3-10-2011
In maart 2011 hebben wij met 12 personen in het Penthouse deluxe groot verbleven. Echt een fantasische accommodatie, met alle luxe die je van een 'golden label' accommodatie verwacht.
Omdat het appartement nog niet zolang open was, hadden wij nog wel wat last van opstart probleempjes, maar dit zoveel als mogelijk direct opgelost.
5 slaapkamers, met allen een flatscreen en eigen badkamer. Waarvan de masterbedroom een gigantisch bad heeft! Het balkon is gigantisch en de jacuzzi was echt heerlijk na een dagje skien. De inrichting is modern, maar stijlvol. En een geweldige eettafel voor 12 personen!
Een minpuntje is wel de ligging. Je moet een zeer stijle helling af, naar de weg, voor de skibus. Een tip is dus om een kluisje te huren bij de skipiste, zodat je die klim niet op je skischoenen hoeft te doen. Naar het centrum is het ongeveer een kwartiertje lopen, maar na de apresski is een taxi toch ook wel aanradar.
9-3-2011
Van 26 feb 2011 tm 6 maart in dit appartementencomplex gezeten. Bij aankomst rond 11.00 uur konden we eigenlijk de kamer nog niet in, maar het personeel heeft zo zn best gedaan zodat we er om half 12 al in konden ipv 15.00 uur. Bij binnenkomst waren we stomverbaasd hoe luxe, mooi en nieuwe alles er nog uitzag. Hele ruime woonkamer met super groot terras, hele mooie keuken en wel 2 badkamers. Één met douche en de ander met een bad. Het is zeker een appartement waar ik zo zou kunnen wonen. Let op dat je wel een aantal kosten achteraf nog moet betalen, zoals schoonmaak, beddengoed en toeristentax.
Het enige minpunt is als je zonder auto bent (zoals wij met de trein) is het van en naar de skibus lopen wel echt vervelend, vooral omhoog naar het appartement. Maar dit weegt totaal niet op tegen het geweldige appartement.
Zeker aan te raden!
22-2-2011
Wij hebben met 11 personen het grote penthouse gehuurd. we kunnen niet anders zeggen dat het helemaal te gek is. Het penthouse heeft twee verdiepingen en 5 badkamers. één van de badkamers heeft zelfs een mega bad van 2 bij 2 meter. Verder zit er een prachtig barkeuken in met wijnkast, openhaard en tv op elke slaapkamer wat erg relax als je met een grote groep bent. Op het dakterras hebben we heerlijk in de buiten jacuzzi gezeten onder het afdak terwijl het sneeuwde. Het uitzicht is verder echt fantastisch. Er is ook een hele lieve huismeester waar je bijvoorbeeld die s'ochtends broodjes kan aanvragen. ik heb inmiddels alweer geboekt voor het eind maart dit jaar. Ga dan alleen in een kleiner appartement met mijn gezin.