Appartement Club Albufeira*** in Albufeira Algarve | Zoover
Appartement Club Albufeira*** Albufeira

Beoordelingen Appartement Club Albufeira***

Estrada de Ferreiras Alpouvar, 8200-397, Albufeira
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Club Albufeira*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Club Albufeira*** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

179 beoordelingen over Club Albufeira***

7,6
"Echt een topper!"
Marlies
Hoeveelheid ruimte
15-5-2012 Super vakantie gehad, we zaten in een driekamerappartement met twee badkamers. Appartement was zeer compleet. Zo was er een wasmachine, droger, magnetron, kluis, föhn, oven, waterkoker, broodrooster en vaatwasser. Nog nooit zo'n schoon appartement gezien. Elke dag werd het schoongemaakt en werd het afval meegenomen en werden de handdoeken gewisseld. Erg ruim appartement. Park is prachtig, elke 'wijkje' in het park heeft eigen zwembad. Echt een aarader voor jong en oud!

"Heerlijk vakantie"
Manuela
Hoeveelheid ruimte
28-5-2012 We hebben een heerlijke vakantie gehad, net appartement (suprieur) en alles is aanwezig.
De schoonmaak is het verwisselen van de handdoeken en het opmaken van de bedden en een dweil over de vloer en dat is het dan, zelf geen doekje over het aanrecht.
Een auto is echt nodig, erg steil en je zit wel een stukje van het centrum af.

met partner, Mei 2012
"Heerlijk ruim complex"
Roy verduyn
Hoeveelheid ruimte
25-5-2012 Wij zijn in mei hier geweest, het is een uistekend verzorgt ruim opgezet appartementen complex net buiten het centrum (20min lopen en 3 min taxi voor 4 euro of gratis shuttle bus 2x per dag) met zeer vriendelijk personeel. De restaurants zijn er goed en de zwembaden zijn lekker ruim opgezet.

Je moet wel redelijk te been zijn aangezien het best heuvelig is in deze regio, albufeira is een erg leuke plaats.

Kortom dit complex is absoluut een aanrader!

"Heerlijke vakantie gehad!"
Hilda
Hoeveelheid ruimte
18-5-2012 Heerlijke vakantie gehad. Wij hadden een 3 kamer appartement met 2 badkamers en 2 slaapkamers in het nieuwe gedeelte Albufeira village. Erg compleet met wasmachine,droger, magnetron vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, föhn,strijkijzer etc. Personeel ook super vriendelijk en behulpzaam. Alles erg goed schoongehouden. Ook hadden we een super groot balkon bijna rondom het appartement wat erg fijn was. Enige minpuntje vonden wij de zeer steile weg naar boven, vooral met een buggy en wat boodschappen bij je is dit erg vermoeiend en 1 x per dag meer dan genoeg!!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Groot, compleet apartement veel zwembaden"
Patricia
Hoeveelheid ruimte
23-5-2012 De superior apartments liggen wat hoger op het park dat tegen een heuvel is gebouwd. Als je niet goed ter been bent, zijn de hoogteverschillen een probleem. Superior apartments hebben 2 slaapkamers, 2 badkamers, een wasmachine en droger en een keuken met o.a. afwasmachine. Keurig schoon en verzorgd ingericht. Op het park zijn meerdere zwembaden waarvan 1 verwarmd. Ook allemaal schoon en netjes, evenals de tuinen, de speeltuin etc.. Het park ligt net buiten Albufeira. Lopend is het best een eindje. Wij boekten voor het gehele verblijf een auto, dat is zeker gezien de hoogteverschillen en de afstand naar de stad en het strand echt heel handig. Restaurants op het park zijn oké, maar doen qua kwaliteit en prijs echt onder voor de restaurants buiten het park.Personeel is vriendelijk en spreekt voldoende engels.

met partner, Apr. 2012
"Mooi complex, maar Azul restaurant....."
Pothof
Hoeveelheid ruimte
6-5-2012 Hadden een weekje geboekt en mooi complex. We hadden met ontbijt en gelukkig geen HP. Ontbijt iedere ochtend 1 geroosterd broodje, 1 wit bolletjes, lepeltje roerei en 2 plakjes spek, 2 plakjes ham en 2 plakjes kaas.
Was wel verandering mogelijk," met spek of zonder spek". Als je HP had geboekt, moest je tijdens ontbijt al invullen wat je 'savonds wilde eten.
Ontbijt na 7 dagn voor 98 euro is niet meer van deze tijd en is volgens mij ook niet verkoopbaar door de reisbureau's. Ober deed echt zijn best, maar bij 4 volle tafeltjes schoot hij al helemaal in de stress en je moet zeker geen haast hebben. Verder mooi complex als je geen ontbijt of HP hebt bij-geboekt. Ongeveer 25 min. lopen naar oude centrum. Gaat ook 2 maal p/d een busje. Schoonmaak prima, wat toch jammer dat men het eten nog steeds niet heeft geschrapt uit de boeking.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Toller Urlaub"
Winkler
Hoeveelheid ruimte
9-11-2011 ansprechende Wohnung - sehr schön eingerichtet. Service und Essen im zugehörigen Restaurant ok.
diverse schöne Pools - im Winter allerdings nur einer beheizt.
Lage 2 Km vom Strand und Albufeira ist mit dem Auto kein Problem.
Für alle Ausflüge zentral gelegen. Einkaufsmöglichkeit in der Nähe und REstaurants auf dem Club-GElände

met partner, Okt. 2011
"Prettig park"
de heer Mooijman
Hoeveelheid ruimte
21-10-2011 Vriendelijke receptiemedewerkers. Schoonmaak was prima, alleen de bank was slecht. Het zou prettig zijn als er (zeker op de bovenetage) een parasol aanwezig zou zijn.

met partner, Sept. 2011
"Zeer aan te raden"
Jolande
Hoeveelheid ruimte
4-10-2011 Wij zijn hier geweest 22 september t/m 2 oktober 2011.
Hadden 2 kamer appartement 243 (fase II). Wel gedateerd maar schoon. 6 x per week schoonmaak en handdoekenwissel. Nieuwe keukenapparatuur !
In de oven bijvoorbeeld zat nog geen spatje vuil. Persoon zeer vriendelijk en behulpzaam. Wel een auto nodig. Bij aankomst en vertrek wordt je met je koffers netjes in een busje naar je appartement gebracht/opgehaald. Ook 's morgens om 5 uur !! Goed geregeld dus.
Ook handig is dat er bij de receptie en pinautomaat staat. Ook een computerhoek met 3 computers (Euro 2,00 voor een half uur). Klein supermarktje op het park zelf maar grotere supermarkten op loopafstand.
Wij hebben het zeer naar onze zin gehad en zouden zeker terug gaan.

met jonge kinderen, 2011
"Super plek, geweldige vakantie"
Joyce
Hoeveelheid ruimte
20-9-2011 Wij waren hier in mei, 2011. We kwamen om half 1 's nachts aan, maar er stond nog iemand klaar om onze bagage naar boven te rijden naar ons appartement. In de stromende regen en tot binnen in het appartement. Dat was al een goede binnenkomer dus. Het appartement bekeken, hadden een 3 kamerapp. geboekt. Was echt super! 2 complete badkamers, 2 supergrote slaapkamers, wasmachine, droger, strijkijzer en plank. Keuken was ook helemaal compleet, oven, magnetron, koelkast en aparte vriezer en... een vaatwasser. Echt vakantie. Appartement lag perfect. 1 hoog, maar was goed te doen. Met groot balkon. Enige minpuntje was de waardeloze bank, waar wij `s avonds met 2 kleine kindjes toch op aangewezen waren. Ook de TV was zozo, maar dat mocht de pret niet drukken. Verder is Albufeira superleuk, ook voor kleintjes. Zoomarinepark is een aanrader. Wel een auto huren, daar kun je eigenlijk niet buiten. Super vakantie gehad, gaan zeker terug, maar boeken wel rechtstreeks

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende