Hotel Traublingerhof*** in Kirchberg Oostenrijk 8.9 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Traublingerhof*** Kirchberg

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Goed hotel!"
owjee
Ligging t.o.v. pistes
16-1-2012 Jammer dat je de skipistes moeilijk kan bereiken vanaf het hotel, skibus rijdt slechts om het uur, en stop op 500m. van het hotel. Tijdens ons verblijf (10dagen) is de belangrijkste gondel in Kirchberg 3x gesloten geweest (Fleckalmbahn)
Zéér goede en correcte service, iedereen is vriendelijk en behulpzaam.
Het eten is ronduit super lekker! Jammer dat het boerenbuffet elke week hetzelfde is.
Kamers is misschien het enige minpuntje, als je op het gelijkvloers slaapt heb je nogal veel last van het lawaai uit het restaurant (met Nieuwjaar doe je bijna geen oog toe, maar dit hoort erbij). Kamers zijn klein, en worden niet dagelijks gepoetst (bij ons is er in 10dagen geen enkele keer gestofzuigd). Badkamer was ook aan de kleine kant, je kon er moeilijk met 2 in. Wat ook wel lastig was is dat er veel kleine kinderen waren die nogal graag kabaal maakten (dikwijls na 22u.) en op de gangen rond crostten, als je dan eens vriendelijk vroeg om wat stiller te zijn klopten ze gewoon op je deur.

met vrienden, 2011
"Fantastisch"
VAN DELSEN LUCIEN
9-10-2011 Hotel Traublingerhof is echt een aanrader, wij zijn er reeds vele malen geweest en steeds is de verwelkoming perfect. Wij denken dat er in gans Kirchberg geen betere keuken te vinden is. Wil je een tip voor een uitstap men staat er altijd voor je klaar. Wij zien er naar uit om volgend jaar terug te gaan.

met vrienden, Okt. 2011
"Plek om terug te komen"
dom Monique
9-10-2011 prima accommodatie,prachtige omgeving,midden tussen twee mooie steden...insbruck en salsburg makkelijk te berijken per spoor....(station recht tegenover het hotel) eten zeer lekker en uitgebreid,
fam VAN DE MEERSSCHE en het ganse team zeer vriendelijk en behulpzaam,voor ons een geslaagde vacantie

met partner, Feb. 2011
"Een hotel om altijd naar terug te keren"
Roland Moerenhout
Ligging t.o.v. pistes
17-2-2011 Fabtastisch eten, vriendelijke bediening en aangename sfeer. We zijn er reeds meerdere malen geweest en gaan terug met heel veel plezier.

met vrienden, Jan. 2010
"Heel goed hotel"
Geert
Ligging t.o.v. pistes
17-1-2010 De Belgische uitbaters waren zeer vriendelijk en hulpzaam, badkamer kon ietsjes groter, mja daarvoor ga je niet, goede ligging tov de fleckalm(skipiste), eten zeer letterlijk, wij gaan zeker nog eens terug

met vrienden, Jan. 2009
"Fantastich"
Lott.
Ligging t.o.v. pistes
6-1-2009 Het meest leuke, toffe, lekkerste en plezantste hotel van kirchberg!!!!met een overheerlijke keuken, en supervriendelijke gastvrijheid!Mooi skigebied op weinig afstand.

met een groep, Sept. 2008
"Gewegig"
De Neve freddy
Ligging t.o.v. pistes
3-5-2009 Heelmooi omte gaan wil ieder jaar terug verlang naar de datum.

met een groep, Sept. 2008
"Zoovlug mogelijk terug"
De Neve freddy
3-5-2009 heel goed prachtige liging goed eten en drinken
zal er gaan zo lang ik kan

met partner, Juni 2008
"Een tweede thuis geworden !!"
Ronny en Ingrid Voe...
14-8-2008 Komen al een aantal keren naar dit hotel (nu in september wordt dit de 12de keer).
Beoordelingen zijn soms moment opnamen.
Voor ons ook één keer wat minder (winter 2007).
Eten toen zwak, waarschijnlijk omdat het nog net voor het seizoen was.
Maar alle andere keren SUPER !!