14-8-2011
we kwamen voor 2e keer in dit hotel de kamers waar wij verbleven waren helemaal vernieuwd onze vrienden waren perplex, ook de douche waren vernieuwd de bediening
waren vriendelijk en altijd tijd voor een praatje de eigenaar altijd zeer behulzaam
je zie ons nog wel eens terug
18-1-2011
Skibus stopt voor de deur, daarna wel eerst een rondje door het dorp voordat je naar de piste gaat maar duurt maar zo'n 10 minuten.
De service van het hotel is prima.
De keuken vonden we geweldig, vooral het 4 gangen menu, lekker divers en heerlijk bereidt.
De kamers (type Goldblumchen) zijn ietwat gedateerd maar keurig schoon gehouden. Het zwembad, sauna ed. (gratis)zijn ons prima bevallen.
8-1-2011
Hotel is duidelijk aan vernieuwing toe. De kamers zijn outdated maar wel schoon. Bedden zijn ok, douche is niet altijd warm. Het eten is redelijk goed. Het is vooral veel! Vroeg ontbijten want na negen uur krijg je niets meer.
De hotelbar staat blauw van de rook. Als niet-roker wil je hier absoluut niet zijn. De bediening is vriendelijk. Als je speciale wensen hebt kun je dit doorgeven. Voor de kids is het een waar paradijs. Lekker zwemmen en spelletjes doen kan hier prima.
De skibus stopt voor het hotel. Heel prettig dat hotel Erika de eerste halte is dus gegarandeerd zitplaats.
7-1-2011
Zoals boven vermeld Nauders was voor de 3e keer prachtig, hotel Erika krijgt toch wat minpuntjes, helaas, de vrouw van de hoteleigenaar mag de gasten wel wat vriendelijker ontvangen, de hoteleigenaar is een zeer vriendelijk mens, het eten was weer geweldig. Kindvriendelijk is dit hotel ook. Het minpunt bij ons is als er dit jaar niets aan de kamers word gedaan daar bedoel ik dan de bedden mee, betreffende de kamers 211 tot 217, oudbollig vind ik niet erg, wij echt gaan nadenken over iets anders.