Aparthotel Tirolerhof*** in St. Johann in Tirol Tirol | Zoover
Aparthotel Tirolerhof*** St. Johann in Tirol

Beoordelingen Aparthotel Tirolerhof***

Hinterkaiserweg 29, A-6380, St. Johann in Tirol
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Tirolerhof*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Tirolerhof*** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 volgende

53 beoordelingen over Tirolerhof***

9,1
9,1
8,9
met partner, Jan. 2012
"Fantastische plek vooral voor langlaufers"
C. Struik
Ligging t.o.v. pistes
15-1-2012 Een geweldig hotel met uitstekende service. Optimaal voor langlaufers. Loipes bevinden zich direct naast het hotel. Geweldig eten!

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Fijn hotel met goede service"
annemarie
Ligging t.o.v. pistes
15-1-2012 Wij hebben Tirolerhof ervaren als een erg fijn hotel waar ze kindvriendelijk zijn en geen moeite te veel is. ze doen er alles aan om er voor te zorgen dat je een fijne vakantie hebt. het eten is zeer goed en afwisselend. Ook voor onze kinderen hebben ze er voor gezorgd dat zij elke dag iets lekkers te eten kregen. de afstand tot de piste's is niet ideaal maar met de auto prima te doen. wij hebben het in ieder geval niet als vervelend ervaren. het is zeker een hotel waar we nog een keer terug komen.

met partner, Jan. 2012
"Goed Hotel"
riajanmaat
16-1-2012 Wij hebben alles goed gevonden, ontbijt was super, en het 4 gangen-keuzemenu was ook geweldig. Kamers worden iedere dag goed bijgehouden. Een hotel om zeker weer naar terug te komen en het ook aan anderen aan te bevelen. Gerrit Burkel/Ria Janmaat

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Een aanrader, zeer schoon"
ina34210
Ligging t.o.v. pistes
3-1-2012 In dit hotel krijg je alle aandacht van het vriendelijke personeel. Het is rustig, zeer schoon, het eten is heerlijk, divers en meer dan genoeg. In de kelder is een speelkamer voor kinderen die matig ingericht is, een kamer met een biljard-en een voetbaltafel. Ik heb de sauna niet bezocht en ik hoorde dat de fitness kamer aan het vernieuwen was.
Je hebt wi-fi bij de receptie, voor de bushalte naar de piste moet je 10min lopen. Je hebt in het dorp een klein centrum met enkele supermarkten, winkeltjes en caffee’s. De eigenaresse van het hotel zei dat als je ergens sneuw in Oostenrijk is, dan is het zeker daar in St. Johann. Je hebt niet veel in de buurt te doen, behalve van de natuur genieten. Het is een aanrader voor families met kinderen en senioren.

met vrienden, Feb. 2011
"Geweldige vakantie"
annelies
17-2-2011 t was geweldig zeer gastvrij ontvangen
goed van eten en drinken .
alles goed schoon en iedereen zeer vriendelijk .
we komen zeker weer terug .
annelies balk .

met partner, Feb. 2011
"Een hotel waar vakantie ook echt vakantie is!"
Melanie en Gerrit V...
22-2-2011 Gastvrije eigenaar en medewerkers, zij stelden alles in het werk om het een ieder naar het zin te maken.
Goed verzorgde kamers, schoon en netjes. De kamermeisjes zorgden ervoor dat men dagelijks in een frisse opgeruimde kamer terugkeerde.
Fantastische en goed gevarieerde keuken met o.a. een fondue-avond en een bauern buffet met live muziek. Nu maar zien dat wij de aangekomen kilo's weer kwijt raken.
Een hotel waar wij zeker nog terug zullen keren!!!!

met vrienden, Feb. 2011
"Zeer gastvrij en vriendelijk personeel"
annelies
Ligging t.o.v. pistes
17-2-2011 We zijn nu een week terug van onze vakantie in Sint Johan, waar we met 6 personen in dit prachtige hotel zijn verbleven. We zijn er bijzonder gastvrij ontvangen en qua eten en drinken zijn we zeker niets te kort gekomen. We zullen hier nog vaker naar toe gaan in de komende jaren!

met vrienden, Jan. 2011
"Fijne mensen."
Stanley van Maaren
Ligging t.o.v. pistes
28-1-2011 De eigenaresse doet er alles aan om eenieder zoveel mogelijk tevreden te stellen en op de behoefte van het moment in te spelen.
Ze hebben langlauf uitrusting beschikbaar, zorgen voor schneeshuh wanderung uitrusting en gaan zelfs met de groep mee om de omgeving te tonen.
Ronduit geweldig!

met vrienden, Jan. 2011
"Prima prijs kwaliteit verhouding"
p_hardenberg8
Ligging t.o.v. pistes
17-1-2011 Het personeel is erg vriendelijk. Het eten is afwisselend en smakelijk. 's Middags was er koffie/thee "mit kuchen" . De kamer was prima.
De langlaufloipe is vlak bij, de bushalte voor de skiers is wel 7-10 minuten lopen. Het dorp is een kwartiertje lopen. Voor mensen die gestelt zijn op een bruisende aprers-ski is St Johan i.T. wat minder geschikt.

met partner, Mrt. 2010
"Gezellig hotel met vriendelijke bediening"
Erna Vrieling
Ligging t.o.v. pistes
19-3-2010 Tirolerhof is een gezellig hotel, althans wij troffen leuke gasten en de eigenaars en bediening zijn vriendelijk.
Het eten is goed verzorgd, al hadden we de indruk dat het de laatste dagen minder werd; de Tiroleravond was echt een dijenkletser, maar dat kwam ook omdat we dat er met een aantal medegasten zelf van maakten!
We hadden wel een heerlijke kamer, een "appartement" met balkon en bad, luxe!!!
Helaas was de sauna een afknapper, te veel gasten maakten gebruik van een ruimte met slechts 4 ligstoelen zonder een kannetje water of sapje, handdoeken waren niet aanwezig, op aanvraag kreeg je een baddoek, dus maar handdoeken van de kamer mee genomen.
Als je je instelt op "alleen" hotelbezoek is het zeker voor herhaling vatbaar!

1 2 3 4 5 6 volgende