Ligging t.o.v. pistes
25-3-2007
Wij waren van 13 maart tot 22 maart vor de 3e x in dit hotel;eten niets op aan te merken;personeel super vriendelijk;ligging goed tot uitstekend;maaaaaar toen we uitchekten moesten we natuurijk betalen en dat wilden we doen met golden mastercard ;toen we dit aanboden zei de bazin dat onze kaarten afgesloten waren;en dit met een telefoon van haar bank en alle commoties vandien;dit geld ook voor onze vrienden die wilden betalen met golden mastercard;ook zei kregen te horen dat deze kaarten afgesloten waren wat natuurlijk niet zo was;de bazin deed er zeer luchtig over en nogal zeer onproffesioneel;toen we naar onze banken in Belgie belden melden ze ons dat er een algemeen probleem was met het bankkaart systeem;de bazin kon dit maar niet geloven en bleef maar zeuren ; dan hebben wij geld afgehaald in het pinautomaat aan de overkant van het hotel;wat dan weer wel ging met onze kaarten;sorry maar mij zien ze nooit meer terug;ik werd belachelijk gemaakt als nooit tevoren!!ps wel oude badkamer