Vakantiepark Landal Brandnertal**** in Brand/Bürserberg Oostenrijk 9.0 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Landal Brandnertal****

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Volgend jaar terug"
Fam. Verkuijl
Ligging t.o.v. pistes
21-2-2010 Net terug van een fantastische week Landal Brandnertal. Heel mooi en ruim 6-persoons appartement in het hoofdgebouw met een zonneterras met zicht op de pistes. Ligging is perfect (zeker als je in hoofdgebouw zit) - geen geklim met skischoenen en latten.
Er is inderdaad geen après-ski terwijl er ons inziens wel genoeg mogelijkheden zijn om dat te organiseren. Wij hadden half pension geboekt dus de afwezigheid van een supermarkt was dan niet zo erg, maar in het andere geval moet je echt wel naar beneden rijden of alles meebrengen. Restaurant/half pension is ons heel goed meegevallen en boeken dit volgend jaar ook zeker terug.
Pistes zijn er voor ons gezin voldoende, maar de blauwe pistes zijn niet echt steeds voor beginners (bijv. nr 26 heeft enkele rode stukken). Skischool voor de kids startte wat hectisch met de krokus maar uiteindelijk heel tevreden. Eén dochter had zelf een Nederlandse juf met een klasje met alleen Nederlandstaligen.
Conclusie: een echte aanrader!