17-3-2008
plaats bestaat grotendeels uit gasthof/hotels. Paar winkeltjes, een klein aantal apres-skibarren en veel restaurants (ieder hotel heeft er haast wel 1). Pistes zeer ruim en bij de liften zeer korte wachttijd. Speciaal kindergedeelte met hier speeltoestellen en ook de kinderskiles. Nauders ligt ook dicht bij de Italiaanse en Zwitserse grens, leuk voor een uitstapje.
10-4-2007
wij zijn afgelopen winter naar appartementen Kristall geweest. Super leuke vakantie gehad, je kunt achter het huis via een pad naar het dorp lopen, 5 minuten. Afstand tot de pistes maakt niet uit waar je zit in het dorp, je moet altijd met de bus of auto, voor ons geen probleem. TIP: ga eens skien net over de grens, Schoneben... fantastische banen! Eigenaren doen er alles aan om je een goede vakantie te bezorgen. Goed schoon gemaakt, ruime appartement. Wij gaan zeker terug.
19-4-2011
Het appartement ligt aan de rand van het dorp. Ligt ver van de pistes af, maar als je in Nauders zit, dan heb je geen appartement of hotel direct aan de piste. Altijd (openbaar) vervoer nodig. 4-kamer appartement zeer ruim, ruime badkamer met douche, bad en toilet. Nog een apart toilet. Zeer vriendelijke eigenaren. Wel gehorig complex.