Appartement Fluchthorn**** in Ischgl Tirol | Zoover

7,9
7,5
7,6

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Fluchthorn****

Ischgl 156, A-6561, Ischgl
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Fluchthorn**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Fluchthorn**** achterlaten.

10 beoordelingen over Fluchthorn****

met vrienden, Mrt. 2011
"Helemaal prima!!!"
M. Hek
Ligging t.o.v. pistes
5-4-2011 Het 6 persoon appartement op de begane grond van Fluchthorn is helemaal prima voor het geld wat je betaald. Eigenaren vreselijk aardig en alles is heel schoon. Broodjes worden 's ochtends gebracht (weliswaar tegen betaling maar dan hoef je ook niet vroeg je bed uit). 1 x in de week een schoonmaak en om de 2/3 dagen schone handdoeken. Het app. en het meubilair zijn gedateerd maar alle apparatuur en douches etc. werken prima, warm water en goede straat uit de douche. Het skihok is ruim en verwarmd!!!

De woon-/leefkeuken is groot genoeg, alles zit erin en werkt prima. Het enige nadeel van de keuken is dat je deze niet kan luchten, omdat er geen ramen zijn. Aangezien je mag roken in het app, is dit niet echt fris, bij ons heeft de afzuigkap de hele week op volle toeren gedraaid.

Het app. ligt midden in het centrum, je kan tot op 30 meter van het app. skien, 50 meter lopen en daar is een tunnel met rolband die je naar de gondel brengt.

AANRADER!!!

Familie
Jan en Sheila
Ligging t.o.v. pistes
20-3-2008 Appartement Fluchthorn is ook voor ons een aanrader;keurige ruime appartementen die zeer schoon zijn en ook goed en netjes onderhouden worden door de fam.(eigenaar) Deze familieleden zijn allen zeer aardig en doen echt hun uiterste best om het de gasten naar de zin te maken.Zelfs 3xp/w handdoekwissel.De dochter spreekt bovendien een goed woordje engels en daar was ik wel blij mee met m,n matige (steenkool)duits... Bij goede omstandigheden kan je afdalen tot aan het appart.Ligging is ook goed vlakbij de lift naar de Fimbabahn.Enigste minpuntje was het gemis van magnetron en karig bestek...

met vrienden, Mrt. 2008
B. Crins
Ligging t.o.v. pistes
18-3-2008 Super accommodatie. Bij goede weerscondities is het skieeën tot aan het appartement. Ischgl is zowie zo super!!

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Fluchthorn**** bij:

met vrienden, Feb. 2008
G. Koolen
Ligging t.o.v. pistes
25-2-2008 Goed appartement, alleen weinig ruimte voor de volledige bezetting met 2 personen in keuken slapen blijft er weinig ruimte over om daar met 6 personen te eten. De ligging aan de piste is goed, alleen de afstand naar de aprés ski is wel wat lang.

met vrienden, Jan. 2008
Ester
Ligging t.o.v. pistes
13-2-2008 Een prachtige appartementen complex. Wat zeer goed is schoongemaakt! Bijna tot de voordeur kan je skieen! Je krijgt een pas voor de parkeergarage zodat je gratis kan parkeren (kost anders € 65.- per week) De de dorptunnel is via de lift op ca. 50 m. waar je links om naar de liften gaat en rechts om naar het centrum. De skiverhuur zit bij de uitgang van de tunnel. Verder erg gezellig! Er is zowel rust als apres ski te vinden! Net wat je wilt. Alles is niet heel goedkoop. Al viel het eten best wel mee. Ik zou zeker een keer terug gaan naar dit apartement! Een aanraader!

Remco
Ligging t.o.v. pistes
2-4-2007 Appartement Fluchthorn is inderdaad een aanrader, we hadden de 8 pers. appartement, 3 badkamers, 3 wc's, 3 grote slaapkamers, grote keuken. De ligging is ook ideaal, dicht bij de piste en dicht bij t centrum van Ischgl! Ischgl zelf is ook leuk, t eten is over t algemeen goedkoop, de drank weer wat prijzig!

Anne
Ligging t.o.v. pistes
27-2-2007 Wij hebben een super-vakantie gehad in Ischgl: Goed appartement met perfecte ligging onderaan de piste. Ook is Ischgl een gezellig dorp. Erg veel mogelijkheden voor een leuke apres-ski.
De apprtementen zijn niet heel ruim, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Tevens erg vriendelijk personeel. Kortom: een absolute aanrader!

Marietje
Ligging t.o.v. pistes
29-1-2007 Wij hebben hier een super vakantie gehad. Vlakbij de ondergrondse loopband (ong 50m) die je of naar de gondel of naar het centrum brengt. Dalafdaling tot naast het appartement. Wij hadden een 6 persoons appartement was erg mooi,schoon en ruim. 1x per week handdoeken wissel. en je moet al het afval scheiden. Mensen zijn erg vriendelijk. Je krijgt een kaart voor de parkeergarage en wij hadden 5 sleutels van de deur gekregen. Kortom wij zouden er zo weer heengaan!!!

H.K.
Ligging t.o.v. pistes
14-1-2007 Prima appartementen op ca. 200 meter loopafstand van de gondel.
Dalafdaling via pad tot achter het appartement mogelijk.
Gebouw met lift, ruim opgezet, prima adres. Wel behoorlijk prijzig.

met vrienden, Feb. 2006
Stefan
Ligging t.o.v. pistes
2-11-2006 net appartement, net zoals alles in Ischgl wel wat prijzig.