Ligging t.o.v. pistes
24-1-2011
hotel mooi, goed gelegen in dorp perfecte transfers met skibus naar piste maar 20 m stappen. Zwembad mooi mocht misschien iets warmer. Echt kindvriendelijk vond ik het niet, wel kindermenu maar kind werd toch in het oog gehouden dat ze niets verkeerd deden. De eigenaars waren niet echt vriendelijk( wel man en schoonzoon)
Prijs kwaliteit is dit hotel zeker ok wij hebben al vele hotels in oostenrijk gedaan.
Skigebied niet groot maar toch goed(wel geen gemakkelijke pistes voor beginners, wel in schoneben 10 min met skibus). Wij hadden mooie kamer, iemand van ons had een 2pers kamer en was maar alleen deze was zeer mooi en nieuw, maar dan andere hadden kamer212 was zeker proper maar was den tijd blijven stilstaan geen kamer voor een 4* hotel.
20-11-2008
wij hadden kamer met zicht op weiland/bergen, wel lag het zwembad onder onze kamer, om 7 uur 's morgens gaat de waterval aan, hoop lawaai. Ontbijt niet echt super, we moesten betalen voor spiegelei/omelet (2 Euro), beetje onnodig voor 4 sterren hotel. Hotel was nog maar net terug open, misschien daarom? Avondeten wel zeer gevarieerd en lekker. Vreemde parking, een paar plaatsen voor het hotel, rest paar honderd meter verderop. Eigenares erg onvriendelijk, rest personeel wel vriendelijk. Tip: ruil de summer card in voor een summer card gold (tegen betaling) dan kun je gebruik maken van bus en alle liften in het hele dal, kaart heb je er zo uit!