Pension Haus Tirol*** in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten Tirol | Zoover
Pension Haus Tirol*** Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten

Beoordelingen Pension Haus Tirol***

Badhausweg 19-21, A-6364, Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Haus Tirol*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Haus Tirol*** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Haus Tirol"
SWC de Bruijn
Ligging t.o.v. pistes
4-3-2012 Vanaf binnenkomst tot en met vertrek was er een hartelijke, persoonlijke en feestelijke sfeer. Emiek en Frank zijn met hun personeel en hun lieve hond Oscar en de gasten bijzonder gezellig, alles kan en er wordt veel gelachen!
Naast wegwijs in het hotel krijg je ook veel tips over de omgeving en welke lokaties en pistes je gedaan moet hebben.
Zeer zeer prettig! Wat hebben we het leuk gehad!
We komen zeker graag nog eens terug!
Goed eten, prettige accomodatie, lekker kleinschalig en gezellige bar!

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Gezellig en zeer gastvrij"
wilfried van goch
Ligging t.o.v. pistes
29-2-2012 Haus Tirol is erg gemoedelijk en biedt een goede prijs kwaliteit verhouding. Kleinschaligheid en in belangrijke mate Nederlandstalige gasten erg leuk voor kinderen. Frank en Emiek zijn gastvrije mensen en hebben hun personeel goed onder controle zodat ook van de kant van het personeel de gasten uitermate plezierig worden benaderd. Kamers ruim en beschikken over goede bedden.

Frank en Emiek zouden wat ons betreft extra tijd moeten besteden aan:

1) Eten: er is niks mis met simpele 3 gangen maaltijd. Als er voor eenvoud wordt gekozen is de kwaliteit van het product en de bereiding des te belangrijker. Gedurende de week enkele basale missers (oplossoep, verkleurde groentes, gaar "gekookte" kip brochette). Sneeuw. Het schoonmaken van een pad naar de voordeur en zwembad. Was erg glibberig.
3) Renoveren badkamers. Onze badkamer was gedateerd en afwerking liet de wensen over. Natuurlijk kan dit niet onmiddellijk maar probeer inzichtelijk te maken hoe ieder jaar iets wordt verbeterd.

met een groep, Feb. 2012
"Top pension"
jeannette van zandb...
Ligging t.o.v. pistes
21-2-2012 wij waren hier met een grote groep,onze groep werd steeds groter nadat we al geboekt hadden,emiek heeft gezorgd dat we allemaal een goed onderkomen kregen,ze is niet gek te krijgen
emiek een frank bedankt voor alle gezelligheid en jullie gastvrijheid,inderdaad niets is jullie teveel ,en we hebben het heerlijk gehad

groep ouderkerk

De beste prijzen en lastminutes voor Pension Haus Tirol*** bij:

met een groep, Jan. 2012
"Derde keer"
npaanen
Ligging t.o.v. pistes
10-2-2012 Ook onze 3e wintersport is weer enorm goed bevallen.
Buiten de geweldige sneeuw hebben we ook weer genoten van de gezelligheid en vriendelijkheid van "Haus Tirol"
Het is nog steeds een TOP-tent.

Ps Frank de swedisch chef komt eraan!

met een groep, Sept. 2011
"Haus Tirol"
Jacqueline
26-9-2011 Na een dag weg, kom je hier echt thuis. Wij gaan zeker nog een keer terug.
Helemaal Top! Marco en Jacqueline

met vrienden, Aug. 2011
"Kei goe"
vd Berkmortel
15-8-2011 Frank en Emiek,
fantastische week gehad bij jullie
goed ontbijt, vriendelijk, tips voor de omgeving, ( bijna ) steeds mooi weer,
om weer eens terug te komen
bedankt !
Peter en Lies, Maria en Gerry

met partner, Juni 2011
"Een geweldige plek om je vakantie door te brengen."
Joop0 en Nel Ory
Ligging t.o.v. pistes
12-6-2011 Bij Frank en Emiek is het zeer gemutlich. Niks moet, veel mag. Zij staan je altijd met raad en daad bij m.b.t. allerlei te maken uitstapjes. Wij hebben hen leren kennen in december 2007 en bleken de allereerste gasten te zijn. Een zeer geslaagde en vooral gezellige vakantie. Dan kom je natuurlijk terug. Tijdens de jaarwisseling 2009/2010 hebben we Haus Tirol weer bezocht en ons enorm vermaakt in de kellerbar. Afgelopen week (juni 2011) hebben we voor het eerst bij hen in de zomer een vakantie gevierd. Wat een sensatie. Op onze "ouwe dag" de bergen in. Fantastisch! Haus Tirol is voor ons een toplocatie wat betreft de plezierige en oh zo gezellige eigenaars van Haus Tirol. Natuurlijk komen we terug !
Frank en Emiek nog hartstikke bedankt voor de geweldige week.
Joop en Nel Ory uit Vledder (Drenthe)

met vrienden, Mei 2011
"Geweldig"
Ria en Jack
6-6-2011 Je komt binnen en je voelde je meteen thuis bij Frank en Emiek. Een zeer gastvrij en behulpzaam stel. Het was jammer dat ik andere verplichtingen had anders hadden we zeker nog een weekje bijgeboekt. Daarom hebben we meteen een reservering gemaakt voor volgend voorjaar. Een aanrader. Frank en Emiek Bedankt.

met oudere kinderen, Feb. 2011
"Toplocatie met dito staf"
Slentertjes/Jonkert...
Ligging t.o.v. pistes
27-3-2011 Haus Tirol is een toplocatie, met een servicegerichte staf die er alles aan doet om het de gast naar de zin te maken.

met oudere kinderen, Feb. 2011
"Toptent!!"
De Bitterlemon Gang...
Ligging t.o.v. pistes
27-2-2011 Wij zijn voor het derde achtereenvolgende jaar hier geweest voor onze wintersportvakantie. Dit zegt al genoeg hoe thuis we ons voelen bij Frank en Emiek! Het is er altijd weer gezellig in de kelderbar. Het ontbijt is simpel maar goed en voor het avondeten is er een 3 gangenmenu met keus tussen vlees of vis voor het hoofdgerecht. Wij hadden met 2 pubers een familiekamer die prima voldoet. Al met al een TOPTENT!!!!!!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende