Hotel Erika**** in Nauders Tirol | Zoover
Hotel Erika**** Nauders

Beoordelingen Hotel Erika****

Bundesstr.247, 6543, Nauders
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Erika**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Erika**** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 volgende

53 beoordelingen over Erika****

7,6
7,9
7,3
met oudere kinderen, Feb. 2012
"Wintersport periode 25 februari t/m 3 maart"
Lichtenberg/van hou...
Ligging t.o.v. pistes
7-3-2012 Dit is onze 4de keer in Hotel Erica, de skibus stopt voor het hotel.
De kamers zijn afgelopen jaar vernieuwd en het ziet er super uit.
Het eten is gevarieerd(ook hert en zwijnenvlees), groot assorti groente en al het brood is s morgens vers afgebakken en veel soorten beleg.
Het personeel is zeer vriendelijk en is erg zorgzaam.
Prijs kwaliteitverhouding is prima.
Zowel het hotel als het skigebied is zeer kindvriendelijk en altijd sneeuwzeker.

met oudere kinderen, Jan. 2012
"Onbeschoft personeel"
R v/d Vlies
Ligging t.o.v. pistes
18-1-2012 Voor de derde keer naar Hotel Erika geweest en het volgende viel ons op.

De kamers waren mooi gerenoveerd en zag er fantastich uit
Alleen bij het inchecken werd ons niks gevraagd zoals bv, heeft u een goede reis gehad ect.
Men gaf ons de pasjes lag ons niks uit, en zoek het maar uit.
Via de brochure op onze kamer kwamen we een heleboel dingen te weten.
Personeel in het restaurant onvriendelijk en totaal niet klantgericht.
Buffet werd slecht bijgevuld en ieder avond haast het zelfde dessertbuffet.

Kwan na he ontbijt terug in de gang waar onze kamer aan lag en de deur stond wagen wijd open.
Je zag onze dure spiegelreflex camera zo liggen om mee te nemen.
Na 5 minuten kwam de werkster terug.
Geluk dat er eerlijke mensen in het hotel zijn want men kon ongestoord onze spullen zo meenemen.

Als je hier door heen kijkt is het een ontzettend goed hotel.

met oudere kinderen, Jan. 2012
"Prima hotel voor een nette prijs"
Fam G Veenstra
19-1-2012 Het hotel is afgelopen jaar gedeeltelijk gerenoveerd
Wij hadden nieuwe kamers type Erika en voor de kinderen een naast gelegen kamer met een verbinding deur. De slaapkamers zijn ruim met een mooie badkamer Het eten was prima en werd wel aangevuld. De oudste zoon kreeg op verzoek 2 x een hoofdmenu Voor de prijs die je er betaald is het nivo zeer goed. Bij ons was het personeel wel vriendelijk en behulpzaam
Wat wel een aanvulling zou zijn is een poule biljart voor oudere kinderen
Voor de voorjaars vakantie v.a. 25 februari hebben we alweer geboekt in dit hotel !

met vrienden, Aug. 2011
"Een topper voor herhaling"
th snelleman
Ligging t.o.v. pistes
14-8-2011 we kwamen voor 2e keer in dit hotel de kamers waar wij verbleven waren helemaal vernieuwd onze vrienden waren perplex, ook de douche waren vernieuwd de bediening
waren vriendelijk en altijd tijd voor een praatje de eigenaar altijd zeer behulzaam
je zie ons nog wel eens terug

met oudere kinderen, Jan. 2011
"Een topper voor de skivakantie"
Jan en Ina
Ligging t.o.v. pistes
18-1-2011 Skibus stopt voor de deur, daarna wel eerst een rondje door het dorp voordat je naar de piste gaat maar duurt maar zo'n 10 minuten.
De service van het hotel is prima.
De keuken vonden we geweldig, vooral het 4 gangen menu, lekker divers en heerlijk bereidt.
De kamers (type Goldblumchen) zijn ietwat gedateerd maar keurig schoon gehouden. Het zwembad, sauna ed. (gratis)zijn ons prima bevallen.

met een groep, Jan. 2011
"Geen topper maar prijs/kaliteit is in orde"
Henny_mol
Ligging t.o.v. pistes
8-1-2011 Hotel is duidelijk aan vernieuwing toe. De kamers zijn outdated maar wel schoon. Bedden zijn ok, douche is niet altijd warm. Het eten is redelijk goed. Het is vooral veel! Vroeg ontbijten want na negen uur krijg je niets meer.
De hotelbar staat blauw van de rook. Als niet-roker wil je hier absoluut niet zijn. De bediening is vriendelijk. Als je speciale wensen hebt kun je dit doorgeven. Voor de kids is het een waar paradijs. Lekker zwemmen en spelletjes doen kan hier prima.
De skibus stopt voor het hotel. Heel prettig dat hotel Erika de eerste halte is dus gegarandeerd zitplaats.

met partner, Dec. 2010
"Nauders was voor de 3e keer prachtig"
piet en alie
Ligging t.o.v. pistes
7-1-2011 Zoals boven vermeld Nauders was voor de 3e keer prachtig, hotel Erika krijgt toch wat minpuntjes, helaas, de vrouw van de hoteleigenaar mag de gasten wel wat vriendelijker ontvangen, de hoteleigenaar is een zeer vriendelijk mens, het eten was weer geweldig. Kindvriendelijk is dit hotel ook. Het minpunt bij ons is als er dit jaar niets aan de kamers word gedaan daar bedoel ik dan de bedden mee, betreffende de kamers 211 tot 217, oudbollig vind ik niet erg, wij echt gaan nadenken over iets anders.

"Heel mooi gelegen"
ilona en els
16-9-2010 Hotel erika is voor mij geen 4 sterren hotel. Eerder een 3 sterren. Het ontbijt en de lunch waren super!!! Volgens zeggen was er een keuze menu, er waren 2 mogelijk heden. De ene was altijd een vegetarische maaltijd en de andere een gewone maaltijd. Dus zoveel keus was er niet!!! De soepen waren goed en de toetjes en de salades ook.
De hoofdmaaltijden waren aan de karige kant , de aardappels niet gaar en de patat zeer bleek. Er werd ook niet bij geserveerd , als je er om vroeg was het op!!
Liften in het gebouw gaan maar tot 2 hoog , maar er was een koffer service.
De kamers zijn gedateerd , wel ruim maar niet geweldige bedden!!!
Het ligt vlak bij het centrum .
Je kan er mooi wandelen .

"Zeer goed "
Alfred Ruikes
Ligging t.o.v. pistes
17-10-2010 Prima hotel personeel en baas zelf zeer vriendelijk eten was goed s,morgens broodjes en verschillende soorten brood en beleg s,avonds keuze uit twee menu,s. Kamers goed schoon en dat elke dag.
P/S. Moesteen dag naar het ziekenhuis,s,morgens voor het eten kon s,middags bij terugkomst nog eten van de kaart top van deze mensen .BEDANKT

"Super!!"
henny en antonet sp...
16-9-2010 mooi,schoon,goed onderhouden hotel
lekker eten en drinken,zwembad erg fijn.
personeel vriendelijk en behulpzaam
achter het hotel de wandelweg,en naar nauders centrum maar een klein stukje lopen

1 2 3 4 5 6 volgende