Chalet Alpenhof in Kappl Tirol | Zoover

2 juni 2012

Chalet Alpenhof Kappl

Beoordelingen Chalet Alpenhof

Wiese 54, 6555, Kappl
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Alpenhof gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Alpenhof achterlaten.

5 beoordelingen over Alpenhof

6,7
6,9
met partner, Mrt. 2010
"Heerlijk weekje gehad"
Bert en Janneke
Ligging t.o.v. pistes
14-3-2010 We hadden een 'last minute' geboekt voor dit chalet.
Zes dagen voor de wegwerpprijs van €185 !!! We wisten dus niet hoe de prijs/kwaliteit verhouding zou zijn maar achteraf gezien is 'uitmuntend' nog een understatement.
Na een beroerde heenreis werden we allergastvriendelijkst ontvangen door Boudewijn en Berna die hele week zorgden voor een huiselijke, gezellige en ontspannen sfeer in dit chalet en zich de perfecte chaletstaf toonden.
Voor ons was de verzorging top. Ook het diner 's avonds in hotel Edelweiss-Schlossl was zonder meer goed. Netjes, afwisselend en lekker. Ook hier was het personeel vriendelijk en voorkomend.
Het chalet is niet luxe maar voldoende ingericht. Keuken is aan de kleine kant en de dekbedden nogal kort maar omdat wij bij lange geen twee meter zijn gaf dit geen onoverkomelijke problemen.
Kappl is een leuk en gezellig klein skigebied, voor een week misschien niet voldoende maar in Isschgl (10 min rijden) kan iedereen zijn ei kwijt.
Overall een aanrader.

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Leuk chalet "
boerhof
Ligging t.o.v. pistes
22-8-2010 perfect restaurant wel een stukje lopen skibus stopt voor de deur. kunt makkelijk naar ischl of kappl tevens het rodelen is erg leuk.moet alleen een erg smal wegje omhoog.

met vrienden, Mrt. 2009
"Een prachtig skigebied en dichtbij Ischgl"
Pieter Dinteloord
Ligging t.o.v. pistes
27-8-2009 Een helemaal te gekke week gehad in Kappl. Dit mede te danken aan de gezellige chaletstaf Sarah en Vincent. Een alleraardigst Nederlands/Belgisch stelletje. Heerlijk hoor die service die wordt verleend. Vorig seizoen zaten we ook bij met deze formule maar dan op een andere bestemming. Toen en nu helemaal fantastisch. Wat ook leuk was dat de chaletstaf een geweldige rodelavond had georganiseerd. Gezellig met elkaar wat geborreld en heerlijk gegeten. Het mooie van zo'n formule is dat je nergens naarr om hoeft te kijken. Toen we het voor het eerst boekten dachten we dat het toch wel duur zou zijn, met het idee dat je Nederlands personeel hebt die de hotelservice regelt, maar dat is niet het geval. Ischgl is trouwens ook een mooi skigebied en je bent er vanuit Kappl zo met de bus of auto. Dit jaar gaan we Frankrijk met deze organisatie eens proberen.

met een groep
"Goed catered ski chalet"
Jos Okkersen
Ligging t.o.v. pistes
27-2-2009 Leuk en schoon chalet. Goed diner in top restaurant. Wel een klein stukje met de skibus naar de lift. Maar te overzien. Mooi dat je in zo'n catered chalet nergens meer naar om hoeft te kijken. Dat blijft ieder jaar toch weer heerlijk.

met vrienden, Feb. 2008
"Super appartement met een super arrangement"
K2er
Ligging t.o.v. pistes
28-8-2008 Via verhuurorg. geboekt en dit is toch echt geweldig.
Bus voor de deur. Super ontbijt en in de avond een heerlijk diner. Dus echt een aanrader.
2009 zijn wij weer van de partij.