25-2-2008
Goed appartement, alleen weinig ruimte voor de volledige bezetting met 2 personen in keuken slapen blijft er weinig ruimte over om daar met 6 personen te eten. De ligging aan de piste is goed, alleen de afstand naar de aprés ski is wel wat lang.
13-2-2008
Een prachtige appartementen complex. Wat zeer goed is schoongemaakt! Bijna tot de voordeur kan je skieen! Je krijgt een pas voor de parkeergarage zodat je gratis kan parkeren (kost anders € 65.- per week) De de dorptunnel is via de lift op ca. 50 m. waar je links om naar de liften gaat en rechts om naar het centrum. De skiverhuur zit bij de uitgang van de tunnel. Verder erg gezellig! Er is zowel rust als apres ski te vinden! Net wat je wilt. Alles is niet heel goedkoop. Al viel het eten best wel mee. Ik zou zeker een keer terug gaan naar dit apartement! Een aanraader!
2-4-2007
Appartement Fluchthorn is inderdaad een aanrader, we hadden de 8 pers. appartement, 3 badkamers, 3 wc's, 3 grote slaapkamers, grote keuken. De ligging is ook ideaal, dicht bij de piste en dicht bij t centrum van Ischgl! Ischgl zelf is ook leuk, t eten is over t algemeen goedkoop, de drank weer wat prijzig!
27-2-2007
Wij hebben een super-vakantie gehad in Ischgl: Goed appartement met perfecte ligging onderaan de piste. Ook is Ischgl een gezellig dorp. Erg veel mogelijkheden voor een leuke apres-ski.
De apprtementen zijn niet heel ruim, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Tevens erg vriendelijk personeel. Kortom: een absolute aanrader!