Hotel Herz Larain**** in Fiss / Ladis Tirol | Zoover
Vanaf -
Hotel Herz Larain**** Fiss / Ladis

Beoordelingen Hotel Herz Larain****

Laurschweg 9, 6533, Fiss / Ladis
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Herz Larain**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Herz Larain**** achterlaten.

10 beoordelingen over Herz Larain****

8,1
met jonge kinderen, Juli 2009
"Ideaal voor een gezinsvakantie"
Eva Peeters
27-8-2009 Wij hebben in Juli in het grote dakappartement van 80 m gelogeerd. Alles was prima in orde... Mooie en nete badkamer, lcd TV, koelkast en zelfs een afwasmachine. Het gastvrouw en gastheer waren zeer vriendelijk en kinderen zijn zeer geliefd. Buiten is er ook een mooie speelplaats voor kinderen voorzien. Het ontbijt is prima. Soms maakten we gebruik van de broodjesservice. Sauna is ok, niet fenomenaal...maar de ligging is fantastisch. Vlak aan gondelliften en pisten!

met partner, Mrt. 2009
"Prima hotel"
joke lekkerkerker
Ligging t.o.v. pistes
1-4-2009 Prima locatie, men doet er alles aan om het verblijf naar je zin te maken, heerlijk ontbijt en avondeten, de keuken is niet alle avonden open, is jammer, maar geeft ook de gelegenheid om bij half pension toch nog eens buiten de deur te eten.
Wij gaan hier vast nog eens naar toe.

met oudere kinderen, Feb. 2009
"Een heerlijke plek waar je je thuis voelt"
Rob Stekelenburg
Ligging t.o.v. pistes
3-8-2009 Het hotel wordt gerund door een echtpaar dat erg relaxed is. De sfeer is prima en ongedwonnen waardoor het hotel een prima basis is voor je skivakantie. Wij komen er nu zo'n 10 jaar achter elkaar en dat zegt wel genoeg.....

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Herz Larain**** bij:

met jonge kinderen, Dec. 2008
"Prima hoor"
Patrick
Ligging t.o.v. pistes
16-1-2009 met de kerst bij Herz Larain in het naastgelegen gebouw gezeten. Netjes en verzorgd. Ski's en schoenen kan je bij de liften kwijt. Dat is dus prima, want je kan niet van en naar de piste/hotel skien. Dat was wel even wennen, maar eigenlijk was dit wel prima geregeld. Restaurant is ook gewoon eten vanaf de kaart, dus geen verplicht keuze. Kaart is wel beperkt, maar prima geregeld. Het appartement (2 slaapkamer + badkamer + keuken + woonkamer met TV+DVD). Van de keuken geen gebruik gemaakt, alleen maar van de koelkast. Wel was alles helemaal nieuw qua keuken apparatuur. Fiss ligt tussen Ladis en Serfaus. Als je een echte crack ben, kan je denk ik beter in Serfaus zitten. Maar wij waren met onze dochter, en wij konden heel uitstekend skien. Zeker richting Ladis. Heel vriendelijke skisfeer voor families. Het kan zijn dat de snelle jongens het gebied intrekken. Skischool voor kinderen echt super. Grote skiweide en heel veel NL-talige leraren. GEEN winkels in het dorp. 1 supermarkt

Familie, Feb. 2008
"Pas op voor de verzekering"
Bogert Family
Ligging t.o.v. pistes
5-7-2008 in februari verbleven we hier in het dakappartement. Ruim maar gedateerd meubilair. Alleen een luie stoel voor 5 mensen, dus 's avonds heb je weinig te zoeken in je appartement. Bedden prima en uitstekende broodjesservice (wel laat soms). Keuken is minimaal, 2 pitten maar om te koken. Badkamer is van het jaar nul, ruimte voor een bad was er wel. bij vertrek moesten we een annuleringsverzekering betalen, die we habben moeten afwijzen bij boeking. Na veel gediscussieer en dreigementen hoefden we die niet te betalen. Maar pas op, ze strijken zo 50 euro op als je niet uitkijkt. Vraag dan vooral naar de polis die voor je afgesloten zou zijn.

Familie
rvwoens
Ligging t.o.v. pistes
10-9-2007 We zijn nu 2x naar herz larain geweest. Schoon en net hotel, alleen voor de prijs zou je kamers met bad verwachten. Restaurant is gezellig met een aardige menukaart en leuke bediening door een tsjechische dame, zodat je als je wilt niet de deur uit hoeft. De eigenaar ludwig heeft wat wisselend humeur, zijn vrouw zie je eigenlijk nooit.

tina en joke
Ligging t.o.v. pistes
6-9-2007 een weekje in ruim appartement (80m2)
verbleven. uitstekend bevallen. leuke plaats mooi gebied. aardige eigenaars.geen minpuntje te vinden. hebben zelfs sneeuw gehad in september, wie zal het hebben!

Pim en Anja
Ligging t.o.v. pistes
31-7-2006 Juli 2006 geweest. Fijn en net hotel. Goed ontbijt, alleen 's zomers geen restauratie in hotel. "Dorfalm" is een heel goed alternatief.(Vlakbij hotel)
Kamer(Komfortzimmer)is royaal en zeer netjes. Ideaal dat de wandelpas gratis was. De gondelbanen (skibanen) zijn op 2 loopminuten afstand. Ook een ideaal hotel voor kinderen.

ellen
Ligging t.o.v. pistes
8-7-2006 eind juni 2006,hebben ons een weekje laten verwennen in dit hotel.aardige mensen,goed ontbijt en wandelpas(zomer)gratis!prijs/kwaliteit ok!willen in de winter gaan,maar dan liggen de prijzen anders.dus zoeken we iets voordeligers,want dan slaat de prijs nergens op. echt jammer.

Familie, Jan. 2006
Aline
Ligging t.o.v. pistes
30-12-2006 Ga ieder jaar naar Fiss, en overnachten altijd Hotel Herz Larain.... een perfect en gemoedelijk hotel !
Top service, en een hele gunstige ligging!