Aparthotel Garni Postschlossl (vh Alte Post)*** in Mayrhofen im Zillertal Tirol | Zoover
Aparthotel Garni Postschlossl (vh Alte Post)*** Mayrhofen im Zillertal

Beoordelingen Aparthotel Garni Postschlossl (vh Alte Post)***

Am Marienbrunnen 348, 6290, Mayrhofen im Zillertal
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Garni Postschlossl (vh Alte Post)*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Garni Postschlossl (vh Alte Post)*** achterlaten.

19 beoordelingen over Garni Postschlossl (vh Alte Post)***

6,2
5,3
5,5
met vrienden, Jan. 2012
"Prima te doen, geen luxe"
Jeffrey
Ligging t.o.v. pistes
6-2-2012 Prima hotel voor mensen die er over het algemeen alleen zullen overnachten. Het personeel is zeer vriendelijk, leuke jonge dames trouwens. Bij binnenkomst heb ik om een kamer met gescheiden bedden gevraagd, wat niet slim was. Dit zijn namelijk de kleinste kamers die zij daar hebben. De andere kamers zijn bijna allemaal uitgerust met een lekkere bank, deze helaas niet.
Het ontbijtbuffet is simpel, niet uitgebreid, maar goed genoeg om de ochtend mee te starten. Verder staat er een tv waar je NED 1 kunt ontvangen en de webcams op de pistes. Wij hebben het hier prima naar ons zin gehad, maar ben je op zoek naar luxe dan is dit geen aanrader.
10 minuten lopen naar de piste (penkenbahn), de bus stopt voor het hotel. Materiaal te huur bij de receptie. Kachel staat er overigens altijd op 25 graden!

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Ligging prima maar dan houd het ook op"
Jackelien Beikes
Ligging t.o.v. pistes
9-1-2012 Dit goedkope hotel met dito ontbijtbuffet ligt direct naast de schlecker en de billa supermarkt. De ski's kun je in het hotel huren en bij het nabijgelegen restaurant Edelweiss kun je heerlijk eten.Wel is het personeel overwegend vriendelijk. Dat waren de pluspunten. Onze kamer 401 was 6 pers maar dan is er geen plek om gewoon te zitten, Ook een plek om de jassen op te hangen ontbrak en moesten we steeds via een achteruitgang naar binnen en buiten omdat overdag de ontbijtruimte afgesloten was en je dan niet in de hal kon komen. Er was een bar maar deze was altijd gesloten! Dus het was echt alleen een slaapplaats maar dan op vrij harde bedden zodat je blij was dat je weer op mocht staan om te skiën. Dat ging prima: skibus stopt voor de deur.
Mayrhofen is top maar dit leuk ogende hotel nooit weer, ondanks het vriendelijke personeel.

met oudere kinderen, Feb. 2011
"Disapointed"
Tim Twells
Ligging t.o.v. pistes
20-2-2011 electrics in poor condition, rooms dirty and mouldy. shower blocked, urine stains on mattresses, heating broke down during our stay

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Garni Postschlossl (vh...

met partner, Juli 2010
"Once was enough!"
Michel Lasouris
Ligging t.o.v. pistes
27-7-2010 Filthy staircarpets give a very bad initial impression. Rooms not regularly or properly cleaned. Previous occupants' rubbish still in our room after a week!!
Once was enough!!

Excellent breakfast choice but flies and wasps landing on food posed a health hazard. Never once saw anyone in reception except on our arrival. However, non-travel company (i.e. privately booked) newly arriving guests' keys and registration forms left out for them to find!! No fire or emergency contact instructions!!! Staff very pleasant even the though the young woman who booked us in had a very bad case of B.O. Hotel is quite quiet and excellently situated for the ski lifts and shops/restaurants. Apparently, some of the rooms have been upgraded. Inghams should have a quiet word with the owner.

met vrienden, Mrt. 2010
"Prima hotel met nieuw ingerichte kamers"
Sebastien
Ligging t.o.v. pistes
24-3-2010 In maart 2010 hebben we met 3 heren in hotel Postschlossl een lang weekend verbleven. Gezien de voorgaande reacties op Zoover waren onze verwachtingen erg laag. Blij waren wij verrast toen we onze kamer in mochten, alles splinternieuw! Prima hotel dus met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, waarbij alleen de Lobby en het restaurant nog een opfrisbeurt kan gebruiken.
De ligging tov de Penkenbahn/Apres ski is goed (5-10min lopen).
Over het eten kunnen we niet oordelen, gezien wij hier geen gebruik van hebben gemaakt.

met partner
"Prima hotel"
Jan
23-7-2009 Hier in de zomer geweest, prima hotel met goede service en heerlijk eten.
Geen klachten, beslist een aanrader.

met vrienden, Apr. 2009
"Immer wieder gerne!"
Ira und Inga
Ligging t.o.v. pistes
19-4-2009 Wir waren überrascht über die schlechten Kritiken im Internet.
Hatten ein Zimmer im 3. Stock. 2 große Schlafzimmer, 2 Balkone, 2 Flachbild-Fernseher, sehr geschmackvolle, helle, moderne Einrichtung, großes modernes Bad, separate Toilette, sauber... Und zu einem super Preis!
Frühstücksbuffet gut.
Mitten im Zentrum, nicht weit zu den Seilbahnen. Alles super!!!

met vrienden
"Matig hotel voor echte ski-vakantie"
Frank
Ligging t.o.v. pistes
7-2-2009 We zijn van 31Jan tot 6Feb in hotel Alte post verbleven in kamer 104 op de eerste verdieping. Kamer had twee eenpersoonsbedden achter elkaar staan en was zeer klein maar wel netjes. De badkamer (douche / wastafel / wc) was schoon en redelijk nieuw. Het ontbijt buffet is inderdaad beperkt maar goed verzorgd. Alleen elke dag precies hetzelfde. Verder heeft het hotel een ski-kelder en men kan de ski's huren in de winkel van de "Rote Profi's" welke in het hotel ligt. Men krijgt 10% korting als hotel bezoeker. VIP ski's en schoenen voor 1 week EUR104. Verder stopt de skibus voor het hotel. Al met al een redelijk hotel voor een echte ski vakantie waarbij je alleen op de kamer bent voor te slapen. Mocht je meer tijd in het hotel willen besteden dan zou ik dit hotel zeker niet aanraden aangezien er geen extra faciliteiten zijn. De bar was de hele week gesloten.

met vrienden, Feb. 2009
"Immer wieder....."
Marcus Hopp
Ligging t.o.v. pistes
2-3-2009 Ich möchte jetzt mal all die dummen Kommentare klarstellen.
Wir waren mit 4 Personen für 5 Tage in der Alten Post. Haben im Vorfeld die Bewertungen gelesen und mit dem schlimmsten gerechnet. Aber was passiert?
Wir kommen an, werden herzlichste von Nicki mit einem strahlenden Lächeln empfangen, innerhalb von 5 Minuten Ausrüstung ausgeliehen ( auch zwischendurch unkomliziert getauscht), dann ein Zimmer in der 3 Etage bekommen. Alles neu, großes Bad, riesen Balkon, Flat TV und vor allem super sauber. Ist zwar alles Standart, aber was will ich mehr für 59 Euro inkl. Frühstück. Das war auch, entgegen der anderen Einträge absolut o.k. Außer Eierspeisen war alles in ausreichenden Mengen vorhanden und sehr gut. Von uns noch mal einen herzlichen Dank und netten Gruß an die " roten Teufel". Wier kommen bestimmt wieder.

met vrienden, Feb. 2009
"Schlimme Abzocke!"
S. Albrecht
Ligging t.o.v. pistes
23-2-2009 Das einzige positive ist die gute Lage in der Stadt. Ansonsten die schlimmste Abzocke, die ich in 36 Jahren erlebt habe! Komplett verschimmelte Zimmer und Bäder, Betten mit defektem Lattenrost, kleine ungemütliche Zimmer in Jugendherbersatmosphäre und das für einen Preis von 168 € pro Nacht (3-Bett).
Schade um den versauten Urlaub!