Hotel Montana**** in Fiss / Ladis Oostenrijk 9.6 vakantie beoordelingen | Zoover
Vanaf -

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Krokusvakantie 2012"
familie Hoppenbrouw...
Ligging t.o.v. pistes
3-3-2012 Hotel Montana te Fiss is een uitstekend hotel, gelegen aan de rand van Fiss. Het hotel ligt op goed 10 minuten wandelafstand van de skiliften en ook het dorpscentrum is vlakbij. Omdat het hotel skilockers voorziet aan de liften is de wandeling tot de liften totaal geen probleem. Eigen ski's worden door het hotel zelfs tot daar gebracht. De uitbaters (Jürgen en Ivana) en de medewerkers zorgen ervoor dat je je snel thuisvoelt en doen er alles aan om je te helpen. Jürgen spreekt overigens verrassend goed nederlands. De kamers zijn mooi ingericht, met ruime badkamer, en alles is goed onderhouden. Bij het ontbijt kan je steeds een eitje, spek,... vragen. 's Avonds biedt het restaurant een keuzemenu voor de gasten, het eten is van uitstekende kwaliteit en wordt mooi geserveerd. De kinderen kunnen kiezen tussen het volwassenmenu (kleinere portie) of uit een eigen kinderkaart. Ze krijgen ook de nodige aandacht aan tafel.

met partner, Aug. 2010
"Prachtig hotel en motor omgeving!"
Ben en Angela
Ligging t.o.v. pistes
9-10-2010 Ons verbllijf in Hotel Montana was geweldig!
Vooral als Jürgen bij aankomst zegt: "eerst jullie motor in de garage en dan pas naar de hotelkamer", dat noemen wij nou een motorvriendelijk hotel.
Ook het eten is super en de kamers netjes. De gastvrijheid van Jürgen en Ivana hebben er voor gezorgd dat we volgend jaar zeker terug gaan met de motor of met de skies.