Pension Katharina** in Jungholz Tirol | Zoover
Pension Katharina** Jungholz

Beoordelingen Pension Katharina**

Langenschwand 35a, 6691, Jungholz
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Katharina** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Katharina** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

84 beoordelingen over Katharina**

9,4
9,2
9,5
met partner, Mei 2012
"In 1 woord geweldig"
Sebastiaan & Marlou...
28-5-2012 Voor een overnachting op de terugweg vanuit Italië kwamen we uit bij B&B Jungholz. We werden hartelijk ontvangen door Elze-Jan, een Nederlander wat wij overigens niet wisten. Als er een school voorbeeld moet zijn hoe een gastheer moet zijn, kan Elze-Jan perfect aan dit plaatje voldoen. Het B&B is een gezellig en pitoresk gebouw, waarbij een ieder zich gelijk thuis kan voelen. De kamers zijn goed, met een geweldig bed. Elze-Jan en zijn vrouw zijn zeer gastvrij en zorgen ervoor dat je niets te kort komt. We hebben met enkele andere gasten heerlijk mogen mee BBQ'en en zelfs daar zorgde Elze-Jan dat ons aan niets ontbrak. Helaas konden we nu maar 1 nacht blijven, maar we komen zeker terug om hier langer te blijven en de prachtige omgeving te bezichtigen.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Een thuisgevoel"
margriet en toine
Ligging t.o.v. pistes
6-5-2012 Bij B&B pension Katharina word je warm welkom geheten en heb je het gevoel bij vrienden thuis te komen. Zowel de eigenaar als zijn echtgenote wijzen je de mooiste plekjes, verzorgen een prima ontbijt, vermaken je als het nodig is en zorgen op deze manier voor een heerlijke vakantie.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Het voelt als thuiskomen..."
Cindy Jansen
Ligging t.o.v. pistes
4-5-2012 Al verscheidene keren in dit geweldige pension gelogeerd en elke keer weer tot onze volle tevredenheid. Winter, zomer, lente, herfst; elk seizoen is een goed seizoen om te logeren bij Elze-Jan, Heleen en de kinderen. Vriendelijk, gastvrij, niets is ze teveel. Heerlijke kamers, fantastische bedden, super ontbijt. Kortom: wij zullen nog heel vaak dit gezellige pension bezoeken. Elze-Jan en Heleen, jullie zijn toppers!!! Allebei!!! ;) Tot snel! Michel, Cindy en Claire

met vrienden, Feb. 2012
"Fantastische week gehad"
j mulder
Ligging t.o.v. pistes
17-3-2012 wij hebben een geweldige vakantie gehad bij Elze-Jan en Heleen in pension Katharina.met name Elze-Jan is een geweldige gastheer en deed er alles aan doen om het de gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. en dat is hem wat ons betreft zeker gelukt. s'avonds leuke etentjes geregeld de tiroler hoed en de snitzelhut waren zeker de moeite waard. maar s'avonds beneden bij de bar spelletjes doen was ook heel gezellig lekker gewoon huiselijk .
kortom het was gewoon goed, en wij komen dan ook zeker een keer terug. nogmaals bedankt voor de goede zorgen .

groetjes Ben,Hennie ,Johan en Petra uit Putten en Garderen

met een groep, Nov. 2011
"Meer dan vakantie"
willem
Ligging t.o.v. pistes
11-11-2011 8 dagen Pension Katharina. Een geweldige ervaring. Geen nummer maar een gast. Heerlijk ontbijt, schone kamers, vriendelijke mensen en een gezellige "stube" voor een drankje en een spelletje.
Er is veel te zien en te ondernemen in de omgeving. Leuke tips van Heleen en Elze-Jan, maar ook van andere Jungholzers...

met vrienden, Okt. 2011
"Fantactisch weekend van 21 okt tot 24 okt"
Marcel
Ligging t.o.v. pistes
11-12-2011 Junghulz Pension Catherina: prachtige bergachtige omgeving, de kamers zien er vorzorgd en netjes uit, het ontbijt volledig en lekker.
Elze Jan en Heleen zijn erg vriendelijk en behulpzaam, op aangeven van Elze Jan een leuke tocht uitgestippeld in de omgeving (met een Jagermeister als opwarmertje meegekregen tegen de kou).
In het dorpje erg lekker gegeten, ook hier zijn de mensen erg vriendelijk.
en 's avonds gezamenlijk in de huiskamer een drankje nuttigen.
het was gewoon een super weekend.

met vrienden, Sept. 2011
"Super sympathique en tous domaines"
georges. staat
Ligging t.o.v. pistes
19-9-2011 super sympa ..... proprietaire serviable, acceuil chaleureux que demande t,on de plus.

met partner, 2011
"Was netjes en schoon."
yvonne
Ligging t.o.v. pistes
12-9-2011 Het was netjes ,kamers schoon maar eenvoudig.
Ontbijt eenvoudig maar goed.(geen buffet)
Het is een aardig pensionnetje maar meer geschikt voor 1 overnachting als je bv op doorreis bent .Voor langere periode zoeken wij toch iets meer luxe.
Ook geen gezellige bar of ontspanningsplek waar je relaxed kunt vertoeven.Je kunt in de avond een drankje nuttigen in de ontbijtruimte (erg klein) en erg ongezellig.(harde banken)
Jungholz zelf is niets te beleven.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Leuke plek voor een overnachting"
Gerard
20-9-2011 Wij zijn in dit pension geweest in door reis naar italie toe. We werden vriendelijk ontvangen door Elze-Jan en gelijk naar de kamer gebracht. Heerlijke kamer geslapen en voor de kinderen is er een hele speelkamer dus kunnen zich goed uitleven. Zou zeker een volgende keer terug komen.

ga zo door pension katharnina

Groeten Familie Goedhart

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Hardstikke leuk"
p_veger
27-8-2011 Wij zijn 1 nacht geweest op de heenreis naar het Gardameer. Mooie omgeving en lekkere restaurants in de buurt. Wel rustige omgeving.
Pension is prima in orde, erg schone kamers en mooi ruim.
Ontbijt is prima, niet overdreven.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende