Pension Daringer + app** in Mayrhofen im Zillertal Tirol | Zoover

6,5
6,9
5,8

3 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Pension Daringer + app**

Dornaustraße 611, A-6290, Mayrhofen im Zillertal
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Daringer + app** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Daringer + app** achterlaten.

13 beoordelingen over Daringer + app**

6,8
7,2
6,5
6,9
5,8
met vrienden, Mrt. 2012
"Centraal gelegen in Mayrhofen"
José
Ligging t.o.v. pistes
8-5-2012 Ligging is centraal. Het appartement was netjes ingericht, voorzien van alle gemakken. Aparte keuken met vaatwasser (ideaal), waterkoker, koffiezetapparaat en magnetron.
Afstand tot skilift ongeveer 100 meter (Penkenbahn).
Aanrader!

met partner, Feb. 2012
"Ligging perfect"
Jan
Ligging t.o.v. pistes
1-5-2012 Heerlijke vakantie. Appartementen zijn eenvoudig maar prima. De ligging is echt super, vlakbij de Penkenbahn en dichtbij het gezellige centrum.

met vrienden, Feb. 2012
"Zeer tevreden"
Fam. Martinez
Ligging t.o.v. pistes
23-4-2012 Wij hebben een heerlijke skivakantie gehad. Prima kamers en vriendelijk personeel. Zeker een adres om te onthouden.

De beste prijzen en lastminutes voor Pension Daringer + app** bij:

met vrienden, Jan. 2012
"Dichtbij de Penkenbahn! Zo op de piste…"
Mark & Miranda
Ligging t.o.v. pistes
23-4-2012 Dit jaar zijn we met onze vrienden naar appt. Daringer geweest, lekker centraal en middenin het gezellige Mayrhofen. Het was de 2de keer, dat ik in deze plaats was. Mayrhofen is zeer geliefd bij Nederlanders en echt een plek om terug te komen. Restaurants, winkeltjes en uitgaansgelegenheden genoeg in de buurt. Après-ski mogelijkheden te over hier. Supergezellig!
De badkamer met douche en toilet is wat klein, maar prima voor een weekje. Verder is er een prima uitgeruste keuken met vaatwasser, dus dezelfde gemakken als thuis.
Het fijne is ook, dat het appartement dagelijks wordt schoongemaakt! Kortom eenvoudig, maar schoon, netjes en bovenal top gelegen t.o.v. de piste.

met vrienden, Jan. 2012
"Goed ligging"
annbritt_schepers
Ligging t.o.v. pistes
10-4-2012 Mooi en verzorgd appartement, goede ligging ten opzichte van de skilift en het centrum, super vakantie gehad.

met partner, Dec. 2011
"Goede appartementen, super ligging"
Fam. van Hout
Ligging t.o.v. pistes
5-4-2012 Leuke appartementen, met een geweldige ligging, zeer centraal!!
Eenvoudig maar goed ontbijt. Wij waren zeer tevreden.

met partner, Dec. 2011
"Uitstekend vakantieadres, een aanrader"
jacques_crijnen
Ligging t.o.v. pistes
4-4-2012 Even getwijfeld vanwege de oude beoordelingen maar toch geboekt. Zeer tevreden met ons verblijf, denk bijna dat Frau Daringer Nederlands leest want een en al vriendelijkheid. Schone kamers (en bleven ook schoon tijdens de week). Dus zeer tevreden met ons verblijf, een aanrader!

met vrienden, Jan. 2011
"Nooit meer"
Daan
Ligging t.o.v. pistes
13-3-2011 Na een lange reis kwamen wij 's avonds aan bij villa Daringer. Hier kregen wij direct op een minder prettige manier "instructies". Het was niet de bedoeling dat er binnen met schoenen aan gelopen werd, praten op de gang was uit den bozen en na 22.00 uur mocht er ook op de kamer niet gepraat worden. Dit was dus niet bepaald een warm welkom.
Vervolgens is Frau Daringer een aantal keer onaangekondigd onze kamer binnen komen lopen ter controle. Waarvan een keer tijdens het eten.

Daarbij is de poetster van Villa Daringer ook een aantal keer komen controleren of de kamers schoon genoeg waren. Dit was in haar ogen niet het geval. Hierdoor zou zij te veel tijd kwijt zijn het met schoonmaken van de kamer. Voor vertrek kregen wij echter nog de "gebruikelijke" schoonmaak rekening, terwijl wij het meesten zelf hebben gepoetst.

met partner, Jan. 2011
"Zeer ongastvrij"
G. Krist
Ligging t.o.v. pistes
14-3-2011 Frau Daringer is zeer ongastvrij daarnaast is de poetsvrouw een secreet die onverwacht door je appartement struist en vervolgens gaat zeuren dat ze haar werk niet kan doen.

De ligging is goed, maar de rest breekt je vakantie, hierdoor een afrader!

met partner, Dec. 2010
"Simpele kamer, veel lawaai, drama douche"
M. van der Horst
Ligging t.o.v. pistes
10-1-2011 Dit was de eerste en laatste keer in een pension. Eigenaresse is vriendelijk en maakt een simpel ontbijt, of een ei of wat yoghert. De douche is drama, ijskoud of je brandt je aan het hete water. Het toilet en de douche staan in 2 vierkante meter. Elke morgen (07.00 uur) word je wakker door het geloop op de trap of van je bovenburen. Een kamer op de 1ste is dus geen aanrader. Kamers op de 2de verdieping zijn beter.