25-2-2012
Het is een prima pension. Ligging is goed. De familiekamer is goed, ruim opgezet. Ontbijt is ook goed. De trein hebben wij wel gehoord, maar wij zaten aan de kant waar de trein rijdt. In de avond kan je prima voor een leuk bedrag in Zell am See eten.
11-2-2012
Die Pension Herzog ist alt und die Zimmer sind nur mit dem Nötigsten ausgestattet. Für den winzigen Fernsehapparat braucht man eine Lupe und man muss € 10.- Einsatz für eine Fernbedienung bezahlen.
Das Zimmer war sauber, jedoch harte Matratzen und noch "härtere" Handtücher - wie Reibeisen. Das Warmwasser der Dusche wechselte ödfter zwischen heiß und kalt.
Nach einer sehr lautstarken Nacht und Nachbarschaft, wechselten wir das Zimmer, welches insofern etwas ruhiger gelegen war, als uns jedesmal ein vorbeifahrender Zug weckte.
Obwohl in der Pensionsbroschüre steht, dass man bestrebt ist, ALLES zu tun, damit sich die Gäste wie zu Hause fühlen,war es bei einem weiteren Wunsch/Reklamation mit der Hilfsbereitschaft und Gastlilchkeit zu Ende. Man legte uns sogar nahe, eine andere Bleibe zu suchen, was wir aber nicht taten.
Die Quartiergeber waren wortkarg und das Personal meist unfreundlilch.
28-2-2010
Dit pension is echt prima! Het ontbijt is heel goed, alles is vers en voldoende keus.
De mensen zijn aardig en willen alles voor je doen. Elke dag wordt je kamer schoongemaakt en je hebt altijd schone handdoeken. De douche is net gerenoveerd en is dit dik in orde. Als je niet met je ski's wilt slepen, kun je ook een kluisje huren bij Intersport aan de city-express, want op skischoenen is het nog wel een aardige wandeling. Het enige nadeel vinden wij toch het bed, deze is toch wel aan de korte kant, maar we hebben ook nederlanders gesproken die ergens anders verbleven; die hadden er ook last van, dus het is niet alleen bij pension Herzog.
Maar als je naar buiten kijkt over het meer, maakt dat het weer goed.
Van de trein heb je weinig last.
Kortom: een prima accommodatie voor niet veel geld, waar het schoon en netjes is!!