Hotel Kristall Gerlos**** in Gerlos / Gmünd Oostenrijk 9.3 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > Oostenrijk > Tirol > Gerlos / Gmünd > Hotel Kristall Gerlos****

9,4
9,7
8,9
met partner, Sept. 2011
Een plaats om tot rust te komen
Galle Paul
29-9-2011 Een hotel waar u als persoon ontvangen wordt en niet als nummer.
Voor Gudrun(hotel basin) en haar medewerkers is niets teveel.De maaltijden zijn goed verzorgt en men houdt maximaal rekening met de wensen van de gasten.
Het is een sfeerhotel waar men tot rust komt.
Het hotel is trouwens mooi gelegen in een van de mooiste wandelgebieden van Tirol.
Al deze diensten hebben natuurlijk hun prijs en deze zijn niet van de goedkoopste

met partner, Aug. 2011
Dit is KWALITEIT
de Bock Patrick
8-9-2011 hier is niets te veel en alles in orde ,dit hotel is de top !!!
na 16 jaar weet ik waarover ik praat ,hier kun je gewoon niet wegblijven van 1x per jaar is het nu al 2x per jaar, Gudrun en franz en hun personeel zijn mensen die hun vak kennen !!!

met een groep, Aug. 2011
Fantastisch hotel om tot rust te komen.
Pauwels Patrick-Ver...
29-8-2011 Reeds de tweede maal in hotel Kristall.We werden er met open armen ontvangen.
Bediening was zeer goed en het personeel zeer vriendelijk.
Kamer met terras zeer goed en gaf een mooi uitzicht op de bergen.
Ontbijt en avondeten waren perfect en zeer verzorgd.
In de benedenruimte voor ieder wat wils (zwembad,sauna,fitness,massage,enz).
Is zeker nog voor herhaling vatbaar.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Kristall Gerlos**** bij:

met vrienden, Juli 2011
Blijft goed !!!
De Wolf
10-8-2011 Nu al voor de 4e maal in hotel Kristall geweest , we blijven het goed vinden . Het eten is zoals altijd voortreffelijk , de bediening is ook altijd snel en vriendelijk . De kamers zijn steeds proper en in het hotel zelf zijn veel ontspanningsmogelijkheden . Ook blijft men investeren in vernieuwing ( zonnetent , flatscreen tv op de kamer ) .

Tot volgend jaar dus !!!

met jonge kinderen, Juni 2011
Fantastisch
Ilse
Ligging t.o.v. pistes
16-6-2011 Hotel Kristall in Gerlos is een echte aanrader, ook voor families met kinderen. De gastvrouw en het personeel zijn oprecht vriendelijk. Het hotel is zeer netjes. Het eten is lekker. Aanpassingen in het menu voor kinderen is geen enkel probleem.
De ligging van het hotel tov pistes, wandelroutes, uitstapjes is ideaal.
Dit hotel verdient veel lof!
2 minpuntjes: het hotel ligt aan een vrij drukke weg (overdag druk), oppassen geblazen dus met kleine kindjes en onze badkamer was erg klein voor een kamer van 4 personen.

met oudere kinderen, Mrt. 2011
Zoals thuiskomen
wouters armand
Ligging t.o.v. pistes
14-3-2011 Reeds voor de vierde maal onze skivakantie doorgebracht.Ondanks het nu drukker was ,gewoonlijk gaan we met de paasvakantie, hebben ze ons weerom in de watten gelegd.Niets is hen teveel om het zo aangenaam mogelijk te maken op alle uren van de dag en nacht.Daarom hebben we wederom geboekt voor volgend jaar.
Bedankt nogmaals aan gans het team.

met partner, Sept. 2010
Tof klein hotel
jocelyn & louis
Ligging t.o.v. pistes
25-9-2010 - prachig voor een wandelweekje vakantie heb auto niet nodig en toch elke dag een andere wandeling in 1 ven de 5 zijdalen of langs het meer
- mooi verzorgde kamers
- prachitg ontbijtbuffet
- gewelldig welnessbereik (zwambad, sauna, dampbad, fitnes, massage)
- loungeruimte
- eten lekker maar te vereuropeest mis de echte oostenrijkse keuken een beetje in het aangeboden aanbod op de keuzemenu's

alleenreizend, Sept. 2010
OM TERUG TE KEREN
mous leo
Ligging t.o.v. pistes
6-10-2010 Personeel en Familie steeds bereidt om je te helpen.
Voldoende afwisseling zowel s'morgens als s'avonds bij het eten.
Prachtige omgeving voor te wandelen en rondritten per wagen te maken.

met jonge kinderen, Sept. 2010
Fantatisch eten en zeer vriendelijke bediening
Fam. Maes
16-10-2010 De keuken levert een zeer goede kwaliteit en zeer afwisselend , de hoeveelheid is geen probleem, je vraagt maar bij als je iets zeer lekker vind, ook naar kleine kinderen toe is er nooit ook maar één probleem geweest, kinderen hebben soms vreemde verlangens !!
Service was uitmuntend, onze kleine pagadder had ’s nachts terug gegeven zijn bed, met alle gevolgen , zijn slaapzak zat onder, enz… dit is perfect de volgende dag opgevangen, enkele uren later was alles al netjes gewassen.
De netheid van het ganse hotel was prima in orde, zelfs in de hoeken en kantjes word er gekuist .
Met een tevreden terugblik is het voor ons de eerste keer dat we een reactie schrijven op een publiek forum, maar het hotel is zeker een aanrader.

met partner, Sept. 2010
De hemel in Oostenrijk
Eddy & Irene
14-9-2010 Na een pauze van 14 jaar konden we niet weerstaan aan de lokroep van Gerlos & hotel 'Kristall'. Het was een aangenaam weerzien van een verassend gemoderniseerd hotel 'Kristall'. Niettegenstaande de prachtige vernieuwingen misten we toch het eenvoudige karakter van het vroegere pension en het typische eten toen Franz nog zelf in de keuken stond. Gelukkig werd het familiale karakter en de gemoedelijke sfeer behouden.
Op het huidige hotel valt weinig aan te merken, verzorgde kamers, lekker eten, vriendelijk personeel en het welness gedeelte met zwembad, sauna & relaxruimte geven zeker een meerwaarde. Hotel is een perfecte uitvalbasis voor wie van wandelen houd en is gelegen op wandelafstand van het centrum van Gerlos.
Enige minpunten zijn eventueel de prijzen van de dranken, maar dit geldt algemeen voor een verblijf in Oostenrijk.
Het was een fijn weerzien en we hadden net als vroeger een prachtige vakantie. Hotel 'Kristall' & Gerlos een echte aanrader!

9,4

met vrienden (19)
met een groep (3)
alleenreizend (6)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?