Hotel Seehof*** in Zell am See Salzburg | Zoover
Vanaf -
Hotel Seehof*** Zell am See

Beoordelingen Hotel Seehof***

Salzmannstr. 3, 5700, Zell am See
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Seehof*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Seehof*** achterlaten.

1 2 3 4 5 volgende

43 beoordelingen over Seehof***

met partner, Sept. 2011
"Geweldig hotel"
minny
18-9-2011 Wij hebben hier een geweldige week gehad. Het eten is zeer goed, het was iedere dag weer een feestje, ze hebben een uitstekende kok die veel met verse kruiden werkt. Het eten werd mooi gepresenteerd, met veel aandacht. Ook als vegetariër kan je hier heerlijk eten. Het ontbijt is goed. Standaard zijn er geen gekookte of gebakken eieren te vinden, maar als je hierom vraagt maakt men dit ter plekke klaar. Het is wat ver om naar de kabelbaan te lopen, wil je skieen zou ik een hotel dichterbij de piste zoeken. Met de auto is het natuurlijk geen probleem.
Het hotel zit vlakbij een treinstation, dus geheel stil is de omgeving niet. Minstens 1 x per kwartier dendert hier een trein langs. Vraag om een hooggelegen kamer met balkon aan de voorkant, dan heb je een prachtig uitzicht over het meer. Kamer niet heel groot, ruim balkon, enigzins ouderwetse badkamer. Het meeste personeel spreekt Engels, zijn erg vriendelijk.
Als ik ooit weer in Zell am See kom, wil ik weer in dit hotel.

alleenreizend, Sept. 2011
"Super!!!"
Pieter
Ligging t.o.v. pistes
8-10-2011 Prima hotel wat echt het "thuisgevoel" geeft. Ontzettend vriendelijke service. Geen moeite is de eigenaar en personeel te veel om het je naar de zin te maken. Prima locatie t.o.v. centrum Zell am See, piste en treinstation. Uitgebreid ontbijt en prima diner waarbij er dagelijks keuze is uit 3 menu's. Ben er inmiddels al verscheidene keren geweest en iedere keer is het super!

met vrienden, Aug. 2011
"Traurig aber wahr:"
Florian
Ligging t.o.v. pistes
31-8-2011 Das Hotel zwar in traumhafter Lage direkt am Zeller See, nur Rund 2 Gehminuten von der Innenstadt bietet leider aufgrund folgender gravierender Mängel nicht den gewünschten Erholungseffekt. Die direkte Seelage wird durch eine Strasse und stark befahrene Zugstrecke unterbrochen. Die Züge (lange Güterzüge) fahren Tag und Nacht quasi direkt durch das Hotelzimmer. Die bereits installierten schallhemmenden Fenster sorgen zwar für Ruhe, dies jedoch ist wohl nur im Winter möglich, da das spärlich eingerichtete Zimmer über keinerlei Lüftungsmöglichkeit verfügt. Soll heißen, schlafen mit offenem Fenster ist unmöglich! Der Zug- und Strassenlärm wird noch durch eine gegenüberliegende Bar oder Disco mit Musik bis Nachts um 2 Uhr unerträglicher. Das freundliche Personal hilft gerne bei Essenwünschen weiter und verweist auf die nahegelegene Innenstadt. Parkplätze sind ebenfalls in unzureichender Anzahl vorhanden. Das sehr übersichtliche Frühstücksbuffet wir Punkt 10 Uhr trotz frühstückender Gaste ab

met partner, Juli 2011
"Prima hotel!"
André
Ligging t.o.v. pistes
2-8-2011 Al tijdens 4 vakanties in dit hotel verbleven. 3x tijdens de wintersport en we wilden Zell am See nu ook een keer in de zomer bekijken.

Zeer vriendelijk personeel, schone kamers.

Beneden staat een computer (met internet) waar je gratis gebruik van kunt maken. Erg handig!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Fanastisch, gastvrij"
josé
Ligging t.o.v. pistes
25-1-2012 Heel fijn hotel, alles keurig netjes, heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
De ligging is ideaal. Overal dichtbij, prachtig uitzicht. Het enige minpuntje is misschien het spoor wat een beetje het prachtige uitzicht over het meer belemmerd, maar hadden wij geen hinder van, ook niet van het geluid van de treinen.

met oudere kinderen, Feb. 2011
"Zeer gastvrij hotel aan het meer"
S. van der Veen
Ligging t.o.v. pistes
7-3-2011 Voor de 2e keer in het hotel tijdens wintersport. Nu met kinderen en 2 vrienden. Totaal 8 personen. Ontvangst bijzonder gastvrij. Niets is teveel. Redelijk eenvoudige maar prima kamers. Diner en ontbijt(buffet) prima verzorgd. Ligging aan het meer, direct achter het oude kerkje en dus direct in het leuke centrum zonder er "last" van te hebben. Kids (13 t/m 16) hebben er zich ook prima vermaakt. Naar de pistes is het een paar 100m lopen door het stadje. Ook geen probleem.
Kortom een uitstekend hotel waar wij zeker nog vaker zullen komen.

met partner, Jan. 2011
"Ieder jaar"
Robert Urlus
Ligging t.o.v. pistes
20-3-2011 Hotel Seehof in Zell am See is het hotel waar wij ieder jaar één week naar toe gaan naast andere bestemmingen in Oostenrijk. Wat ons erg aanspreekt is de gastvrijheid en het gevoel van een tweede huis in Oostenrijk bij ieder verblijf. Mede door het variërende skigebied is dit voor ons de ideale combinatie. De locatie van het Hotel ten opzichte van de lift Cityxpress is een paar honderd meter. Tip zet je ski's of board in het depôt bij de Intersport onder de lift voor € 7 of € 8 per week. De kamer zijn niet heel groot maar netjes en schoon. Het eten is er prima, geen culinaire hoogstandjes, maar lekker! Het hotel is zeer gunstig in de verhouding prijs / kwaliteit.

alleenreizend, Mrt. 2010
"Fantastisch hotel, wat een service"
Pieter Kole
Ligging t.o.v. pistes
24-3-2010 Inmiddels mijn tweede verblijf in dit hotel. Wat een service! Niets is de eigenaren en personeel te veel om het je naar de zin te maken. Voelt als een tweede thuis waar ik in Juni zeker naar terug zal keren.
Door slecht weer en files arriveerde ik pas 's-avonds om 22.00 uur en vervolgens kon ik nog een warme maaltijd genieten. Prima voorzieningen voor de opslag van je ski-/snowboardspullen. Heerlijke sauna. Massage in het hotel mogelijk.
Verblijf in Hotel Seehof maakt een vakantie onvergetelijk! Had 1 week geboekt met optie op tweede en vanwege de geweldige sfeer de tweede week gebleven.

met partner, Jan. 2010
"Uitstekend, gastvrij hotel"
Stoffer en Inge
Ligging t.o.v. pistes
3-2-2010 Keurig afgewerkt hotel aan t meer gelegen. Kamers niet al te groot maar erg netjes en goede douchestraal. Eigenaresse en bediening erg vriendelijk en behulpzaam. Genoeg keuze qua hoofdgerecht. Ontbijt prima. Eitjes kan je kosteloos bestellen. Het veelbesproken treingeluid is zeker aanwezig maar t went. Daarentegen is het uitzicht over het meer prachtig. Uitstekende ligging in het centrum. Prima loopafstand naar skilift en bussen.

met partner, Sept. 2009
"Geweldige ligging direct aan het meer"
Agaat & Mickael
Ligging t.o.v. pistes
15-9-2009 Het hotel heeft en perfecte ligging, waarbij eerlijk is eerlijk je een geweldig uitzicht hebt als je aan de zeezijde slaapt maar de trein die vaak voorbij komt is wel storend. Het eten is erg goed, al mistte ik wel wat groenten bij mijn avondeten, en de gangen volgen elkaar zeer snel op, je hebt net je hoofdgerecht op en komt je toetje al, even laten zakken dat is hier niet aan de orde.
De kamers zijn zeer klein, en de bedden extreem hard & klein, maar wij zijn dan ook zeer lang. De kussen lagen voor geen meter, dat is zeker aan vervanging toe. Schoonmaak was prima, maar elke dag wat chloor in de toiletten zou neit verkeerd zijn, doordat de badkamer niet kan luchten, hangt er een vreemde geur.
Wij hebben verder genoten en er is extreem veel te doen in de omgeving. Zell am See heeft zelf een enorm gezellig centrumpje wat maar een halve minuut lopen is vanuit het hotel.

Voor de prijs kan je het niet laten om hier een bezoekje te brengen ..

1 2 3 4 5 volgende