Ligging t.o.v. pistes
10-3-2012
beslist geen aanrader, voor ontbijt je krijgt er 2 harde bolletjes,wit brood was er niet, bruin brood uit die streek was niet te eten, een ei alleen op zondag verder niet weer, vroeg om jus orange en melk moest je apart voor betalen, ben geen hotel zei ze, kreeg de volgende dag wel een kannetje melk er bij, dat was wel aardig weer, maar waren met 4 personen en zat maar voor 2 kopjes in, je had 6 handdoeken voor 4 dagen, als je meer wilde moest je betalen, als je handdoek had gebruikt legje die op de grond, volgende dag kwam zei langs in legde die gewoon weer op het rekje voor gebruik sorry hoor dat hoort niet zo, woensdag werden de handdoeken gewisselt, wou je meer handdoeken dan betalen weer, touroperator mag ook wel in vakantie boek zetten wat je krijgt voor een ontbijt, en niet pas dat je het daar leest als je er bent in een map wat je dan kan verwachten wat je krijgt voor ontbijt, als wij dat voor die tijd wisten, hadden wij daar nooit heen gegaan, wij komen daar niet weer
Ligging t.o.v. pistes
23-1-2012
Haus Woldrich is een goed, schoon en rustig pension, prima gelegen t.o.v. pistes en centrum. De kamers zijn ruim. Gastvrouw Maria is zeer attent, accuraat en vriendelijk.
Ons goed bevallen!