Camping Arlberg**** in Pettneu am Arlberg Oostenrijk 7.9 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Camping Arlberg****

4 beoordelingen over Arlberg****

9,2
9,8
met jonge kinderen, Dec. 2011
"Hier komen wij zeker terug"
Lovenaer Lode
Staat van het sanitair
6-1-2012 Juist terug van 10 dagen skivakantie .
zeker en vast zijn 4 sterren waard, geen enkele vraag is te veel aan de balie.
De staanplaats groot genoeg en het bijhuisje superclean en super handig.
Goede verbinding met de skibus naar st Anton.
Het zwembad is zeker een aanrader na een skidag.
In het restaurant ben ik niet geweest, misschien de volgende keer.
Het dorp Pettneu gemakkelijk te bereiken met de wagen of te voet.
Prijs kwaliteit verhouding bij afrekening vind ik prima.

met oudere kinderen, Feb. 2010
"Geweldige wintercamping"
Riet
Staat van het sanitair
9-2-2010 Zeer mooie en verzorgde camping met prive sanitair.
De badkamer is proper en zeer handig ingericht zodat je je skispullen makkelijk te drogen kan hangen.
Je skischoenen en ski's kan je opbergen in boxen vlakbij de bushalte waar elk kwartier een gratis bus stopt die je naar St Anton brengt in een 5-tal minuten.Ook s'avonds kan je met deze bus terug naar de camping keren.Het skigebied van St Anton is zeker voldoende voor een geoefend skier
Voor 15€ krijg je een toegangskaartje voor het zwembad en de wellness gedurende je hele verblijf.Dit is werkelijk geen geld voor de mogelijkheden die je daar hebt.
Het restaurant op de camping hebben we niet uitgeprobeerd omdat het absoluut niet gezellig oogde.
Het winkeltje bood op de moment dat wij er waren zeer weinig levensmiddelen aan,maar het was dan ook laag-seizoen.In St Anton zijn er verschillende warenhuizen waar je alles kan aankopen en later met de bus terug naar de camping gaan.
Wij komen zeker terug!!

met partner, Apr. 2008
"Dit nooit meer!"
Bart Beydals
1-10-2008 Vervolg!
Afgeblaft worden aan de balie door de eigenaar waar andere gasten omheen staan. Spullen uit het door ons gehuurde bijgebouwtje wegnemen door de eigenaar.
Ongevraagd toegang verschaffen tot het gehuurde bijgebouwtje tijdens aanwezigheid (vakantieperiode).
Stteds voor financiele verrassingen komen te staan, en als je klachten hebt dan donder je maar op.

DIT NOOIT MEER!

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Arlberg**** bij:

met partner, Juli 2007
"Nooit meer/Niet vriendelijk"
Roger en Godelieve
Staat van het sanitair
11-8-2008 Zeer druk door de ligging tussen expresweg en spoorweg.
Duur door het stroomgebruik in het sanitair dat men zelf moet betalen voor het warm water en verwarming lokaal.
Bij betaling met betaalkaart, moet men een toeslag betalen van 5%, verder zeer duur door de taxen, bij opmerking hierover werd er ons door de Hr. aan de balie verteld dat wij ergens anders moesten gaan wanneer we dat niet konden betalen.
Belgisch dame was wel zeer vriendelijk.