Gasthof Eckartauerhof*** in Mayrhofen im Zillertal Tirol | Zoover
Gasthof Eckartauerhof*** Mayrhofen im Zillertal

Beoordelingen Gasthof Eckartauerhof***

Eckartau 17, 6290, Mayrhofen im Zillertal
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Eckartauerhof*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Eckartauerhof*** achterlaten.

13 beoordelingen over Eckartauerhof***

7,6
6,8
5,8
met een groep, Jan. 2012
"Goed middenklas hotel. Niets mis mee."
Maaike
Ligging t.o.v. pistes
3-2-2012 Een heerlijke week doorgebracht in eckartauerhof. De skibus stopt voor de deur. 5 minuten rijden naar de Horbergbahn en 10 minuten naar de Penkenbahn.
Vriendelijke mensen. Bedden erg kraken en hoofdkussens zijn echt minimaal.
Al met al een fijn hotel.

met een groep, Feb. 2011
"Redelijk"
Peter
Ligging t.o.v. pistes
27-2-2011 Er is een groot verschil in inrichting/sfeer van wat betreft het oude en nieuwe gedeelte. Het oude gedeelte is donkerbruin ingericht met zwaar eiken meubels, het nieuwe (waarin de familiekamers zich bevinden) is lichter en frisser.
De familiekamer is vierpersoons. Een normaal twee persoons bed, een enkel persoons bed en een heel hard/bobbelig uitklapbed. Onze zoon van 7 sliep er goed op, maar ik zou dit geen enkele volwassene aan willen doen.

Al zijn de schnitzels van uitstekende kwaliteit, voor 80% bestaat het hoofdmaal uit (veel) vlees en friet. Nooit groente. Na een week raak je er wel op uitgekeken.
De vaste ober die ons bediende blonk niet bepaald uit in toeschietelijkheid. Op een vraag wat voor vis er op het menu stond, antwoorde hij 'Zoetwatervis' en vervolgde zijn weg naar een andere tafel.

De skibus is altijd vol en rijdt niet vaak. We gingen altijd met de auto.

zakelijk, Jan. 2009
"Matig hotel"
hendrik
Ligging t.o.v. pistes
20-2-2009 Kleine oudbollige hotelkamer. We waren met collega's en je moest 2-persoons bed delen. Eten was niet best en we moesten met de bus naar piste. De piste sloot om 5 uur en om kwart voor 5 reed de laatste bus terug dus je moest altijd met taxi terug

De beste prijzen en lastminutes voor Gasthof Eckartauerhof*** bij:

met een groep, Jan. 2009
"Minder dan verwacht"
Bart
Ligging t.o.v. pistes
20-2-2009 Na het lezen van onderstaande beoordelingen verwachte ik een prima hotel voor een goede prijs.

Helaas viel onze groep het eten flink tegen! Het was een georganiseerde reis, dus voor een vast bedrag hadden we een drie gangen diner. Dit menu stelt echt heel weinig voor, meerdere dagen hebben we onze honger moeten stillen bij de salade bar. Kies dus zeker voor a la carte bij het boeken van uw reis!

De kamers zijn oubollig en kunnen zeker een grote update gebruiken.

Afstand van de piste was bekend. Voor minder dan 2 Euro per persoon kun je een taxi nemen, uitstekend! Lopen is in de winter geen optie.

met partner, Juni 2008
"Een utmuntend stamgasten hotel."
Maike & Frans
9-7-2008 Degelijk, zonder poespas, maar oergezellig met zeer betrokken gast-echtpaar en medewerkers.

Familie, Feb. 2008
"En we blijven terug komen....."
Michel
Ligging t.o.v. pistes
23-7-2008 ..... als fanatieke skiërs. Dus dat zit wel goed. Wat mij bijzonder blij maakt is de persoonlijke benadering. Dit is wat je noemt een gasthof/hotel met gezicht. Het eten is prima en de kamers zijn goed met goede bedden en badkamers.Oké je zit wat verder van de pistes en van het dorp, maar aangezien we niet alleen in Mayrhofen skien maakt dit niet uit en trouwens ; voor de deur is een skihalte en 1 halte verder en je bent bij de lift. En wat betreft de afstand tot het dorp; na een dag flink door skien hebben wij daar niet zoveel behoefte meer aan, dan is de hotelbar prima en niet te ver van mijn bed.

Familie, Okt. 2007
F.v.d.Weg
Ligging t.o.v. pistes
22-4-2008 Prima goedburgelijk hotel. Je voelt je er gelijk thuis. Degelijk; vriendelijke mensen, staan altijd voor je klaar, goede keuken, rustige ligging. Prijs/kwaliteit verhouding uitmuntend. Voor skiers pistes iets te ver weg, maar bus stopt voor de deur. Is gratis. Voor wandelaars en fietsers een prima vertrekpunt.

onbekend
henriëtte
Ligging t.o.v. pistes
19-1-2007 prima hotel, mooie sauna. Perfect ruimte voor achterlaten van skischoenen etc. mooi, netjes en verwarmd.
Personeel niets op aan te merken, eten goed. Helaas valt er buiten het hotel niet veel te beleven. Je bent altijd aangewezen op de bus/taxi.

met een groep, Jan. 2007
Jan en Wilma
Ligging t.o.v. pistes
18-2-2007 Prims gasthof. keuzemenu, goede kamers en een prachtige sauna. Met de skibus kom je makkelijk in Mayrhofen. Echter de laatste gat om 17:00, dus dan ben je voor de avond aangewezen op een taxi

met een groep, Mrt. 2006
Manfred Walter
29-3-2007 Wir (18 Personen) waren mit allem sehr zufrieden,
und können den Eckartauerhof mit gutem Gewissen auch jedem ans Herzen legen.
Wir waren im übrigen schon zum 6 X im Eckartauerhof. eine super Sauna