Appartement Haus Wolf*** in Ischgl Tirol | Zoover

Beoordelingen Appartement Haus Wolf***

9,2

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Haus Wolf***

Prennerweg 2, A-6561, Ischgl
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Haus Wolf*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Haus Wolf*** achterlaten.

4 beoordelingen over Haus Wolf***

9,2
Familie
E.B.
Ligging t.o.v. pistes
8-1-2008 Wij zijn hier met onze kinderen van 14 en 13 geweest en hebben hier een fijn, ruim en schoon appartement gehuurd. De service was prima en de ligging perfect. Vanaf ons balkon keken we uit op de piste en twee belangrijke liften. De supermarkt was zeer dichtbij en de skihuur onder het appartement was ook handig. Daar was ook zeer goede service, bovendien konden we kostenloos onze ski's voor een dag omruilen voor snowboards en schoenen.
Ik vond het heerlijk dat alles dat we nodig hadden op steenworp afstand lag.
We konden naar huis skien en borgen onze ski's op na 20 meter gelopen te hebben.
Via een tunnel en totaal 5 min. lopen kwam je boven in het dorp met alle restaurants en winkels. Ook daar komt een piste uit en zijn liften. Echter, daar is meer drukte en uitgaanslawaai.
Op tijd boeken en geluk hebben want Ischgl is zeer populair en altijd flink vol!

met vrienden
E.B.
Ligging t.o.v. pistes
8-1-2008 Helaas heb ik het verkeerde Hotel beschreven. Ik bedoelde Haus GOLFAIS van de Familie Wolf.

met vrienden, Jan. 2008

Ligging t.o.v. pistes
28-1-2008 Unterkunft echt super klasse. Waren mit 7 Personen und hatten 2 Vierer-Appartements. Super sauber, total neu alles.
Etwa 7min zu Fuß bis zur Pardatschgradbahn und etwa 12min bis zum Kuhstall.
Wir waren total zufrieden!!!

met partner, Mrt. 2006
Ego
Ligging t.o.v. pistes
20-3-2007 Das Appartementhaus Wolf liegt am Ortsanfang (an der Tankstelle) von Ischgl, bis zur Pardatschgratbahn musste man 5 min laufen. Das Skigebiet war toll, jedoch muss ich sagen, dass mir Frankreich vom Preis-Leistungsverhältnis generell besser gefällt. Was man in Frankreich jedoch nicht findet, ist dieses einzigartige Après Ski. Ich hatte vorher noch nicht gesehen, wie Sektflaschen geköpft werden!

Die Unterkunft war sehr komfortabel, wir waren mit 2 P im 4-P-Appartement untergebracht. Es gab einen großen Koch/Wohnbereich, ein Badezimmer mit Badewanne und sep. Toilette und ein Schlafzimmer mit Doppelbett. Die Küche war top ausgestattet, selbst Geschirrhandtücher und Spüli waren da. Es gab eine Spülmaschine und einen Multifunktionsofen. Brötchen konnte man vorbestellen, die lagen dann morgens vor der Tür!!

Den Saunabesuch im Nachbarhotel haben wir uns nicht gegönnt, die wollten 16 € p.P. haben. Da sind wir lieber einen Abend in die öffentliche Sauna gegangen, die nur zu empfehlen ist!