Hotel Algarve Casino***** in Praia da Rocha Algarve | Zoover
Hotel Algarve Casino***** Praia da Rocha

Beoordelingen Hotel Algarve Casino*****

Praia da Rocha, P-8500-802, Praia da Rocha
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Algarve Casino***** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Algarve Casino***** achterlaten.

21 beoordelingen over Algarve Casino*****

9,5
7,9
6,8
met oudere kinderen, Juli 2011
"Comfortabel hotel op a1 lokatie aan het strand"
De
4-8-2011 perfecte ligging, je moet altijd zeezicht kamers met balkon kiezen, iets duurder maar veel beter want straatzijde is lawaaiig. zeer groot en heerlijk zoutwater zwembad, ruim voldoende ligstoelen met handdoeken. apart kinderbad met oppas. net publiek. veel goede restaurants bij de haven, uitgaan voor jongeren in weekend ok.

met partner, Juni 2011
"Volgende keer weer kan me niet anders bedenken"
Ben
3-7-2011 alles is gezegd,goede ligging, rustig en toch druk als je het wilde. Wij zaten in het lage gedeelte met mooi terras met ligbedden, je hoefde eigenlijk niet weg. Personeel hulpvaardig en vriedenlijk.

met partner
"Prima hotel met zeer gunstige ligging"
Anja
12-6-2010 Eind mei 10 dagen in dit hotel geweest. Door gunstige ligging , mooi zwembad en direct aan het strand een heel goed hotel voor een strand vakantie of erop uit te gaan. Wij hadden wel zeezicht en dat is super.

met partner, Aug. 2009
"Perfect hotel"
Leonie
29-8-2009 Wij waren hier in het hoogseizoen. Van te voren nog omgeboekt naar een kamer met balkon en zeezicht. Gelukkig. Dit was echt super (wel wat duurder). Kamer aan de straatkant (zonder balkon) lijkt ons een stuk minder. Kamer was keurig, goed bed, ruimte genoeg, ruim balkon. Douche heel iets minder. Zwembad supermooi en je zit echt pal aan een fantastisch strand. 2 bedjes en een parasol kosten wel 10 EUR per dag. Maar je kunt ook je eigen parasol meenemen. Zit je ook dichter aan de zee. 2 keer in het hotel gegeten. Supergoed. Maar je kunt in Praia ook allerlei eettentjes vinden die goed en goedkoper zijn. Tips: Atlantico aan het strand of de pizzeria t.o het hotel. Bij de pizzeria moet je wel voor 20.00 uur zijn, anders kom je in een lange rij (althans in het hoogseizoen). Praia de Rocha, niet zo bijzonder. Na 1 avond struinen heb je het wel gezien. Tips:een boottocht vanuit de haven of een excursie door historisch Algarve. Al met al fantastische 10 daagse vakantie gehad in Praia de Rocha

met jonge kinderen, Juli 2009
"Een leuk en gezellig hotel voor herhaling vatbaar"
Rene Engelsbel
16-8-2010 Schitterende ligging, grote boulevard en winkels in de buurt. Gezellige tentjes en niet duur om buiten de deur te eten. Zwembad was met zeewater, kamers goed verzorgd en het personeel was heel vriendelijk.

met vrienden, Sept. 2008
"Dobrze"
Grazyna
13-10-2008 Pokoje od strony ulicy male bez balkonów, ciemne, stare wyposazenie o standarcie hotelu dwugwiazdkowego.

met partner, Aug. 2008
"Helemaal goed!"
R.pol
4-9-2008 Als je van een echte strandvakantie houd is dit de perfecte ligging.

met partner
michiel witsmeer
17-7-2008 het is een mooi hotel maar je moet wel een balkon hebben dat is gewoon veel fijner
de bedden slapen heerlijk alleen de kamers zijn maar voor net twee pesonen
de badkamer voor een persoon het bad dan
het onbijt is zeer goed geregeld je hebt veel keus in eten en er ziet er ook zeer netjes uit
de administratie is redelijk als je excursie wilt gaan doen kan je dat beter vederop doen bij een winkel die daar gespecialiseerd in zijn

met partner, Juni 2008
"De ideale strandvakantie"
Ellen en Danny
1-7-2008 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in dit hotel. De kamers zijn wat gedateerd qua inrichting, verder alles prima in orde. Het personeel is zeer vriendelijk, het eten is fantastisch (blij dat we halfpension hadden genomen, het diner is, net als het ontbijt, een aanrader) en we zijn amper van de locatie af geweest, zo prettig is het er. Wij werden ook aangetrokken tot het casino maar dat viel tegen, weinig sfeefvol en niet veel te beleven. Wat voor de afwisseling is aan te raden, is de dansshow plus diner, dit vindt plaats in een tweede restaurant in het hotel. Al met al was dit voor ons de ideale locatie voor een strandvakantie en een hotel om zeker naar terug te keren.

met partner, Okt. 2007
LieMark