Pension The Lounge (vh Haus Sonnberg)** in Berwang Oostenrijk 8.7 vakantie beoordelingen | Zoover
Pension The Lounge (vh Haus Sonnberg)** Berwang

9,4
9,4
9,7
met jonge kinderen, Juli 2011
"Zeer toffe en actieve familievakantie"
Jo
4-9-2011 The Ski Lounge was ons aangeraden door vrienden - en de beloftes voor een actieve en toffe familievakantie werden helemaal ingelost.
Om optimaal te genieten moet je in het dagprogramma meegaan, graag wandelen, en m.i. moeten de kids min. 7j zijn.
Het hotel is eveneens een verademing in het door houten banken, lambrizering en plafonds gedomineerde Oostenrijk: frisser, jonger, de lounge nodigt uit tot gesprekken met andere gasten. Het eten krijgt een Italiaanse toets, wat terug een extra is.

met jonge kinderen, Juli 2011
"Heerlijk, zalig, prachtig, super!!!"
Daisy Speltdoorn
10-7-2011 The lounge in Berwang biedt de perfecte vakantie. Actief, kindvriendelijk, lekker eten, prachtige omkadering en ongeloofelijk sympathieke gastheer en - vrouw. We hebben genoten van ons gezin, van de andere hotelgasten (die vrienden geworden zijn), van de activiteiten die ons aangeboden werden (kloofwandelen, bergwandelen, bergbeklimmen, sauna, bbq op idyllische plaats....) en van de rust die we toch ook zelf konden inlassen.

Een enorme aanrader!!!

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Ontspannende sfeer voor groot en klein"
Arne Dormaels
Ligging t.o.v. pistes
5-3-2011 Onze gezinskamer was heel ruim, aangenaam ingericht en net onderhouden. Heel leuk pension waar ook de kinderen welkom zijn. Wij hebben genoten van een prima skivakantie. Stevig ontbijt en vooral elke avond een heerlijk menu. Onze kinderen waren zot van de kinderdisco en bobo. Wij komen zeker terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Pension The Lounge (vh Haus Sonnb...

met een groep, Sept. 2010
"Een aanrader!"
Mommen ronny
12-9-2010 Tof en gezellig hotelletje met fantastische uitbaters,deze mensen zijn constant in de weer om hun gasten een toffe vakantie te bezorgen, doe zo verder!
Ga zeker terug .

met jonge kinderen, Juli 2010
"SUPER vakantie [4]"
Peter
Ligging t.o.v. pistes
14-8-2010 De "Ski/Bike-Lounge" is een leuk hotelletje in een prachtige omgeving.
Hier wordt je als gast nog ontvangen en verzorgd als eigen familie.
Kinderen zijn zeer welkom en voelen zich onmiddellijk thuis.
Op hotel met (4) kinderen is niet zo vanzelfsprekend, maar hier is dit een droom.
De kamers zijn zeer vezorgd en geriefelijk ingericht.
Het eten is heel lekker, afwisselend, altijd vers bereid en niets is Jikke en Klaas teveel om aan de wensen/vragen van hun gasten te voldoen.
De gezamenlijke zitruimte maakt dat je snel contact hebt met de andere gasten en kinderen.
Het leuke aan deze Actieve Vakantie is ook het (vrijblijvende) programma dat Jikke en Klaas hebben voorbereid en de leuke suggesties die ze hebben klaar liggen.
Ze bieden activiteiten aan volgens de mogelijkheden van de gasten en kinderen.
's Avonds is er geregeld kinderanimatie en aan de toog kan je lekker bij praten met de andere gasten.
Prijs/kwaliteit was dit voor ons een SUPER-vakantie. Tot binnenkort!!!

met een groep, Aug. 2009
"Mooie ligging, mooi klein plezant dorpje"
Luc Larivière
26-8-2009 Bij Klaas en Jikke zit je goed om een fijne vakantie te hebben. Klantvriendelijk en niets is te veel als je iets extra vraagt. Prima ligging en tal van uitgangspunten om de bergen in te trekken.
's Avonds is het de rust zelf in Berwang.