Pension Herzog** in Zell am See Salzburg | Zoover

1 juni 2012

Pension Herzog** Zell am See

Beoordelingen Pension Herzog**

Saalfeldnerstrasse 20 , 5700, Zell am See
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Herzog** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Herzog** achterlaten.

12 beoordelingen over Herzog**

7,3
6,6
met jonge kinderen, Feb. 2012
"Prima Pension"
Ellen Kassing
Ligging t.o.v. pistes
25-2-2012 Het is een prima pension. Ligging is goed. De familiekamer is goed, ruim opgezet. Ontbijt is ook goed. De trein hebben wij wel gehoord, maar wij zaten aan de kant waar de trein rijdt. In de avond kan je prima voor een leuk bedrag in Zell am See eten.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Nie wieder !"
Silvia Andritz
Ligging t.o.v. pistes
11-2-2012 Die Pension Herzog ist alt und die Zimmer sind nur mit dem Nötigsten ausgestattet. Für den winzigen Fernsehapparat braucht man eine Lupe und man muss € 10.- Einsatz für eine Fernbedienung bezahlen.
Das Zimmer war sauber, jedoch harte Matratzen und noch "härtere" Handtücher - wie Reibeisen. Das Warmwasser der Dusche wechselte ödfter zwischen heiß und kalt.
Nach einer sehr lautstarken Nacht und Nachbarschaft, wechselten wir das Zimmer, welches insofern etwas ruhiger gelegen war, als uns jedesmal ein vorbeifahrender Zug weckte.
Obwohl in der Pensionsbroschüre steht, dass man bestrebt ist, ALLES zu tun, damit sich die Gäste wie zu Hause fühlen,war es bei einem weiteren Wunsch/Reklamation mit der Hilfsbereitschaft und Gastlilchkeit zu Ende. Man legte uns sogar nahe, eine andere Bleibe zu suchen, was wir aber nicht taten.
Die Quartiergeber waren wortkarg und das Personal meist unfreundlilch.

met partner, Feb. 2010
"Prima accommodatie!"
Martijn Werkman
Ligging t.o.v. pistes
28-2-2010 Dit pension is echt prima! Het ontbijt is heel goed, alles is vers en voldoende keus.
De mensen zijn aardig en willen alles voor je doen. Elke dag wordt je kamer schoongemaakt en je hebt altijd schone handdoeken. De douche is net gerenoveerd en is dit dik in orde. Als je niet met je ski's wilt slepen, kun je ook een kluisje huren bij Intersport aan de city-express, want op skischoenen is het nog wel een aardige wandeling. Het enige nadeel vinden wij toch het bed, deze is toch wel aan de korte kant, maar we hebben ook nederlanders gesproken die ergens anders verbleven; die hadden er ook last van, dus het is niet alleen bij pension Herzog.
Maar als je naar buiten kijkt over het meer, maakt dat het weer goed.
Van de trein heb je weinig last.
Kortom: een prima accommodatie voor niet veel geld, waar het schoon en netjes is!!

De beste prijzen en lastminutes voor Pension Herzog** bij:

met partner, Feb. 2010
"Wel goed, niet duur"
Mario
Ligging t.o.v. pistes
27-2-2010 Een mooi pension niet ver van de piste gelegen, welke bereikt kan worden door een kleine wandling door het schitterende dorp. Die kleine wandeling is overigens voor mij als boarder makkelijker dan als skiër, gezien het verschil in schoenen. Het is allemaal geen pure luxe, maar en ik ben verwend, het is schoon en van voldoende kwaliteit om een prima week te hebben. Een echtpaar is de uitbater van het pension en dit zijn erg vriendelijke mensen.

Wij zaten aan de achterkant waar de trein rijd. Ik heb hem precies drie keer horen langsrijden en dat in een hele week. Er zijn dubbele ramen en dat voorkomt het geluid. Het uitzicht op het meer is fantastisch, elke morgen werd ik even helemaal gelukkig door het uitzicht, wat een bijzonder dorpje is dit!!!
Badkamer is prima, lekkere douche. Bedden zijn ook prima! Ik ben 1.93 cm lang en heb geen enkel last gehad van het bed zoals in eerdere posts bericht werd.
In het pension geen vertier, dan moet je 50 meter lopen

Kortom, een aanrader

met een groep, Feb. 2010
"Goed en goedkoop!"
Annemieke
Ligging t.o.v. pistes
1-3-2010 Aardige mensen en alles goed voor elkaar. De gerenoveerde kamers zijn echt super goed. Wij hadden een familie kamer die half gerenoveerd was. De douche was nieuw en de vloerbedekking. Het bed was nog wel oud helaas. De rest van ons gezelschap had nieuwe kamers met goede bedden en goed geïsoleerde ramen. Kortom, we gaan zeker terug!

met vrienden
"Niet duur, niet luxe maar alles wat je nodig hebt."
Marlou Verhoeven
3-2-2009 Wij zijn net terug, het pension zit op 5 min afstand van de piste en centrum. Dat was ideaal omdat wij elke avond de stad in doken. Het uiteten gaan is goed betaalbaar wij hebben met zn 2e als hoogste rekening 28euro betaald. Het ontbijt is goed, er is genoeg te eten ook als je niet van brood houd staan er cornflacks, joghurt en fruit. Het personeel is hartstikke vriendelijk. Ze hebben overigens elke badkamer verbouwd ze zitten nu gewoon appart en zijn geheel nieuw, worden elke dag schoongemaakt en het is zeker geen pisstraaltje.(ook lekker warm water) Enigste minpuntje wat wij opmerkte was dat het bed te klein(1.90) was en erg hard was. Wij zaten tegenover de piste konden zo iedereen naar beneden zien skieen! Ondanks de bedden hebben wij een super vakantie gehad, ga gerust een avondje langs Greens XL (lekkere cocktails)! Fijne vakantie!

Familie, Aug. 2008
"Zeer netjes, niet duur, prima ontbijt."
Fam. Blokx
13-8-2008 Mooi en echt zuiver pension, zeer vriendelijke mensen. De trein die achter het pension doorloopt hoor je nagenoeg niet omdat het dubbel glas en nog eens dubbele ramen zijn. Achterkant heeft mooi uitzicht op zeller see.
Zeer rustig pension waar je bijna niet merkt dat er andere gasten zijn. Ideaal pension voor gezin. Centrum is 2 minuten lopen. Als je geen parkeerplaats vind voor het pension, betaald eigenaar je parkeergeld, waar vind je dit ?

met partner, Feb. 2008
Sanne van de Rakt
10-2-2008 toen we binnen kwamen viel ons meteen de ruime kamer en badkamer op. Ook het uitzicht op het meer was fantastisch. Wel hoor je af en toe de trein voorbij komen maar niet storend! Afstand tot pistes is goed te doen. Tevens is de bereikbaarheid naar Kaprun en Saalbach Hinterglemm erg goed, waardoor je een gevarieerde skivakantie kan hebben. Alleen Zell am See is een beperkt skigebied. Prijs/kwaliteit verhouding van restaurants in Zell am See zijn goed. Voor echt lekker eten is The Lounge een aanrader.

met partner, Mrt. 2006
Miranda
18-3-2007 Het pension heeft een prima ligging t.o.v. de pistes (5 min lopen) en het centrum. Enig minpunt is de spoorlijn die achter het pension loopt, maar met de ramen dicht hoor je er niets van. De kamer was zeer ruim met een grote badkamer en een groot balkon. Het ontbijt was prima en de mensen zijn zeer vriendelijk.

met vrienden, Dec. 2005
laura
1-2-2006 mijn nichtje en ik hebben met de nieuwjaarswisseling in 2005/2006 gezeten. het was een super goed pension. De mensen waren er erg aardig. Ze maken elke dag je kamer schoon. het ontbijt is erg goed. je zit ongeveer 10 min lopen van de pistes af. dus opzich ook nog te doen! de taxi's zijn daar ook erg goedkoop. het is daar gewoon hartstikke goed in pension herzog!!