Hotel Tyrol Pertisau*** in Pertisau Oostenrijk 8.6 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Tyrol Pertisau*** Pertisau

Beoordelingen Hotel Tyrol Pertisau***

Pertisau 28, 6213, Pertisau

3 beoordelingen over Tyrol Pertisau***

met partner, Juli 2010
"Fantastisch familiaal hotel"
Marleen en Raymond ...
29-7-2010 ontvangst is zeer goed,eten,accomodatie,personeel,en de fam.Strauss,allemaal positief, voor ons is dit de derde maal dat wij hier onze vakantie doorbrengen, en het wordt ieder jaar beter, volgend jaar zijn we er weer
Chef Chef, 11-2-2012
Eigenaar zegt:  Thank you for your good words. It's alwas nice see, guests enjoy their stay in our hotel. We're looking forward to see you again soon. Best regards. Yours family Strauss & Tyrol Team

met vrienden, Mei 2010
"Prachtige ligging !!!"
Asselman Hilaire
Ligging t.o.v. pistes
9-6-2010 Hotel Tyrol in Pertisau is een prachtig hotel vlakbij de Achensee, dicht tegen de skie lift,vanuit het hotel direkt op de langlauf loipen en in de zomer vlakbij de golf en het meer.
Zeer vriendelijke mensen in het hotel, nette kamers en zeer lekker eten.
Een echte aanrader voor iedereen !!!
Chef Chef, 11-2-2012
Eigenaar zegt:  Thank you verry much for your good words. It's a pleasure to see, that you enjoyd your stay with us. Best regards and we're looking forward to welcome you again soon in our house.

met partner, Dec. 2009
"Geweldig hotel staan altyd voor je klaar"
karin
Ligging t.o.v. pistes
4-1-2010 Het hotel is zeer gezellig en huiselijk;de mensen doen alles voor je.Vragende mensen zijn te helpen.Eten was er zeer goed en genoeg,de kamer wat wij hadden was niet te groot maar wel mooi en proper.maar wij zijn niet de hele dag op de kamer.Vedere een gezellig en goed hotel waar we zeket na terug gaan
Chef Chef, 11-2-2012
Eigenaar zegt:  Thank you for your words and good words. We're looking forward to welcome you again soon. Best regards, yours family Strauss & Team.