ook hebben wij gebruik gemaakt van de sauna, heerlijk na een dagje skiën. Wij vinden het een echte aanrader.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Vorderriedhof bij:

met partner, Feb. 2012
"Erholung pur in einer Woche Vorderriedhof"
Helge und Petra Beh...
Ligging t.o.v. pistes
21-2-2012 Alles in allem ein toller Urlaub, die Matratze vom Bett hatte war nicht so optimal.Das Essen, nicht nur eine Augenweide, sondern auch hervorragend im Geschmack, Thomas ist ein sehr sehr guter Koch. Hardy ist die gute Seele des Hauses und unverzichtbar für die jungen Wirtsleute. Wir kommen auf jeden Fall wieder.

met partner, Dec. 2011
"Volgende keer zeker weer!"
Hans Kuiper
Ligging t.o.v. pistes
5-1-2012 Het is een keurig hotel. Het wordt zeer schoon gehouden.Ook de app worden door schoon gehouden.We lagen met z'n 3en op 1 kamer. Dat is niet zo ruim maar wel goed te betalen dan.
Het eten was super. Voor volwassenen er dagelijks 2 keuze menu's en voor de kinderen is er een apart kindermenu. We hebben er elke dag heerlijk gegeten en er is geen dag geweest dat we niet konden kiezen wat we lekker vonden.
Bediening zeer vriendelijk.
Verrassing was wel de sauna's en relax ruimte in de kelder. Er zijn 2 sauna's en een Turks stoombad. Een regen douche en gewone douche. Ook heerlijke relax stoelen in een aparte ruimte.apart een relax ruimte.
Het ligt net buiten Leogang. Om naar de grote pistes te gaan moest je 10 minuten rijden. Vanaf daar kun je met de liften door heel Saalbach Hinterklem komen.
Er is een speelkamer voor de kleinere kinderen. Dat was voor die van mij van 9 niet echt interessant. Buiten in de sneeuw kon hij zich goed vermaken.
Al met al TOP

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Im Vorderriedhof fühlt man sich rundum wohl!"
Kurt + Priska Ester...
Ligging t.o.v. pistes
4-1-2012 Wir können das Hotel Vorderriedhof in Leogang jedermann/-frau bestens empfehlen. Die schönen Appartements bestechen durch eine grosszügige Raumeinteilung und eine gemütliche Atmosphäre und werden durch einen tollen Zimmerservice in Schuss gehalten.
Das Essen ist mit Liebe zum Detail hergerichtet. Die Bedienung ist zuvorkommend. Für die Kinder ist mit speziellen Kindermenüs bestens gesorgt. Überhaupt fällt die Kinderfreundlichkeit als besonderer Pluspunkt auf.
Also für uns ist klar, dass wir gerne wieder unseren nächsten Winterurlaub im Hotel Vorriederhof verbringen werden.

Kurt + Priska Estermann, Hittnau/Schweiz

met vrienden, Mrt. 2011
"Heerlijke vakantie gehad!"
Sabina
Ligging t.o.v. pistes
15-3-2011 voor 3e keer hier naar toe geweest en weer een heerlijke vakantie gehad.
We gaan zeker nog een keer terug!

met jonge kinderen, Dec. 2010
"'t was weer mooi"
info
Ligging t.o.v. pistes
30-12-2010 Voor de tweede keer hier geweest. Mooi uitzicht over 't dal. Appartement echt super schoon. Wil je voor je rust komen dan ben je hier op het juiste adres.

met partner, Okt. 2010
"Familienfreundliches Hotel"
Kleinschuster/Kaufm...
Ligging t.o.v. pistes
26-4-2011 Familienfreundliches Hotel,ruhige Lage, vielfältiges Essen und sehr sauber! Vorallem Familien mit Kindern sehr weiterzuempfehlen!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Schöner Urlaub"
Thoralf Peters
Hoeveelheid ruimte
29-7-2010 Hatten bei sehr hohen Temperaturen einen sehr schönen Wander-, Bade- und Radurlaub. Unterbringung, Bewirtung, Service und allgemeines Umfeld ist sehr empfehlenswert. Die Tourentips der Gastgeber waren uns sehr hilfreich.