Hotel Erhart**** in Sölden Oostenrijk 9.0 vakantie beoordelingen | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Erhart****

Windaustrasse 24, 6450, Sölden

2 beoordelingen over Erhart****

7,9
9,3
Ligging t.o.v. pistes
met jonge kinderen, Feb. 2010
"Prima prijs/kwaliteit; toch dicht bij gondel"
Michiel Appelman
Ligging t.o.v. pistes
22-4-2010 Hotel Erhart is een prima klein hotel met persoonijke bediening. Regelmatig wat georganiseerd. Echt een hecht en gastvrij team. Wij hadden wel het "geluk" blijkbaar dat we (2 gezinnen met jonge kinderen), in het meer authentieke deel konden eten (half pension). "Gewone" eetzaal niet sfeervol, wel functioneel. Via achterkant brug over beekje zo bij gondel (rustiger en mooier dan langs drukke doorgaande weg). Wintersport in voorjaarsvakantie wel druk (gondel). Boven echter is iedereen "verdwenen", zoveel ski capaciteit. Echter niet tussen 10 en 11 helemaal naar beneden gaan...Te goed (en veel =gangen) eten. Verder dagelijks schone opgeruimde kamers; ruim.

Familie, Aug. 2007
Van Horenbeeck Chri...
30-10-2007 Wij zijn in augustus 10 dagen geweest met onze 2 kids (6 en 5). Zeer vriendelijke en familiale sfeer -kamer was zeer ruim (2 slaapkamers met verbindingsgang ertussen dus veel ruimte !!!) -
elke dag lunchpakket van het ontbijtbuffet - heerlijke diners 's avonds (rustig eten en kids in speelkamer vlak naast restaurant)
Wij gaan volgend jaar zeker terug !