Vakantiepark Cordial Familien & Vital**** in Achenkirch Tirol | Zoover
Vakantiepark Cordial Familien & Vital**** Achenkirch

Beoordelingen Vakantiepark Cordial Familien & Vital****

Achenkirch 177, 6215, Achenkirch
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Cordial Familien & Vital**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Cordial Familien & Vital**** achterlaten.

1 2 3 4 5 volgende

48 beoordelingen over Cordial Familien & Vital****

8,9
7,6
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Echte gezinsvakantie"
Willeke
Eetgelegenheden
6-5-2012 na vorig jaar aan de Tjechische grens gezeten te hebben, dit jaar naar de alpen gegaan. Prachtige omgeving.
Het hotel was prima. Wij zaten in een huisje, oftewel, huiskamer, badkamer en kitchenette op de begane grond en boven 2 slaapkamers. Dus ook een eigen terras. Prima huisje, al mochten de kranen en de tijd dat we warm wat er kregen wel worden verbeterd. Het eten was verder prima. Kwaliteit is goed, maar is blijft Oostenrijks (dus men houdt van 'zurig eten'). Onder kinderen waren daar niet altijd gecharmeerd van. Het ontbijt was trouwens zeer uitgebreid. Bediening was goed, niets van te veel en men was vriendelijk. De kinderen hadden buiten veel vertier, altijd leuk als er ook andere Nederlandse gezinnen zijn, en die waren er!
Omgeving is mooi, maar voor kinderen was relatief weinig te doen in de meivakantie. De meeste seizoensactiviteiten zijn nog gesloten, bv de gondel om op de bergen te komen. Jammer. maar het blijft een prima vakantie!

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Gastvrijheid staat in hoog vaandel!"
Kolthof
Ligging t.o.v. pistes
17-3-2012 Zeer gezellige accomodatie, netjes, zeer vriendelijk personeel. Ontbijt en diner zeer goed en gevarieerd. Niets op aan te merken.
Zoals het nu naar uit ziet en op verzoek van de kinderen volgend jaar zeker terug.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Gastvrijheid bestaat nog en wel hier!"
carmen_john
Ligging t.o.v. pistes
2-3-2012 met kids (7&10) week wintersport is hier super! accomodatie is netjes, bedden goed, iedere dag schone handdoeken en schoon appartement, super eten voor ieder wat wils, zeer vriendelijke en gastvrije bediening, klein maar leuk zwembad, kinderspeelkamer (hufterproof), wij zijn zeker van plan terug te komen. pistes liggen niet op loopafstand, 10 min met auto, gratis parkeren naast de lift, klein skigebied waar kinderen prima zelf kunnen gaan skien (alles komt op zelfde plek uit, voor 10+ kan dat prima), rodelbaan voor de niet skiers, vriendelijk personeel op pistes (dochter met pistebully mee naar beneden toen ze niet meer durfde!), op verzoek van kinderen waarschijnlijk volgend jaar terug!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Cordial Familien & V...

"Gezellige accommodatie!"
Renate Schwabe
Ligging t.o.v. pistes
29-1-2012 In augustus 2011 hebben wij hier een week verbleven en ik kan niet anders zeggen, het is een zeer mooie accommodatie. Het hotel bestaat uit appartementen en deze zijn goed en netjes ingericht. Het restaurant is goed en alles doet zeer knus en gezellig aan.
De locatie is bijna perfect, rustig, dichtbij het prachtige meer (op loopafstand te doen) en een goede uitvalbasis voor vele uitstapjes in de omgeving. Voor de kinderen is er een redelijke speeltuin en er is een binnen zwembad. Het enige jammer is, is dat er niet echt een zonneweide is. Maar lekker in het zonnetje kan weer op je balkon of op je terrasje... Voor gezinnen dus heel geschikt!
De prijs-kwaliteit is heel goed, we hebben een geweldige week gehad en ondanks dat wij geen repeaters zijn, zie ik ons hier zeker een keer terug komen!

"Zorgenloze vakantie"
algemeeninformatiea...
Eetgelegenheden
25-8-2011 Vakantie zoals een vakantie hoort te zijn. Schone appartementen, lekker ontbijt met een afwisselend en ruim gesorteerd buffet, keuzemenu bij het diner, service gericht en vriendelijk personeel. CORDIAL BEDANKT

"Top locatie!"
Fam. Jansen
Eetgelegenheden
9-9-2011 Tweede keer op rij bij Cordial Achenkirch geweest. Wederom super vakantie gehad! Kamers/huisjes zijn prima. Eten is meer dan goed! Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk. Alexandra van het restaurant is een topper, super vriendelijk en grappig. Kortom, geen teleurstelling te verwachten. Omgeving is prachtig en is goede uitgangspositie voor leuke dagtochten. Prima aangegeven wandelroutes in de buurt.

"Uitstekend"
Fam. de Bruin
Eetgelegenheden
9-9-2011 Prachtige omgeving, verzorgd hotel en ruim appartement. Restaurant is wel wat klein en het kan er in de zomer behoorlijk warm worden. Prima vakantie gehad.

Erlebniscard voor de regio is een aanrader.

"Echte aanrader"
Henk
Ligging t.o.v. pistes
22-8-2011 Bij Cordial Familien & Vital Hotel Achenkirch voel je direkt thuis. Bediening in het restaurant en receptie nemen alle tijd voor je. Het zwembad wordt door de kinderen (10 en 8 jaar) als super ervaren. Moeders vond de sauna heerlijk.
In de nabije omgeving bevinden zich diverse , goed aangegeven, routes.

met jonge kinderen, Juli 2011
"Prima verzorgd en gastvrij verblijf ..."
jolanda
Eetgelegenheden
12-8-2011 Wij (2 volw. en 3 kinderen van 12, 10 en 7 jaar) hebben eind juli een fijne vakantie gehad in een van de chalets op dit park.

Vriendelijk personeel, warm ontvangst, verzorgd chalet, lekker eten.

Het zwembad dat door sommige mensen als klein wordt omschreven, is verder prima te doen. Onze ervaring op een goed bezet park is, dat de bezoekers gelijkmatig verdeeld over de dag een bezoekje brachten. Het was altijd goed te doen en heerlijk bubbelbad ...

Mooie omgeving, wandelroute vanaf camping naar Gaisalm is een echte aanrader !! Verder ook een leuk klimbos in Achenkirch.

Op het park ook prima gespeeld met de 2 tennisbanen, tafeltennis, speelkamer nabij restaurant, voetbalgoaltjes, speeltuintje voor de kleintje en niet te vergeten de beek die voor ons vanuit het chalet toevallig WEL te bereiken was. Er zijn wat dammen gebouwd ...

met jonge kinderen, Juli 2011
"Fantastische appartementen en prachtige omgeving"
lieshoutenko
Ligging t.o.v. pistes
8-8-2011 Wij hebben in Juli 2011 een week doorgebracht met ons gezin, 2 kids van 9 en 12 in een appartement. We hebben er van genoten. Van de omgeving, van het ruime appartement met twee badkamers en zeer ruim balkon en van het eten.
Wij komen hier vast weer eens terug.

1 2 3 4 5 volgende