Hotel Sport Vital Central**** in Tux / Lanersbach Oostenrijk 9.5 vakantie beoordelingen | Zoover
zicht op zwembad van het hotel

Beoordelingen Hotel Sport Vital Central****

met partner, 2011
"Het is er super"
Dekeirel Fabienne
Ligging t.o.v. pistes
30-8-2011 Wij verbleven 10 dagen in het hotel .
Het is er super, prachtige kamer, heel vriendelijk personeel , heel lekker eten en een vriendelijke baas die je af en toe komt vragen of alles naar je zin is.
We hebben veel wandelingen gemaakt met de gids van het hotel die vooral rekening houdt met iedereen zowel de goede als minder goede wandelaars.
Dit is een hotel waar we zeker nog eens zullen terug keren.
Het was een heel fijne vakantie :)

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prijs/kwaliteit nauwelijks te evenaren"
Ilse Geeraerts
14-1-2012 Onze twee kinderen (8 en 12 jaar) vonden het fantastisch.
Zeer goed hotel met heerlijk eten. De kinderen konden dagelijks kiezen voor een kindermenu of een menu voor volwassenen (zelfs elke gang afzonderlijk). Onze kamer was iets minder zoals bijvoorbeeld gezamelijk terras (bij de andere Belgen wel goed). Mooi hotel met heel leuk zwembad. Zeer mooie omgeving. Mayrhofen, Hintertux gletsjer (sneeuwpret in hartje zomer), watervallen, ...

Een echte aanrader.

met partner, Aug. 2011
"Fantastisch"
mario en martine ba...
13-8-2011 Hotel Sport vital central is het beste hotel dat wij ooit in oostenrijk hadden. Alles top, een uitstekende keuken, heel vriendelijke service zonder opdringerig te zijn, nette kamer, heel rustig, animatie in hotel maar niet overdreven, geleide wandelingen, een heel mooie streek met uitstekende wandelingen voor iedereen. Gratis gebruik van het openbaar vervoer. Voor de sportievelingen een echte aanrader. Wij gaan zeker nog terug. Proficiat voor Helmut en zijn ganse team.
familie bauwens-desimpele ledegem

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Sport Vital Central**** bij...

met oudere kinderen, Mrt. 2011
"Ideaal hotel voor een geslaagde wintervakantie"
Fam. Castelein
Ligging t.o.v. pistes
13-3-2011 Dit hotel is op alle nivo's TOP !
Wij hadden een suite Landhaus Select geboekt. Deze kamer was ruim voldoende voor ons en onze jongens (15 & 17 jaar).
Veel opbergruimte, goeie bedden, luxe badk. en alles was even netjes !
Er is een mooi binnenzwembad die rechtstreeks verbinding heeft met een klein buitenzwembad. Ook de fitness ruimte is uitzonderlijk compleet.
Personeel altijd even vriendelijk en attent, zonder opdringerig te zijn. Opa Kreidl kwam elke avond bij het eten even langs.
Kortom, een mooi hotel waar er een warme Oostenrijkse en familiale sfeer heerst !
Indien we toch enkele min-puntjes moeten vermelden:
- Overgordijnen zijn héél dun. Tijdens de wintervakantie zal dit geen probleem zijn, maar in de zomer zal je de kamer niet volledig kunnen verduisteren.
- Wifi internet is niet overal bereikbaar. Wordt wel opgelost mbv een gratis LAN-kabeltje. Maar het indernet gebruik is betalend à 3 euro voor 2 uur. Dit is wat voorbij gestreefd. Dit zou moeten gratis zijn

met een groep, Aug. 2010
"Heerlijke rust vakantie"
Geert
8-9-2010 Zeer goede vakantie gehad in dit hotel. Zoals de commentaren zeggen is het eten echt zeer lekker en fijn afgewerkt. De sauna & het zwembad waren goed maar waren niet zo heel lang open. (sauna 13u - 19u). Ook was de talenkennis van het personeel wat beperkt, men sprak enkel duits en wat zeer gebrekkig engels. Er waren belgen, nederlanders en fransen aanwezig. Streek is ook zeer mooi. opgelet : raften is wel 2u rijden. hotel is zeker een aanrader.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Een droomhotel in een prachtige omgeving."
Familie Gogaert
26-8-2010 Het is de 2e keer dat we onze vakantie doorbrengen in dit uitstekende hotel. Het niveau is nog steeds hetzelfde dan 2 jaar geleden.
Het eten is uitstekend en de bediening gebeurt vlot en steeds met de glimlach.
Met alle vragen kan je daar terecht bij het vriendelijke personeel, die steeds een oplossing voor je vinden.
De kamers zijn ruim en verzorgd. Het zwembad en toebehoren is netjes en wordt goed onderhouden.
Bij goed weer kan je ook in de gezellige tuin vertoeven.
In de omgeving zijn er een overvloed aan goed aangeduide wandelpaden en wie een beetje met de mountainbike overweg kan, vindt daar ook uitdagingen genoeg.
Het is kortom een schitterend hotel in een prachtige omgeving.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prachtig hotel, één van de toppers in Tirol"
fam. Mast
27-7-2010 Weer eens een prachtige vakantie gehad, mede door het fantastische weer, in één van de beste hotels van Tirol en verre omstreken. De eigenaar en al het personeel waren heel vriendelijk. Het eten was overheerlijk en afgewerkt. Het ontbijt was wel uitgebreid maar mocht wel wat meer gevarieerd zijn. Namiddagbrunch en avondeten verdiende een 11/10. De kinderen hebben zich reuze geamuseerd. Pluspunt: vanuit sauna en fitnessruimte kon je de kinderen in het zwembad prima in 't oog houden. Ligweide zeker ook een pluspunt, MAAR er was geen speeltoestel aanwezig (stond wel in de brochure en hotelsite.) Voor niet hondenliefhebbers kan het toelaten van honden een minpuntje zijn. Onze familiekamer had een gemeenschappelijk terras en lag aan de straatkant. Andere zijde van het hotel was niet mogelijk. De kamers waren wel super net en werden ook zo gehouden door Sien en Maria.
Wij zijn echt suuuuuuper tevreden over dit hotel!!!
Een echte aanrader, je zal zeker niet teleurgesteld zijn.

Fam. Mast

met oudere kinderen, Juli 2010
"Aanrader voor liefhebbers van hoogstaande keuken"
Familie Vanhaverbek...
6-8-2010 Dit gezellig hotel had alles te bieden wat je nodig hebt voor een leuke bergvakantie. Hoewel het weer wat tegenviel, hebben we ons best vermaakt. Je weet wel niet altijd op je bord zal krijgen maar over 11 dagen was er nooit iets hetzelfde gerecht en alles zeer lekker. Ook kindvriendelijk met een menukaart voor de kinderen met een klein speelgoedje, gratis frisdrank bij het eten en vooral 's avonds altijd schepijs voor de kinderen (en de ouders).

"Een echte TOPPER"
FAM VERBUYST VAN SU...
10-8-2010 Wij gaan al vele jaren naar oostenrijk maar dit hotel is echt een topper voor ons op alle vlakken. Zeker het eten is echt een ontdekking van smaken en mogelijkheden van eten. Elke dag 5 gangen en nooit met honger van tafel gegaan. Er wordt ook gewerkt aan de ontspanning voor de gasten met voldoende voor iedereen. Het belangrijkste voor de eigenaren is dat de gasten tevreden blijven en hier doen ze alles aan. Ook een prachtige omgeving om te wandelen.

met partner, Aug. 2009
"Een prachtige ervaring."
Nic en Lisa
18-9-2009 Een fantastisch hotel, gelegen aan de hoofdstraat, de geboekte landhaussuite was zeer ruim en had een zonneterras uitgevend op het zuid-westen. Gescheiden badkamer en WC, een flatscreen TV met een zeer ruim aanbod aan kanalen.
Elke morgen een rijkelijk ontbijtbuffet, het avondeten was telkens een feest. In de namiddag kon je kiezen: een warm gerechtje en/of een gebak, telkens met een gratis koffie of frisdrank, geserveerd op een van beide terrassen.
Het Zillertal en ook het Tuxertal behoren tot de mooiste dalen van Oostenrijk.
Echt een aanrader.