Hotel Neue Burg**** in Nauders Tirol | Zoover
Vanaf -
Hotel Neue Burg**** Nauders

Beoordelingen Hotel Neue Burg****

Alte Straße 370, 6543, Nauders
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Neue Burg**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Neue Burg**** achterlaten.

11 beoordelingen over Neue Burg****

9,2
8,9
9,2
9,8
7,5
met jonge kinderen, Juli 2011
"Super eten, niets is ze te veel"
gezina_a_oost
7-8-2011 We hebben hier de eerste dagen van onze vakantie gezeten, meer op doorreis naar Italie. Eten was super ontbijt als de avond maaltijd. Drinken zat/ zit er niet bij in en is niet goed koop. water dat op tafels staat is ook erg duur. We hadden een galarie zimmer, kinderen op de slaapbank en de kleine in baby bed, naast ons bed, lekker bad/douch, zeer klein zwembad, met gratis handdoeken.

Naar het Garda meer is het nog 250 km, wel op tijd vertrekken anders doe je er als nog 6 uur over. we gingen er pas om 10.00 weg, veel te laat.

WE zullen dit hotel vastw el nog eens gebruiken als tussen stop we zaten er nu 2 dagen. WE zijn ook nog even naar samnau geweest zoll-free bezine laden en een aantal flessen alcohol en parfum gekocht. Ja gewoon een super hotel, met 15 minuten sta je in italy.

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Leuk Hotel"
M Al
Ligging t.o.v. pistes
5-3-2011 Het is een heel leuk kindvriendelijk hotel.
Het skigebied is ook zeker een aanrader met kinderen.

met jonge kinderen, Okt. 2010

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Neue Burg**** bij:

met jonge kinderen
"Goede prijs/kwaliteit verhouding"
de Wit
22-12-2009 een heel kindvriendelijk hotel, met veel animatie voor de kinderen. Ook worden er georganiseerde wandelingen door Herman georganiseerd. Het ontbijt is zeer uitgebreid, en allemaal vers. Avondeten viergangen menu, met keuze in de gerechten. Zeer goede kwaliteit.
vakantie juli 2009

alleenreizend, Sept. 2009
"Zeer goed hotel"
hit and run
13-9-2009 ik ben er een week met de motor geweest , (ik reis alleen) en ik moet zeggen het was perfect
de kamer was schoon, het eten erg goed ,personeel erg vriendelijk service perfect
het personeel en de eigenaars hadden altijd ff tijd voor een praatje en vroegen altijd waar ik die dag naar toe ging en hoe het was als ik weer terug was
de motor kan (gratis) in de grote garage staan
heb 1 dag regen gehad en uitzichzelf zeiden ze dat ik mijn natte motorpak maar ff af moest geven en dan hingen ze het tedrogen in het ketelhuis
echt een aanrader ook voor wandelaars en fietsers

met partner, Jan. 2009
"Prima hotel met vriendelijke service"
Koen
Ligging t.o.v. pistes
12-1-2009 Het hotel ziet er prima verzorgd uit en de kwaliteit is uitstekend. Het eten (ontbijt en diner) zijn van een heel goed niveau, en de bediening is uitermate vriendelijk. De service is ook zeer goed te noemen. De gast vraagt, en het wordt geregeld. De afstand naar het dorp is zeer klein, en terugskiën kan tot op 25 meter van het hotel. Een aanrader!

met partner
"Super!"
Marianne Vols-Bijls...
Ligging t.o.v. pistes
13-10-2008 Heel erg goed en verzorgd!! Prachtige omgeving en goeie wandelroutes, kabelbaantjes etc. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Eten is heerlijk. Er zijn 3 sauna's en 1 stoombad, en klein binnenzwembad, maar zeer goed! Er wordt veel georganiseerd voor de kinderen, erg gezellig! Wij hadden een 2 pers. kamer met zuidbalkon, erg netjes!

Familie
Jan Vanhaecke
Ligging t.o.v. pistes
3-1-2008 Prima superkindvriendelijk hotel met uitstekende keuken. Dagelijks op en af vervoer met eigen hotelbusje naar de pistes. Korrekte welness met klein binnenzwembad. Familieduplexkamers voldoende aanwezig. Aparte speel- en eetruimte voor de kinderen met professionele opvang. Kortom, een aanrader voor families met kinderen.

Familie, Okt. 2007
Petra Lepolder
29-10-2007 Net hotel. Zeer kindvriendelijk. Eten uitgebreid en goed, maar iets aan de zoute kant.

Familie, Feb. 2006
R.J.P. Traanberg
Ligging t.o.v. pistes
15-12-2006 Heel prettig familiehotel, zeer kindvriendelijk. Aardige mensen en een hele goede keuken. zowel in de winter als in de zomer een goede plek voor een zorgeloos verblijf. Het skigebied is wat beperkt voor gevorderden maar weer zeer goed voor de kinderen. We gaan graag nog eens terug.