Gasthof Traube*** in Fließ Tirol | Zoover

2 juni 2012

Gasthof Traube*** Fließ

Beoordelingen Gasthof Traube***

Mühlbach 45, 6521, Fließ
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Traube*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Traube*** achterlaten.

27 beoordelingen over Traube***

7,4
6,6
met een groep, Mrt. 2012
"Heerlijk eten"
patstroo
Ligging t.o.v. pistes
22-3-2012 Hotel midden in dorpje Fliess. In Fliess zelf is niets te beleven. Voor Wintersport ben je aangewezen op eigen vervoer.

Als je het "appartement" krijgt als 1-persoonskamer, moet je de badkamer delen en slaap je achter een plank.
De kerk staat naast het hotel, elk kwartier slaat de klok, zelfs de hele nacht door. Om 6 uur wordt je getrakteerd op een langer geklingel!

Eten is heerlijk, zeer goede keuken. Helaas mag in de bar gerookt worden.

Personeel is heel vriendelijk

met partner, 2012
"Goed eten!"
stpw
Ligging t.o.v. pistes
27-2-2012 Het eten dat bij halfpensioen geserveerd wordt is prima en van grote hoeveelheid.
parkerengelegenheid is er voldoende, zelf met de auto elke dag naar serfaus-fiss-ladis is wel een aanrader.
nadeel is dat de kamer erg droog en warm was, waardoor je snachts wel eens wakker werd. verwarming kon je niet uit zetten...

met partner, Feb. 2012
"Heel erg leuk!"
Nadia
Ligging t.o.v. pistes
7-3-2012 We hebben het hier erg leuk gehad!

Het hotel ligt in het centrum van het dorpje fliess met een mooit uitzicht op bergen.
Het personeel is heel erg vriendelijk en behulpzaam.
We hebben hier ook heerlijk gegeten en het ontbijtbuffet was ook erg goed.
De kamers zijn netjes en schoon.

Met de auto naar de pistes is ongeveer 20 minuten rijden.
Het skigebied Serfaus/Fiss/Ladiss is een erg mooi en leuk skigebied!
Zeker een aanrader!

De beste prijzen en lastminutes voor Gasthof Traube*** bij:

met partner, Feb. 2012
"Geweldig"
fam.verhoef
Ligging t.o.v. pistes
10-3-2012 van 28febr tot 09maart 2012 hier gewest volgens tuor operater 3gangen keuze menu maar niet heus dus eten wat de pot schaft dat was super welness ook goed bediening goed alle maal even vriendelijk het dorp fliess stelt niets voor
wij gingen naar ladis om te skien 20min.met de auto het venet skie gebied te berijken met de gratis ski bus stopt voor het hotel

met een groep, Dec. 2011
"Goed !!"
Pim_Lambregts
Ligging t.o.v. pistes
1-1-2012 7 Dagen verbleven in 'Gasthof Traube', fantastische mooi hotel met zeer vriendelijk personeel en eigenaren. Liggen tot de pistes is ongeveer 20-30 minuten rijden met de auto. Het avondeten is heerlijk en veel.
De kamers zijn mooi en ruim. Computer is aanwezig, en een ruimte waarin je de ski spullen kunt neerzetten.

Zeker een aanrader !!.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
Irene
Ligging t.o.v. pistes
9-1-2012 Skibus voor de deur. Het gebied van Fiss/Ladis/Serfaus op een half uur afstand met eigen auto. Geweldig eten!

met jonge kinderen, Juli 2011
"Comfortabel en gezellig familiehotel"
René & Ilse
15-8-2011 Nu onze kinderen oud genoeg zijn (4 en 6) eindelijk weer eens naar de bergen. Natuurlijk naar Traube in ons 'oude vertrouwde' Fliess. Ja, het is waar, niet alles is perfect... maar deels behoort dat tot de charme van een berghotel en deels wordt daar aan gewerkt. Als je gaat voor een gezellig familiehotel in een authentiek bergdorp, is Traube een heerlijke plek. De eigenaren zijn aardig en zijn inmiddels goede bekenden, de bediening is prima en de sfeer is zeer kindvriendelijk, het eten is goed en overvloedig (voor kinderen een apart menuutje) en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. In de wijde omgeving is van alles te doen en te beleven (wandelen, kletteren, gletschers, meertjes, raften, stadjes, speelweides, mountainbiken etc) en Fliess heeft een leuk zwembad met alle voorzieningen. Het dorp is wel een stuk drukker geworden, dat is jammer, maar het blijft toch een écht bergdorp waar de houtkachels heerlijk ruiken en de koeien soms ontsnappen uit de stal. Een aanrader!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Geweldig voor herhaling vatbaar"
frans sylvia damey ...
14-8-2011 ik kom nu bijna 30 jaar in dit hotel. eigenlijk zegt dat genoeg. dit is de derde generatie die leiding geeftaan dit hotel. en eigenlijk ben ik bevooroordeeld omdat de eigenaars intussen vrienden zijn geworden. in de loop van de jaren heb ik al veel mensen gesproken in dit hotel, maar op een paar kleine op of aanmerkingen heb ik nooit....en ik zeg echt NOOIT mensen gesproken die klachten hadden. Veel van wat er geschreven is is waar, maar ik heb ook op de "duitse beoordelingen"klachten gelezen waarvan ik denk "die mensen zijn er alleen op uit om geld terug te krijgen". helaas....die heb je er ook bij.
Ik kan dit hotel alleen maar aanbevelen.
Frans, sylvia damey en milou

met partner, Sept. 2010
"Gasthof Traube Fliess"
Uwe und Petra Spohr...
12-9-2010 Wir waren von 05.Sept. bis 09. sept.2010 mit dem Motorrad in Fliess im Gasthof Traube und waren sehr angetan von der üppigen Verpflegung, dem Haus und der Gastfreundlichkeit des Personals sowie dem Hausherrn. Wir können das Haus nur empfehlen. Sogar eine Garage für Motorräder wird geboten.
Wir würden jederzeit wieder dort urlaub machen.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Heerlijk weer thuis komen"
beltjens
27-10-2010 gasthof traube is kindvriendelijk, warm, een huislijke ontmoeting. Wij komen er al verschillende jaren en hebben het er goed naar onze zin.