Pension Concordia*** in Ramsau am Dachstein Stiermarken | Zoover
Pension Concordia*** Ramsau am Dachstein

Beoordelingen Pension Concordia***

Leiten 266, 8972, Ramsau am Dachstein
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Concordia*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Concordia*** achterlaten.

14 beoordelingen over Concordia***

7,6
met jonge kinderen, Aug. 2011
"Erg goed pension.."
Joost Runderkamp
11-9-2011 Wij (2 stlellen met kinderen) zijn hiet 2 nachten gebleven onderweg naar ons vakantieadres in Kroatie.
Prima ontvangst door de eigenaar zelf. De kamers zijn eenvoudig maar goed en vooral belangrijk, schoon.
Het pension ligt op een heerlijke plek, en heeft een lekker terras en speelruimte voor de kinderen. Ik kan iedereen aanraden om hier onderweg te overnachten of zijn vakantie hier te houden.

met partner, Juni 2011
"Knus en gezellig, prachtige omgeving"
mennokarsenbarg
24-7-2011 Op doorreis naar Kroatie hebben we hier overnacht. Het beviel zo goed dat we op de terugweg wederom hier zijn blijven slapen. Het pension bevindt zich op een grandioze plek. Wandelpaden direct voor de deur. Het pension is echt ouderwets Oostenrijks. Knus en gezellig. Zeker niet modern, maar dat vonden wij geen probleem. Ontbijt was prima in orde en 's avonds kun je van een simpele kaart eten.

De Nederlandse eigenaren zijn enorm vriendelijk en gezellig. Ze bieden veel service. Al waren wij er hoofdzakelijk om te slapen, we hebben er enorm van genoten. De omgeving, de knusse kamer en de service en gezelligheid van de eigenaren. Alles bij elkaar een echter aanrader als je niet op zoek bent naar luxe.

met partner, Feb. 2011
"Gastvrij genieten"
Annemarie Schreuder...
Ligging t.o.v. pistes
20-2-2011 Voor de vierde keer hebben wij een goed verblijf gehad in pensioen Concordia. Waar wij de vorige keren hebben genoten in de zomer, is het ook in de winter zeker een aanrader! Rustige ligging en een prima ontbijt, zeker een aanrader!

De beste prijzen en lastminutes voor Pension Concordia*** bij:

alleenreizend, Aug. 2010
"Prima pension"
J.Leisink
12-9-2010 Ik heb in Pension Concordia genoten van een heerlijk week,gastvrij,prima service.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Zeer gastvriendelijk en voelen ons er thuis"
Middie
Ligging t.o.v. pistes
29-3-2011 Zeer laagdrempelige eigenaren, vriendelijk en bereid om dingen voor je te regelen. Zo hebben ze voor ons een sommerkarte geregeld. Echt een geweldige dag mee gehad en hele leuke dingen ondernomen. Ook de kids waren daar echt thuis. Mooie rustige plek en lekker wandelen. Dicht in de buurt van heel veel vermaak, ook in de zomer.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Hotel gebruikt voor doorreis"
Patrick
23-8-2010 De ontvangst was goed. Echter de kaart om te eten is heel beperkt. Dus niet geschikt om te eten. De ligging is bovenop de berg aldaar, en er zijn in de omgeving weinig voorzieningen. Je moet dan echt de auto pakken.

De kamers zijn verouderd (gedateerd) en staan niet in verhouding tot de prijs. Tevens waren er problemen met de boiler, waardoor we 's avonds geen warm water hadden. Net als je na een lange reis, dit zo nodi hebt.

Het ontbijtbuffet was inderdaad afgeteld, maar wel voldoende. Ik had liever gezien dat er gewoon broodjes stonden die je kon pakken.

Voor volgend jaar kijken we verder, want voor de prijs (117 euro) per nacht kun je beter krijgen. Er waren namelijk heel weinig gasten.

met partner, 2010
"Super wintersportvakantie!"
Gerieke
Ligging t.o.v. pistes
5-7-2010 Wij zijn afgelopen winter een week in concordia verbleven. Hebben hier echt een super skivakantie gehad. Pension ligt erg mooi, veel ski gelegenheden in de buurt. Mooie ruime kamers, badkamer met bad, internet en goede service. Voor vragen kon je altijd bij Micheal en Carolien terecht.
Echt een aanrader!!

met partner, Dec. 2009
"Een prachtige accommodatie"
Henk Janssen
Ligging t.o.v. pistes
15-1-2010 Wij komen al 3 jaar bij Pension Concordia en zijn altijd zeer tevreden geweest, over ons verblijf vriendelijke sfeer men voelt zich er thuis een echte aanrader,de kamers zijn netjes en ruim.
Het uitzicht fantastisch

met jonge kinderen, Juli 2009
"Nooit meer"
fred en wilma
25-10-2009 ontbijd veel te weinig,afgetelde broodjes geen buffet te noemen
kammer bed goed maar douche/badkamer klein kortom behelpen

met partner, Juli 2009
"Aanrader!!!!!!!!!!!!!"
Mirjam en Grietje
Ligging t.o.v. pistes
28-7-2009 Mooi pension op geweldige locatie, kindvriendelijke omgeving met veel speelmogelijkheden in de tuin, alle bezienswaardigheden binnen handbereik,(sommercard is een uitkomst)
Michael en Carolien doen er alles aan om het je/u naar de zin te maken