Hotel Tirol**** in Ischgl Oostenrijk 9.1 vakantie beoordelingen | Zoover

8,9
met oudere kinderen, Juli 2011
Correct hotel
richard19
5-8-2011 mooi vernieuwde kamer. Het eten is fijn en zeer verzorgd.
ligging in centrum vlakbij de lift.
een wandel en of fietshotel. er is een schoenberging met droger aanwezig (interessant bij deze natte zomer)
gratis ondergrondse garage.
silvretta kaart kan men in hotel aankopen:zo'n 50 € voor 7 dagen (wandelbussen,liften,zwembad,...)

met partner, Aug. 2010
Zouden er nog terug gaan
Dekeirel Fabienne
Ligging t.o.v. pistes
23-9-2010 De eerste twee dagen was het eten echt niet lekker, maar de volgende dagen was het heel wat beter.
Waarschijnlijk een andere kok :)
Wij vroegen een kamer met balcon maar wat ons tegenviel was dat er wel een balcon was maar wel te delen met de vier opeenvolgende kamers.
Hij was ook heel smal er konden met moeite twee stoelen staan.
Bij navraag bleek dat er maar in ons type kamer maar drie kamers waren met een prive balcon.
Dus als je verkiest om een kamer te hebben met prive balcon moet je de familiekamer boeken.
Een pluspunt is ook dat je een garage hebt.
Verder is dit hotel heel goed gelegen om te gaan wandelen .
Heel leuk is de silvrettakaart die kan je gebruiken op de bus en kabelbanen
Zeker een hotel waar we terug zouden gaan.

met partner, Aug. 2010
Goed 4**** hotel
Anita en Steve
Ligging t.o.v. pistes
7-9-2010 Mijn man en ik hebben hier 2 weken verbleven. We hadden een mooie, vernieuwde kamer rustig gelegen aan de achterkant van het gebouw. De bediening was vlot en zeer vriendelijk. Het eten en ik vonden mijn man en ik toch iets minder dan verwacht na het lezen van al de lovende kritieken. Het eten was zeker in orde maar het was nu ook niet uitzonderlijk. Zo mocht het ontbijt zeker voor ons wat uitgebreider, er was nogal weinig variatie in (geen koffiekoeken), het saladebuffet was elke dag hetzelfde... Het avondeten was wel in orde, maar bleef tamelijk 'eenvoudig'. We hebben al eens een betere keuken gehad, maar al bij al: het hotel is zeker zijn 4 sterren waard! Welness ook heel modern, doch in ons ogen iets minder praktisch. Zo kan je niet van de sauna meteen naar het zwembad gaan (je moet hiervoor eerst een trap op), ook de relaxruimte grenst niet meteen aan sauna. Maar de grote sauna is prima! Hotel ligt heel centraal, net voor de liftjes. Ischgl is een prachtige wandelregio!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Tirol**** bij:

met partner, Juli 2010
Prachtig hotel!
wolfcarius danny
Ligging t.o.v. pistes
7-8-2010 wij waren hier nu voor de 2de maal en het was weeral 100% in orde.ondanks het slechte weer(regen)hebben wij ons geen minuut verveelt.Het hotel geeft nu sedert 1 maand een eigen zwembad en een nieuwe fitness!wat ons betreft een aanrader!!!

met partner, Juli 2010
Super hotel
Hendrik en Patricia
Ligging t.o.v. pistes
27-8-2010 Wij zijn hier reeds 2x geweest. Super hotel, zeer vriendelijke bediening,mooie wandelingen met Manuella, lekker eten en drinken. Zeer mooie nieuwe welness. Grote, propere kamer, maar wij hadden pech dat de kamer aan de achterzijde gelegen was, met zicht op het konijnenhok en de keuken. Met de Silvrettakaart kan je makkelijk de bus gebruiken zodat de auto veilig in de ondergrondse parking kan blijven staan (Silvrettakaart ook te gebruiken voor de gratis liften) ondanks het slechtere weer hebben wij ons geen moment verveeld. Wij gaan zeker nog een 3de maal terug.

met partner, Aug. 2009
Tophotel – Absolute aanrader
Hugo
Ligging t.o.v. pistes
25-8-2009 Hotel Tirol is een groot, bijzonder comfortabel hotel, volledig in Tiroler-stijl gebouwd, met een zeer aangename atmosfeer en super vriendelijk en behulpzaam personeel. Het ligt vlak bij de “Silvretta-Gondelbahn”, die de gasten gemakkelijk en in een mum van tijd naar het wandel/ skigebied “Idalpe-Samnaun” brengt. Een plaats in de garage is in de prijs inbegrepen. Het hotel zelf biedt dagelijks bergexcursies aan (3-6 uur); ook voor mountainbikers heeft men aanbiedingen in petto. Wij hadden halfpension geboekt, met een rijkelijk ontbijtbuffet en een prima vier-gangen-keuzemenu, nu eens met Tiroler specialiteiten, dan weer meer internationale gerechten, maar steeds van bijzonder goede kwaliteit. De kamer was pure luxe, meer dan 40 qm. groot, met ontzettend veel kasten en opbergruimte, een royale zithoek met T.V., kluis, enz…; grote badkamer met dubbel wasbekken en alle modern comfort. Afzonderlijke W.C. Alles piekfijn afgewerkt en op en top proper. Buitengewone prijs-kwaliteitverhouding!

met partner, Juli 2009
AANRADER
wolfcarius danny
Ligging t.o.v. pistes
30-7-2009 Wij hebben een zeer mooie vakantie gehad in hotel tirol,elke dag is er wel iets te beleven oa.de prachtige wandelingen met gids MANUELA(enige conditie is wel vereist)met de silvretta kaart mag je gratis gebruik maken van de zwembaden(3)het openbaar vervoer in het ganse dal en de bergliften!!!Het personeel in het hotel is ook zeer vriendelijk en behulpzaam,de kamers zijn kraaknet en het eten is zeergoed!(geen enkele dag het zelfde).Volgend jaar gaan we terug maar dan voor 10 dagen en nemen onze mountenbike mee want in de zomer is dat daar ook een aanrader met veel uitgepijlde tochten!(men ziet daar trouwens veel mtb bikers).

met vrienden, Mrt. 2009
Schitterend hotel op een toplocatie in Ischgl
Steven DE WINTER
Ligging t.o.v. pistes
19-9-2009 Wij hebben hier de laatste week van maart 2009 verbleven en ik heb er maar 1 woord voor: SUPER!

Het hotel is gelegen op een toplocatie in Ischgl, op 50m van de Silvrettalift en het après skiplein. De dalafdaling komt als het ware in de tuin van het hotel aan.

Zeer mooie kamers, kraaknet, zeer goede en vriendelijke bediening en lekker en gevarieerd eten. Bovendien was er een zeer mooi saunacomplex in de kelder van het hotel, waar je na een vermoeiende skidag heerlijk kon relaxen.

Van het après skigebeuren aan de overkant van de straat hebben wij eigenlijk geen last gehad, ondanks het feit dat 1 van de kamers aan de voorkant gelegen was.

Kortom: een aanrader voor wie een ****-hotel in Ischgl zoekt

met oudere kinderen, Dec. 2008
Zeer goed, kraaknet hotel, vriendelijk personeel
Fam. Van Hoeck
Ligging t.o.v. pistes
31-12-2008 Zeer aangenaam verblijf gehad in hotel Tirol ; lekker eten, zeer vriendelijk personeel, mooie en kraaknette kamer (wel grootste kamer geboekt)
Een aanrader op alle gebied, ook de ligging tov de skiliften en pistes is ideaal.Apparte skilockers per kamer en een grote ondergrondse garage (gratis)
Enigste minpuntje naar mijn mening voor zo'n hotel is dat het geen zwembad heeft en de jacuzzi is appart te betalen. Wel een prachtige saunaruimte . Voor herhaling vatbaar !

met partner, Aug. 2008
Zeer goed hotel !
Ronny
5-9-2008 Zeer goede service ! Alles perfect in orde en vooral het eten ! Het beste in Ischgl prijs/kwaliteit.
Enig minpunt : zou handig zijn dat er een Nederlandstalig aanspreekpunt zou zijn omwille van vele Nederlandstalige gasten.

8,9

Alle beoordelingen (13)
met partner (8)
Familie (2)
met oudere kinderen (2)
met vrienden (1)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?