Hotel De France***** in Wenen Wenen | Zoover
Hotel De France***** Wenen

Beoordelingen Hotel De France*****

Schottenring 3, 1010, Wenen
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming De France***** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming De France***** achterlaten.

12 beoordelingen over De France*****

9,1
9,2
9,3
met een groep, 2011
"Nu dus een "vast plekje" iin Wenen ontdekt"
A. Varekamp
21-11-2011 Wij hebben er in juni met een groep van 65(!) Nederlanders uit zuid-Frankrijk zes dagen verbleven en bovenstaand oordeel was unaniem bij de vaak toch wel wat gewende reisgenoten! Kamers en het ontbijtbuffet waren grandioos!

met partner, Dec. 2010
"Fantastisch !"
Rob
6-1-2011 Hotel De France is een fantastisch hotel, best centraal gelegen om Wenen in een 4tal dagen optimaal te bezichtigen. 50 meter van de Metro en de bus. Ideaal !!
De prachtige Stephansdom op loopafstand en natuurlijk de, met veel dure winkels
bekende winkelstraat, Kamtnerstrasse. Het Rathaus en natuurlijk Schloss Schonbrunn, Belvedere en de Staatsopera bezocht. Inmens groot.
De moeite waard om nog eens terug te gaan> Nu niet in de winter want het was koud overdag.

met partner, Jan. 2010
"Ver boven verwachting"
L. van Delft
1-2-2010 Gisteren terug gekomen van een heerlijk lang weekend Wenen.
We hadden een Austria Hotels International arrangement geboekt in dit hotel.
Dit betekend, dat je een upgrade krijg naar een grotere kamer of een junior-suite.
Op zich al helemaal niet slecht.
Toen we naar onze kamer gebracht werden, werd ons al verteld dat we een mooie kamer hadden. En dat bleek wel..... Bij binnenkomst viel onze mond wagenwijd open.
Het bleek dat we een heuze suite hadden voor ons samen.

Voor ons is het mede daarom niet moeilijk om een positieve beoordeling te geven voor dit hotel. Maar ik moet zeggen dat, ook al zou de kamer niet zo mooi zijn, ik het een zeer mooi en goed verzorgd hotel vindt.
Altijd zeer behulpzaam (ook in het Engels) en ook voor minder dure/luxe restaurants weten zij je de weg te wijzen.

Zeker een aanrader voor een bezoek aan deze mooie stad.

onbekend, Jan. 2009
"Hotel DeFrance"
Blake
Bron: Skoosh.com
25-6-2009 Nice hotel, small lobby, but rooms are great. They upgraded me to a Jr. suite because it was my birthday. Didn't even ask. Very nice.

met partner, Jan. 2009
"Boven verwachting !"
Steef
23-2-2009 Eigenlijk geldt voor heel Wenen dat de service gewoon subliem is, zo ook voor dit hotel. Ik lees veel reacties over het ontbijt dat minder zou zijn dan verwacht, ik heb als een god in Frankrijk gegeten, met een overcompleet ontbijtbuffet en kwalitatief supergoed eten. Dit hotel en deze stad staan hoog op mijn lijstje om nog eens te bezoeken.

Het enige wat erg tegenviel was de gehorigheid. De muren tussen de kamers zijn dun en 's nachts stond een etage boven ons een wasmachine te draaien. Hierdoor werd mijn nachtrust wel verstoord.

onbekend, Aug. 2008
"Fabulous - De France"
Chris
Bron: Skoosh.com
25-6-2009 The hotel itself is fabulous, the location is ideal for getting around Vienna (being on the Shotten Ring - central ring). The food at breakfast was good, although we were a little surprised that the dining room staff did not reset the tables properly between usage during breakfast time (e.g. the odd bits of missing cutlery, tea cups etc). All-in-all, I would certainly look to stay there again.

onbekend, Mrt. 2008
"Great Service"
Aron
Bron: Skoosh.com
25-6-2009 I liked the hotel very much, it's in a great location. They do not have WiFi as advertised, however they do offer free LAN access.

met jonge kinderen, Dec. 2007
"Prachtig hotel"
G.J.F.Ritzen
23-12-2008 Het hotel is zeer centraal gelegen t.o.v. centrum en alle andere faciliteiten.
Bijzonder mooie en ruime kamers.
Gratis internet facaliteiten op kamer.
Uitmuntend ontbijtbuffet.
Goede service en vriendelijk, behulpzaam personeel.
Kortom prachtig hotel.
We hebben er 4 geweldige dagen gehad !

onbekend, Jan. 2007
Kristina
25-6-2009 das Hotel bräuchte eher eine Renovierung, Zimmer stank nach Rauch

onbekend
Dayenne
9-9-2005 De France is een luxe en mooi hotel. Het ligt in de buurt van veel bezienswaardigheden. Het ontbijt was heerlijk en er was heel veel keus. Het diner vonden we iets minder, het was wat weinig en er zat niet veel variatie in.