Hotel Bäckelarwirt*** in Sölden Tirol | Zoover
Hotel Bäckelarwirt*** Sölden

Beoordelingen Hotel Bäckelarwirt***

Dorfstraße 125 , 6450, Sölden
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Bäckelarwirt*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Bäckelarwirt*** achterlaten.

27 beoordelingen over Bäckelarwirt***

8,1
7,6
7,4
9,5
met oudere kinderen, Mrt. 2011
"Hier komen we zeker terug"
eddykovac
Ligging t.o.v. pistes
14-3-2011 Ligging : vlak naast de Gaislachkogellift, geen auto nodig (heeft de ganse week op de parking van het hotel gestaan) 's morgens vanuit de ski-kelder de lift in . Zelfs tijdens het karnavalverlof was deze lift niet druk.en met de dalafdaling kom je terug aan deze lift uit...prima.
Personeel: Zeer vriendelijk en hulpvaardig.
Kamers : beetje gedateerd , maar proper en comfortabel, wij zaten op het 3de verdiep, met de lift geen probleem, 's nachts was het muisstil. Wel zelf je hoofdkussen meenemen want de oostenrijkse hoofdkussens geven geen neksteun.
Eten: zeer uitgebreid ontbijtbuffet ,laat geen wensen open, 's avonds 4-gangen menu met als hoofdgerecht een keuze uit 3 gerechten (moet 's morgens bij het ontbijt kenbaar gemaakt worden).
Op Aswoensdag hadden we een uitgebreid koud en warm visbuffet , gewoon geweldig...
Het hotel ligt op wandelafstand van het centrum.
Skigebied is prima , toch is het gebied meer iets voor de gevorderde ski-en snowboarder vanwege de vele rode en zwarte pistes

met oudere kinderen, 2011
"Erg goed"
Bianca Ton Joelle
10-1-2011 Prima hotel vlak naast de nieuwe "Gaislachkogel-
gondel". Het eten was voortreffelijk en de kamer keurig en ruim. Wij hadden wel een ruime kopkamer met een zithoek.
Personeel lekker vriendelijk en attent. Een echte aanrader. Zo vanuit de skiruimte de gondel in. De dalafdaling eindigt vlak tegenover het hotel. Wat wil je nog meer.

met partner, Jan. 2011
"Perfecte ligging bij de Gaislachkogelbahn"
Pablo
Ligging t.o.v. pistes
9-1-2011 Kleine verouderde kamer maar wel schoon en voorzien van kluisje. Lekker ontbijtbuffet maar matig avond eten.(volgens mij proeft de kok niks van wat hij klaarmaakt)
Vriendelijke bediening en de langere mevrouw met kort haar spreekt zelf Nederlands!
Zeer betaalbare drankjes in de bar en onze rekening klopte wel degelijk!!
Een aanrader voor als je niet te veel verwacht van de kamer en avondeten, dicht bij de lift wil zitten (en ski verhuur) en een redelijke prijs!!
OOK in de prijs een afsluitbare kast in skiruimte voor je ski's of boards!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Bäckelarwirt*** bij:

met partner, 2011
"Heerlijke onbezorgde vakantie, gastvriendelijk!"
rmhaage
Ligging t.o.v. pistes
6-1-2011 heerlijke onbezorgde vakantie, gastvriendelijk!
dicht bij lift
lekker eten
goed verzorgd
schoon

met partner, 2010
"Mooie plek"
max
22-7-2010 Mooi hotel op een mooie plek alleen als je ergens naar toe wil moet je het hele dal door rijden.

met partner
"Goed hotel voor een goede prijs"
Erika & Gerry
25-2-2010 ligging naast lift eten en ontbijt
prima wij hebben een leuke vakantie
gehad

met vrienden, Feb. 2010
"Prima hotel voor een goede prijs inkl ski pas !"
E & G uit D
20-2-2010 wij hebben een fijne week gehad eten was goed
bediening zeer vriendelijk ligging hotel perfect t.o.v lift

met vrienden, Feb. 2010
"Prima hotel!"
Lyn
Ligging t.o.v. pistes
10-2-2010 We hebben dit hotel een maand geleden geboekt en hadden geen hoogstaande verwachtingen op basis van een aantal recensies die we gelezen hebben.

Onze verwachtingen zijn overtroffen, wat hebben wij het fantastisch! We hebben een geweldige kamer (105), deze is al gerenoveerd en super modern en stijlvol. De service, schoonmaak, bediening, eten etc.etc. is allemaal prima. We kunnen in onze skikleding dineren, er wordt meer dan goed schoongemaakt en iedereen is even aardig en hulpvaardig. Het hotel ligt op kruipafstand van de lift, je kan gratis parkeren, het is rustig omdat je niet midden in de apres ski zit. Echt een enorme aanrader! Het ontbijt en diner is ook prima, voldoende keuze en variatie.

met vrienden, Jan. 2010
"Redelijk maar toch maar niet weer"
HaBé
Ligging t.o.v. pistes
1-2-2010 Met 3 stellen kamers 13, 14 en 15. Wij op 14 iedere nacht langdurig wakker door een te warm dekbek terwijl kachels uit. Raam open bijv. geen optie door rumoerig straatverkeer. Op de kamer een mini-tveetjes (35 cm) met alleen Oostenrijkse en Duitse zenders, kamer 15 wel voorzien van een moderne tv met ook de Nederlandse BVN. Personeel over het algemeen gereserveerd op 1 uitzondering na en dat was een dame (kort donker haar), die 's mogens bij het ontbijt aanwezig was. Op advies van een recensist de bar-rekening dagelijks gecontroleerd en meteen de eerste dag een nadeel van 18 euro ontdekt. Later in de week nog een niet correcte rekening ontdekt in ons voordeel, maar dit uiteraard ook gemeld.
In deze week met z'n zessen voor ongeveer 500 euro aan drankjes geconsumeerd en wanneer je pas op het eind van de week afrekent heb je geen enkele overzicht meer, dus een dagelijkse contrôle kan lonen. Men stond de contrôle wellicht niet aan, waardoor de gereserveerdheid

met vrienden, Jan. 2010
"Goed hotel"
Ellis en Tijs
Ligging t.o.v. pistes
22-1-2010 Vorige week in hotel Bäckelarwirt verbleven. Vriendelijke gastheer, en ander personeel allemaal even vriendelijk.
Kamer prima en ruim. Ook goede badkamer. Simpel maar goed.
Eten prima, elke dag 4 gangen en keuze uit 3 hoofdgerecht (vaak 2 vlees en 1 vegetarisch, soms ook vis tussen de keuzes) daarbij ook saladebuffet dagelijks. Ontbijt was prima en genoeg keus.
Hotel ligt vlakbij de Gaislachkogl lift, deze wordt dit jaar helemaal vernieuwd en in december in gebruik genomen! Lopen naar de lift is ongeveer 1 minuut! De gaislachkogllift is veel rustiger als de gigijoch! (Gaislach ongeveer 5 minuutjes of minder, bij de gigi kun je 's morgens wel eens een half uur/ 3 kwartier moeten wachten!)

We hebben een prima verblijf gehad!