Aparthotel Ederfeld*** in Mayrhofen im Zillertal Tirol | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Aparthotel Ederfeld***

Hauptstrasse, A-6290, Mayrhofen im Zillertal
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Ederfeld*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Ederfeld*** achterlaten.

6 beoordelingen over Ederfeld***

9,2
9,2
met jonge kinderen, Sept. 2010
"Fantastische plek"
Jasper Peen
12-2-2011 Wij zijn in de nazomer hier geweest, erg goed naar ons zin gehad. De ligging is perfect midden in het centrum van het dorp. En achter in de tuin kun je toch van alle rust genieten met prachtig uitzicht op de bergen. Onze dochter (1.5 jaar) kon ook heerlijk in de grote tuin spelen.

met oudere kinderen, Dec. 2009
"Perfect geleden, zeer gezellig!"
M
Ligging t.o.v. pistes
21-7-2010 Prima appartement complex. Iets duurder misschien maar zeker het geld dubbel en dwars waard. Al was het alleen al door de ligging! Recht tegenover de Penkenbahn/Eisbar/boven de Spar in de hoofdstraat.

met oudere kinderen, Feb. 2009
"Prachtig en schoon apartement"
jan
2-3-2009 ligt in de hoofdstraat 2 minuten van de lift
prijs is normaal betaal je overal voor een apartement
kamers zijn ruim opgezet en aparte ruimte om tv tekijken

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Ederfeld*** bij:

met partner, Juni 2008
"Heel fijn en comfortabel"
Piet van Helden
4-1-2009 Apparthotel Ederhof in Mayrhofen is ons zo goed bevallen dat we het komende jaar weer geboekt hebben.

Familie, Dec. 2007
Miep
Ligging t.o.v. pistes
14-3-2008 Waren tijdens kerstperiode 2007 in dit appartment. Niet goedkoop, maar zijn geld dubbel en dwars waard. Al was het alleen maar voor de ligging. Bijna recht tegenover de Penkenbahn!
Boven de Spar dus boodschappen zijn snel gedaan.
Heerlijke bedden, prima keuken, prima service.
Een aanrader

Familie, Juli 2007
"."
Fam. van Eijk
Ligging t.o.v. pistes
18-4-2008 Wij zijn tweemaal een week in dit appartement geweest in de zomer van 2006 en 2007. Beide keren zeer goed bevallen. Zeer vriendelijke en behulpzame gastvrouw. Hele mooie schone en ruime kamers en de laatste keer zelfs twee badkamers. Prachtige grote tuin waar je heerlijk kunt zitten en waar de kinderen lekker kunnen spelen. Overdekte parkeerplaats afgeschermd van de straat door een schuifpoort. Je zit midden in het gezellige en levendige centrum van Mayerhofen schuin tegenover de Penkenbahn. Ook de Ahornbahn is op loopafstand. Gratis toegang tot het plaatselijke zwembad is inbegrepen. Deze ligt één straat achter het appartement. Ook een aanrader is de kaasmakerij (Erlebnissennerei) waar je kunt zien hoe kaas gemaakt wordt.