Jerzens beoordelingen vakanties & reizen | Zoover

met jonge kinderen, 2011
"Genieten van de natuur"
steve
Sfeer
4-9-2011 de regio is prachtig qua natuur, fantastisch mooie uitzichten, vriendelijke bevolking (zo hadden wij een probleem met de wagen op 4 km van het hotel de mensen aan het huisje waar we in panne vielen kwamen naar buiten om hun hulp aan te bieden en vroegen als onze kinderen niet bij hen binnen moesten, ze hebben ook meteen naar de garage en ons hotel gebeld!). Qua uitgaansleven is er niet veel te beleven maar daar ga je in de bergen tenslotte ook niet naar op zoek. Je kunt er mooie bergwandelingen maken (onze kinderen zijn 10, 7 en 3,5 jaar oud en dat lukte perfect). De gletscherpark card (alle liftjes zijn in het pitztall, imst en het kaunertall zijn daarin inbegrepen) is wel een aanrader zo bespaar je flink wat geld als je regelmatig de liftjes gebruikt, wij gingen naar boven met de liftjes en tevoet naar beneden. In uw verblijf ook naar de Freiezeitspas vragen daarmee kan je gratis de bussen in het pitztall gebruiken. Wij komen hier zeker terug!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Klein rustig dorpje in de zomer"
Fam Meekers
Sfeer
12-11-2011 behalve een klein winkeltje, kerkje, enkele huizen was er weinig te zien
De regio leent zich voor mooie wandelingen

Familie, Sept. 2008
"Topper voor wandelaars in de zomer"
Familie Adriaensen
Omgeving
20-9-2008 Tirol op zijn best. Het weer heb je niet in de hand, daarvoor zit je te hoog in de bergen. Maar als het weer mee wil zit je hier ideaal.
Dit winterhotel biedt in de zomer perfecte balans voor actieve wandelaars en genieters van rust, wellness en gastronomie.

Familie, Aug. 2006
raf grieten
Omgeving
13-8-2006 prachtig gebied voor wandelingen, zeer kindvriendelijk.
Mooi uitzicht en zeker de weg naar de gletscher is
prachtig !