7-8-2010
wij waren hier nu voor de 2de maal en het was weeral 100% in orde.ondanks het slechte weer(regen)hebben wij ons geen minuut verveelt.Het hotel geeft nu sedert 1 maand een eigen zwembad en een nieuwe fitness!wat ons betreft een aanrader!!!
27-8-2010
Wij zijn hier reeds 2x geweest. Super hotel, zeer vriendelijke bediening,mooie wandelingen met Manuella, lekker eten en drinken. Zeer mooie nieuwe welness. Grote, propere kamer, maar wij hadden pech dat de kamer aan de achterzijde gelegen was, met zicht op het konijnenhok en de keuken. Met de Silvrettakaart kan je makkelijk de bus gebruiken zodat de auto veilig in de ondergrondse parking kan blijven staan (Silvrettakaart ook te gebruiken voor de gratis liften) ondanks het slechtere weer hebben wij ons geen moment verveeld. Wij gaan zeker nog een 3de maal terug.
25-8-2009
Hotel Tirol is een groot, bijzonder comfortabel hotel, volledig in Tiroler-stijl gebouwd, met een zeer aangename atmosfeer en super vriendelijk en behulpzaam personeel. Het ligt vlak bij de “Silvretta-Gondelbahn”, die de gasten gemakkelijk en in een mum van tijd naar het wandel/ skigebied “Idalpe-Samnaun” brengt. Een plaats in de garage is in de prijs inbegrepen. Het hotel zelf biedt dagelijks bergexcursies aan (3-6 uur); ook voor mountainbikers heeft men aanbiedingen in petto. Wij hadden halfpension geboekt, met een rijkelijk ontbijtbuffet en een prima vier-gangen-keuzemenu, nu eens met Tiroler specialiteiten, dan weer meer internationale gerechten, maar steeds van bijzonder goede kwaliteit. De kamer was pure luxe, meer dan 40 qm. groot, met ontzettend veel kasten en opbergruimte, een royale zithoek met T.V., kluis, enz…; grote badkamer met dubbel wasbekken en alle modern comfort. Afzonderlijke W.C. Alles piekfijn afgewerkt en op en top proper. Buitengewone prijs-kwaliteitverhouding!
30-7-2009
Wij hebben een zeer mooie vakantie gehad in hotel tirol,elke dag is er wel iets te beleven oa.de prachtige wandelingen met gids MANUELA(enige conditie is wel vereist)met de silvretta kaart mag je gratis gebruik maken van de zwembaden(3)het openbaar vervoer in het ganse dal en de bergliften!!!Het personeel in het hotel is ook zeer vriendelijk en behulpzaam,de kamers zijn kraaknet en het eten is zeergoed!(geen enkele dag het zelfde).Volgend jaar gaan we terug maar dan voor 10 dagen en nemen onze mountenbike mee want in de zomer is dat daar ook een aanrader met veel uitgepijlde tochten!(men ziet daar trouwens veel mtb bikers).